0 oy
314 göst.
Diğer kategorisinde (427 puan) tarafından
Arkadaşım kaçarak evleniyor ve eşinin durumu iyi değil aileside altin takilcak biliyor eside demiş ki ımitasyon alalım biraz onunla idare edelim düğünde kınada laf konuşmazlar en azından demiş ımitasyon kullanıp ta belli oldumu sahte olduğu sahtr olduğu ortaya çıkarsa diye endişe ediyor arkadaşım bende birsey demedim birsey olur bu kezde ben kendimi suçlu hissederim 

12 Cevaplar

+1 oy
(34 puan) tarafından
Arkadaşının yerinde olsam kabul etmem gösteriş icin imitasyon takacaksa takmasın daha iyi 
(427 puan) tarafından
Ailesi için takıyor anasıyla babas çok skntili insanlar
(34 puan) tarafından
YARIN obur gun ortaya cikinca ailesine ne diyecek peki ayyy anne ben siz laf söylemeyin diye imitasyon mu taktim kaçarak evlenmisse bunu da göze almalı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vala bazıları belli ediyor canım beyazımsı olmuş gibi oluyor ama bazıları tam altın gibi sarı benimde kolyem yüzüğüm var hiç belli olmuyor imitasyon olduğu 
(427 puan) tarafından
Zaten kınada düğünde takarım dedi 2 günlük idare etsin dedi 2 gunde de karartma yapmaz herhalde
tarafından
Hayır ya kararma yapmaz parfüm deodorant sıkması lazım kolye bilezige
0 oy
tarafından
Ben kabul etmem açıkçası alanlar enayimi yani kendine güvenmiyorsa bekleyip Birikim yapıp öyle düğün yapsaydı bence asla kabul etmesin şimdi kabul ederseee ileride o adam nelere  katlan diyecek
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Kararma yapar iyi bi markadan alınmadığı sürece ve gerçeğinden daha sert oluyor bükülüyor altından anlayan biri hemen anlar
tarafından
Kız senin nickinin uzunu ne Allah aşkına her seferinde yazıldığı gibi okuyorum :/
(2,587 puan) tarafından
Vallahi değişme imkanım olsa değiştiricem kimse okuyamıyor 80 Dilek Başsarı :) bu şekilde gorunecegini bilsem hiç yapmazdım :))
0 oy
(9,611 puan) tarafından
Annesi babası açık gözlü insanlar ise bileziklerin içine bakabilirler hele bide damadın gücünün olmadığını biliyolarsa bunu yapmaları daha da mümkün bence sen karışma 
(427 puan) tarafından
Aynen canim ben birsey demedim dememde evlilik skntili yani akıl vermedim bana sorma lütfen iyi derim kötü çıkar kötü derim iyi çıkar dedim
(9,611 puan) tarafından
Iyi yapmışsın canim sonra sen kötü olursun beni gaza getirdi der bide durumu yoksa keske biraz bekleselerdi 1 tane olsaydı has altın olsaydı öyle imitasyonla gösteriş olmaz
0 oy
(164,069 puan) tarafından

dugun gece olcak cok belli olmaz bence :ermm:

0 oy
tarafından
bir seferlikse belli olmaz belki ama cikarip damgasina bakmak isterlerse orasini bilemem
0 oy
(801 puan) tarafından
Imitasyon olup olmadiğini uzaktan gören herkez taniyor artik. Imitasyon takicana hiç takmasin daha iyi hele millet için hiç takmasin
0 oy
tarafından
Mecburiyetten alıyor sanırım düzgün biryerde alsınlar bazıları ben sahteyim diye bağırıyor 
0 oy
tarafından
Bence almasin bugün bunu kabul ettirir kocası yarın başka biseyi 
0 oy
tarafından
Asla kabul etmezdim. Kacmissin zaten taksalar ne olur takmasalar ne olur. Anne babasına zaten kaçarak darbe vurmuş bide kandırmaya neden çalışıyor ki durumu yoksa yok bıçak dayanacak halleri yok ya 
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Peki arkadaşın gururuna nasıl yediriyor ki böyle bir şeyi. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 208 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 576 göst.
7 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gizembyrmv (2,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 471 göst.
+1 oy
9 cevap 368 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Tuğçe ALATAŞ (662 puan) tarafından soruldu