Kızlar eşim 3 kardeş erkek kardeşler diğer kardeşi evli küçük olanı bekar migrosta çalışıyor. Neyse. Eşim ailesinin her işine koşuyor. Diğer evli olan erkek kardeşi hiç oralı değil ama onu ve karısını daha çok tutuyolar. Onlar yayla da şimdi yayladan buraya biseyler gelecekmiş eşimi aramış babası gel al götür diye buda hemen tamam demiş. Bana soruyor ben napim diye bende dedim ki tek oğlanları sen misin diğeri gitsin buraya bakıyorsun zaten yaylaya da onlar gitsin dedim. Sanki sana işimize koşuyorsun diye fazla mal mi verecekler dedim. Haklısın diyo böyle suratıma bakıyor babası arıyor ben yarın geliyorim diyo. Ya sinir oldum ya bana sakın sorma bir daha o zama napim diye ben karın değilmişim saymiyosun beni karın yerine dedim. Böyle mal mal bakiyor suratıma. Ya sinir oluyorum her şeye bunu arıyorlar. Kocam amele onların amelesi. Demiski gelirsem kardeşimi de getircem yok onu getirme demişler. Onlar sefa sürüyor benimki kullanılıyor. Ya ben abartiyorim hamileyim diye bana fazla geliyor ya da ne bilim annem de hastane de ameliyata girmiş ona da gidemiyorum kocama patladım bilmiyorum ama çok kafama takıyorum kaynanamın yaptiklari aklıma geliyo kocamın onlara nasıl iyi davrandıkları geliyor aklıma sinirleniyorum bunu hak etmiyorlar siz ne düşünüyorsunuz benimki bir paylasim oldu kusura bakmayin