0 oy
311 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Bebeğini bakıcıya bakıtıp evi kamera ile izleyen var mı ?kamera önerisi istiyorum.

6 Cevaplar

0 oy
(486 puan) tarafından
Oğlumun Montessori yatağında kamerası var bebek kamerası onla izliyorum ben ama sen heryerde taktir bence kimseye güven olmaz
tarafından
Evet ben duvara monte bir kamera önerisi istiyorum geniş açılı
-Reklam-
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Ben henüz hamileyim ama Kodak Cherish alacağım, çevremdekiler çok memnun. Ama bakıcı için tüm odaların duvar köşelerinde kamera olması gerek tabi.
0 oy
tarafından

Bakıcıya baktırmiyorum ama 23 aylık oğlum 10 aylık kızım var ikisinden biri uykudayken diğerini aşağı bahçeye indiriyorum güvenlik kamerasını onun için kullanıyorum birde memleke te gidince eşim çocukları görsün diy. Ama asıl oğlum ağlamıyor uyandığında diye almıştım :D xiaomi var bende 360 mi 

0 oy
(1,453 puan) tarafından

image

Bakıcı yok ama bunu kullanıyorum çok memnunum

0 oy
tarafından
Her odaya taktir canim örümcekmi ne diyolar ya hani minik minik onlardan al balkona bile tak
0 oy
(475 puan) tarafından
Ah ablam mecbur kalmadıkça bakıcıya güvenme neler neler duyuyoruz artık babalara guvenilmio dikkatli olun lütfen şu minik kameralar varya onlar güzel her odaya taktırın bence
tarafından
Çok haklısın
Yemin ederim korkumdan işi bıraktım napayım cocugum için her şey
(475 puan) tarafından
Yemin ederim artık eşime güvenemiyorum eşim eve gelince bebeği kucağımq alio gidiyorum hangi odaya gideceksem psikolojiim öyle bozuldu ki

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 251 göst.
27 Şubat 2023 Diğer kategorisinde clk38 (1,522 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 251 göst.
4 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meleniko (882 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 388 göst.
2 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 252 göst.