0 oy
917 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Bjıffnkboj

39 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız benimki de sürekli dinliyor ne olacak bacım kendine dert arama lütfen 
tarafından
Yok canım valla saçmalamışım yani anladım onu :D
tarafından
Buraya fazla girme sen bence kuzum :-))
-Reklam-
0 oy
(353 puan) tarafından
Bende öyle şarkılar dinliyorum eşime de gönderiyorum hatta bazen arabada birlikte yüksek sesle dinliyoruz bu birbirimizi sevmedigimiz yada baskasini mi düşünüyoruz saçmalık ..
tarafından
Kız sakin ol anladım komik ve saçma düşündüğümü ne yapayım buradaki postlar yüzünden
(353 puan) tarafından
Sakinim kız :D
0 oy
tarafından
Bemde hep dertli şarkılar dinlerim ama kocama aşığım kız yani hoşuma gidiyor biraz melankonik bi yapım var acılı şeyler hoşuma gidiyor:D
tarafından
Kız bende yıldız tilbe dinlerim severim neye şüphelendim niye şüphelendim anlamadım :D
0 oy
(2,147 puan) tarafından
Sende benim eşimin kafasindasin.

Ben dinleyince oda hayırdir niye böyle müzikler dinliyosun diyo?

Yani ben melodisini sevdiğim şarkıyı, türküyü dinlerim.
tarafından
Ben açınca kapattıyordu canım o dinleyince şaşırdıım
0 oy
tarafından

Kız bende dinliyorm damar severim :) takma kuzum ya şarkı yani hoşuna gtmiştir dinlemiştir 

tarafından
Boş yere şüpheye sokup saçmaladım dimi
tarafından
Aşkm bide eşinin telinin şifreside varmış sende

Saçmalamadn burdaki postlar felan hep böyle şeyleri aklımıza getiriyo
tarafından
Evet ya en basit şeyden şüphelenir oldum telefon ekranı benim yüzümle açılıyor hiçte vermemizlik yapmaz işte bazı şeylerden çabuk etkileniyorum
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Bacım ne diye kendine dert aran gı
tarafından
Ne bileyim benimki de dertsiz başıma dert açma şeyine döndü :D
0 oy
(3,350 puan) tarafından
Bende slow acıklı şarkıları dinlemeyi severim o zaman eşimde benden şüphelensin buraya takıla takıla psikolojini bozmuşsun bence 
tarafından
Bence de çok etkileniyorum onpostlardan
0 oy
tarafından
Kiz sacmalama be adam muzik dinliyo diye suphelenilir mi :D dert arama kendine :D seviyodur belki ne var yani biz de acip dinliyoruz arada illa bisey var mi demek :D
tarafından
Yok canım anladım zaten saçma saçma şüphe yapmışım
0 oy
tarafından
Canım abartma lütfen bazen sözleri beni anlatmasa  bile müziği cok hosuma giden şarkılar var gereksiz kuruntu yapmışsın 
tarafından
Kız hem abartmışım hem saçmalamışım canım kocama gece uyurken boşuna tekme attım o zaman
0 oy
(12,039 puan) tarafından
Herşeyi de dert edinmeyin be kardeşim. İnsan arabesk dinleyemez mi  kimisi pop dinler kimisi arabesk yani bugün canım istedi arabesk açtım eskş sevgilim mi geldi aklıma yani bir şarkıya da takılmayın Allah aşkına..
tarafından
Kız sakin ol anladım ne saçma düşündüğümü
(12,039 puan) tarafından
Burda ne dertler var canım kusura bakma fazla çıkıştım  kocası neler neler yapıyor çocuğu hasta olan mı dersin ailesi sahip çıkmayan mı valla ben bunları okudukça şükrediyorum halime
tarafından
İşte beni de aldatma postları falan çok etkiledi galiba
0 oy
tarafından

Senin baska bir derdin yok heral :Dolmasinda inşallah

Ne var bunda yaa

tarafından
He ya benimki biraz öyle olmuşş
0 oy
(2,096 puan) tarafından
Bende ayrılık şarkıları dinlerim çünkü daha anlamlı ve sakin oluyor yani bununla ne ilgisi var canım 
0 oy
tarafından
Ahahahah kız delirdin mi sen shhdhdh ben de çok dinlerim e o zaman eşim şüphelensin benden sjdhdjdhhd o da dinler, söyler djdjdj nolmus anam şarkı dinlemek de mi suç artık sjshsh
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Biraz sacmalamişsin bacim bende dinlerim damar şarkılar esimde dinler arabada açar. Kulağımıza hoş gelen her şarkıyı dinleriz içeriği onemli degil. Bence sizin eşinize güveniniz yok buda bahane olmuş
0 oy
(665 puan) tarafından

Bacım derdin yok galiba...:ermm:

0 oy
(534 puan) tarafından
Ay yok beee ben de İbrahim Erkal dinliyorum tutma benim gibi onun elini falan diyo
0 oy
(6,076 puan) tarafından
Kendi kendini şüpheye sokuyosun durup dururken bende müslüm gürses dinliyorum bulaşık yıkarken temizlik yaparken açıyorum öyle müzikler yani sürekli aşk şarkıları dinlemiyor ki insan
0 oy
(2,532 puan) tarafından
Saçmalama Allah aşkına bende hergun dinliyorum benim kocada bana ima ediyor saçmalama diyorum herkes dinler ne var bunda önemi olan sana nasıl davrandıği
0 oy
(5,269 puan) tarafından
Bende esim dısarda çalısıyor postları okuyunca icime kurt düsüyor sonra vazgeciyorum :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,900 soru

24,036,837 cevap

328,968 kullanıcı

...