0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar benim alyansım kayboldu büyük temizlik yaptım evde ama yine çıkmadı halıları yıkamaya verdik yine çıkmadı çok iyi hatırlıyorum odamda rafın üstüne koydum alyansımı markete gittim geldim alyansım yok yerinde çocuğumun kumbarası da kayboldu içinde hatta 200 e yakın parası vardı içim yanıyo ince temizlik yaptım yine çıkmadı ya 

Sorum şu ben kim çaldıysa iki yakası bi araya gelmesin diye beddua ettim inşallah eline para geçtiği anda bi günde parası kalmasın inşallah diyorum bu günah mı acaba bana dönmez beddua di mi 

5 Cevaplar

0 oy
(163,555 puan) tarafından
ben calmadimda cok agir olmus bu belki kendin bi yerde unuttun ben dondurucuu koymustum bi keresinde mutfak masasinda biraktimada emindim halbuki haksiz beddua kendine donermis tovbe et
tarafından
Üstünden 2 yıl geçti kız evde olsaydı çıkardı
(163,555 puan) tarafından
belki cuzdana koydun cantaya koydun kaydi dustu
tarafından
Cüzdanıma çantama bi kere bile koymadım öyle bi huyum yok hep odama yada banyodaki aynanın önüne koyuyodum o günde çok iyi hatırlıyorum odamdaki rafın üstüne koydum hatta marketten gelince şok oldum yüzüğüm burdaydı dedim hemen eşime sordum eşimde ben markete gitmeden önce işe gitmişti o da bilmiyo yani o yüzden çalındığından şüphe duyuyorum
-Reklam-
0 oy
(570 puan) tarafından
Canm bende görimcemde köfte yapcaktım yüzüğü çıkardm mutfak dolabına bıraktm yemeğimizi yedik çay içtik filan yatcaz baktım yüzük yok her tarafı alt üst ettik yok eşime dedim beni korkutmak için sakladın mı en son görümcem dedi  çöpe bakalm dedi çöpü iyce karıştırdım çöpe gitmişti Allah'tan atmadık çöpü
(570 puan) tarafından
Çocukları vardı iki tane çok yaramaz diyim bardak alırken tezgâha düşürmüşler çöpleri toplarken de çöpe gitmiş :)
(570 puan) tarafından
Acaba seninkini de mi çocuklar bi yere attı olabilir mi canm
tarafından
Sormuştum ben almadım demisti kızım alsa sölüyo bu senin mi diyo
(570 puan) tarafından
İnşallah bulursun ya beddua etme sana uğrar Allah korusun
tarafından
O zaman beddua etmiyorum ama hakkımı haram ediyorum kim çaldıysa
0 oy
(801 puan) tarafından

Komsum beni ogluna istemişti ne ben ne ailem istemedik sonra ben nişanlandim ertesi gün bu komsu kadin geldi benim o gün hem alyansim hem telefonum kayboldu. Ne kadar emin olsam da beddua edemedim bana döner çocuklarim olur ondan çikar diye.

Beddua etme o bedduanin bize döneceğini bilemeyiz Allah kimden ne şekil çikaracak bilemeyiz yarin bize döner belki evde bir köşede:happy:

tarafından
2 sene oldu çıkmadı ince temizlik bile yaptım yine çıkmadı
(801 puan) tarafından
Benim 9 sene oldu çikmadi:) Ben beddua etmem bana dönmeyecegi ne malum bilemem:)
tarafından
Ben hakkımı haram ettim eğer calindiysa
0 oy
(694 puan) tarafından
Benimde 5 taşım kutu içinde sıfır kutuda şort takımim vardı icinde ki alınmış kutusu kapımin önünde ki çöpe alınmış 2 aydır aramadık yer birakmadim yok cinler mi aldı diyorum eve giren çıkan yok tek o yüzüğüm vardı fiyatı da çok yüksekti keşke borca gitseydide bu şekilde gitmeseyi yüreğim cayır cayır yanıyor valla 
tarafından
Bide manevi değeride vardır üzüldüm senin adına
Ben alyansim kayboldu diye çok üzüldüm çünkü manevi değeri benim için yüksekti
(694 puan) tarafından
Öyle değilde eşim iflas etti tek kalan oydu artık almam mümkün değil çok üzülüyorum da elden ne gelir
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Beddua her zaman döner dolaşır sahibini bulur, seni gelir bulur da ruhun bile duymsz. Zaten onu çalan kişinin hesabını Allah soracak tövbe etmelisin
tarafından
Tövbe diyorum o zaman hakkım haram olsun kim çaldıysa diyorum bende napim manevi değeri yüksekti

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 353 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 638 göst.
27 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 145 göst.
27 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Nazenin premses (9,920 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 635 göst.
11 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,867 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,045 soru

24,177,597 cevap

336,195 kullanıcı

...