0 oy
155 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (943 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar eşim 3 kardeş erkek kardeşler diğer kardeşi evli küçük olanı bekar migrosta çalışıyor. Neyse. Eşim ailesinin her işine koşuyor. Diğer evli olan erkek kardeşi hiç oralı değil ama onu ve karısını daha çok tutuyolar. Onlar yayla da şimdi yayladan buraya biseyler gelecekmiş eşimi aramış babası gel al götür diye buda hemen tamam demiş. Bana soruyor ben napim diye bende dedim ki tek oğlanları sen misin diğeri gitsin buraya bakıyorsun zaten yaylaya da onlar gitsin dedim.  Sanki sana işimize koşuyorsun diye fazla mal mi verecekler dedim. Haklısın diyo böyle suratıma bakıyor babası arıyor ben yarın geliyorim diyo. Ya sinir oldum ya bana sakın sorma bir daha o zama napim diye ben karın değilmişim saymiyosun beni karın yerine dedim. Böyle mal mal bakiyor suratıma. Ya sinir oluyorum her şeye bunu arıyorlar. Kocam amele onların amelesi. Demiski gelirsem kardeşimi de getircem yok onu getirme demişler. Onlar sefa sürüyor benimki kullanılıyor. Ya ben abartiyorim hamileyim diye bana fazla geliyor ya da ne bilim annem de hastane de ameliyata girmiş ona da gidemiyorum kocama patladım bilmiyorum ama çok kafama takıyorum kaynanamın yaptiklari aklıma geliyo kocamın onlara nasıl iyi davrandıkları geliyor aklıma sinirleniyorum bunu hak etmiyorlar siz ne düşünüyorsunuz benimki bir paylasim oldu kusura bakmayin
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doğanın kanunu bu kuzum . Sı.çan yaranır.  Esin yumuşak başlı olduğu için öyle.  Benim eşimde aynı artık saldim ne hali varsa gördün.  Eşek olana semer vuran çok olur ben napym
(943 puan) tarafından
Ya bunlar akillanacaklar mi acaba bir kazık yiyecekler ailelerinden ama
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne kadr kotude olsalar anne baba. Kahnanan sana cektırmıs olsa bıle kocanın annesı. Senın ıcn annesıne tabır almasını bekleme. Namusuna laf eder ıftıra atar o zaman amenna ama normal oşan seyler ıcn annesıne tabır almasınj bekleme. Evet benm esmde aynı 3 rrkk kardesler bırı bekar dgerı evlı . Evlı olan oralı bıle olmuyo ustune ona yuklenıyo pederle kaynanada sureklı esımden maddıyat ıstıyolar. Bızmkı bazen verıyo bazen vermıyo ama genelde cogunluk verıyo. Napıym artık bısy demıyorm. Dıyecegımj dedım cnku ona. Gerısı onda
0 oy
(17,393 puan) tarafından
Benimki hayatta gitmez kimsenin işine. Iş var dersen kaçar yemek var dersen gider. Yapı meselesi ya bende derim git kardeşlerine yardim et diye banane der. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 244 göst.
18 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,410 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 197 göst.
23 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 263 göst.
20 Mart 2025 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (550 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 487 göst.
7 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (821 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,050 soru

24,177,742 cevap

336,204 kullanıcı

...