Kızlar evlendiğimden beri bir rahatlığım yok 4 tane bekar Görümcem var Hepsi de yaş olarak Büyük Benden bir senedir evliyim şu an ev tek yaşıyorum önceden bir tane daha önce de başka bir tane Görümcem benimle yaşadı onlar başka bir şehirde yaşıyor Bizde şu an başka bir şehirde yaşıyoruz biz oraya gittiğimizde resmen yemek bile yiyemiyorum orada yeni doğum yapmıştım gittiğimde bebeğimi emzirme ve rağmen bir kahvaltı yapıyorduk sonra akşama kadar kimse bir şey yemiyordu ben de haliyle onlar yemedi diye Ben de yemek istemiyordum sonra toprağa oturunca ye ye ye diye baskı yapıyorlar insan zamanda hiç yemiyor sanki yeme diyor gibi geliyordu bana Ben benim yanımda kalan Görümcem bana bir eşyamı falan gizlice almıştı sonra orada bir sürü elbiselerin falan kaldı Onları bile bana vermediler Ben de istemedim bunların utanması gereken yerde ben utandım sonra evime geldim değerinde bir süre eşyamın eksik olduğunu fark ettim kızlar eşimin yanında çocuğumu seviyorlardı eşim gittikten sonra da hiç yüzüne bile bakmıyor lardı eşimin söylediğimde ise işime bana kızıyor ne yapmam lazım Hiç bilmiyorum onlarla gerçekten baş edemiyorum hepsi kendine çalışıyor Eşim onlara ev yapmış evin üstünde oturuyorlar kaynanamla Kayınpederim zaten ölmüş sonra orada bir tane daha evimizde var o da kirada Kirayı da onlar alıyor ve biz de burada kira ödüyoruz aylık 3000 Eşim hala bir de bazen onları para falan gönderiyor Ben de Eşim çalışıyor diye kıyamıyorum kendime virüs bile almaya Gerçekten ne yapacağım hiç bilmiyorum ve benim Onları davrandığım gibi onlar neden böyle hiç anlamıyorum Bir de görseniz öyle kalemi Dindar öyle sanki Allah'ın yanından gelmiş daha Haşa