0 oy
265 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (17 puan) tarafından
Dünkü attığım teste göre burda Bi kaç kişi bozuk demiş ama testi yaptım akşam eve geldiğimde testte ikinci çizgi belli olmuştu ama üzerindeki kirmizlik duruyo ondn sonra bitane daha test yaptım o bozuk çıktı hiç çizgi dahi yoktu ne t de nede c de 3.cuyu yaptım ondanda bisey göremedim ama ilk testm nasıl pozitif çıkmış ilk hamileligimde ilk testi yapmıştım aynı böyle çıkmisti inanmadım attım ama 1 hafta sonr a tekrar yaptım bariz belliydi ve 5 haftalık olduğunu öğrendim 2.hamileligimdede spiralimi çıkardigim gün ilişki yaşadım ve 2 hafta sonra test yaptım hemen çıkmadı ama 4 saat sonra 2 çizgi silikti ve akşamın bitane daha yaptım oda 4 saat sonra ikinci çizgi çıkmıştı ve kan verdim 2 haftalık hamileydim oyuzden bunda inansammi dün hastaneye gittim isim çok uzadıigi içi kan veremedim maalesef benim gibi olan varmi testlerinde

4 Cevaplar

+1 oy
(12,271 puan) tarafından
Yeminke en saçma bulduğum postlardan biri varsa testin at yoksa doktor amcaya git burdakiler ne bilsin gözünü seveyim 
-Reklam-
0 oy
(5,436 puan) tarafından
Allah alah 4 saat sonra olusan cizgi baz alinmaz ama sen en iyisi kan ver canim yada elinde test var ise tekrarla bende merak ettim cunku =)
(17 puan) tarafından
:)) ewt öyle diyorlar ama ben iki hamileligimde öyle öğrendim maalesef hemde Bn 2 testle değil 3 4 test yaptım ayrıca 4 aylık hamileyken bile test yaptığımda 4 5 saat sonra ikinci çizgi çıkıyor denemk amaçlı yapmıştım şimdi gidememcunma günü tekrar hastaneye gidecek ancak ozamn kan verebilirim
0 oy
tarafından
Benimde baya bekledikten sonra çıkıyor ikinci çizgi iki kızımda da öyle oldu birde erken gebelik testi olmasına rağmen çok aşırı silik çizgiler çıkmıştı şimdi biri 6 yaşında biri 2.5 ")
(17 puan) tarafından
Yaaa maşallah Allah bağışlasın ama ben şimdi istemiyorum yaa biri 4 diğeri 1 buçuk yaşında aiki oğlum var ve ben 4 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum unive hazırlanıyorum çalışmayı düşünüyorum 3.bi çocuğa hazır değilm gerçi Rabbım rızkını vermişse yapacak bisey yok ama psikolonikmen cokerim yaa :(
tarafından
Hayırlısı olsun inşallah canım benim benimde oğlum çok büyük sürpriz olmuştu bize şuan oda 6.5 aylık oldu bile ")
0 oy
tarafından

Anlamayan ben :'( o kanda cikti bu testte cikti 2 hafta oldu ne dediğinizde. Birsey anlamadim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 411 göst.
30 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Menekse88 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
26 Mart 2025 Diğer kategorisinde Aniskomhakli (1,219 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
30 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayasa (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 194 göst.
25 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (217 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,883 soru

24,050,603 cevap

329,652 kullanıcı

...