0 oy
561 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (14 puan) tarafından
Kızlar evlendiğimden beri bir rahatlığım yok 4 tane bekar Görümcem var Hepsi de yaş olarak Büyük Benden bir senedir evliyim şu an ev tek yaşıyorum önceden bir tane daha önce de başka bir tane Görümcem benimle yaşadı onlar başka bir şehirde yaşıyor Bizde şu an başka bir şehirde yaşıyoruz biz oraya gittiğimizde resmen yemek bile yiyemiyorum orada yeni doğum yapmıştım gittiğimde bebeğimi emzirme ve rağmen bir kahvaltı yapıyorduk sonra akşama kadar kimse bir şey yemiyordu ben de haliyle onlar yemedi diye Ben de yemek istemiyordum sonra toprağa oturunca ye ye ye diye baskı yapıyorlar insan zamanda hiç yemiyor sanki yeme diyor gibi geliyordu bana Ben benim yanımda kalan Görümcem bana bir eşyamı falan gizlice almıştı sonra orada bir sürü elbiselerin falan kaldı Onları bile bana vermediler Ben de istemedim bunların utanması gereken yerde ben utandım sonra evime geldim değerinde bir süre eşyamın eksik olduğunu fark ettim kızlar eşimin yanında çocuğumu seviyorlardı eşim gittikten sonra da hiç yüzüne bile bakmıyor lardı eşimin söylediğimde ise işime bana kızıyor ne yapmam lazım Hiç bilmiyorum onlarla gerçekten baş edemiyorum hepsi kendine çalışıyor Eşim onlara ev yapmış evin üstünde oturuyorlar kaynanamla Kayınpederim zaten ölmüş sonra orada bir tane daha evimizde var o da kirada Kirayı da onlar alıyor ve biz de burada kira ödüyoruz aylık 3000 Eşim hala bir de bazen onları para falan gönderiyor Ben de Eşim çalışıyor diye kıyamıyorum kendime virüs bile almaya Gerçekten ne yapacağım hiç bilmiyorum ve benim Onları davrandığım gibi onlar neden böyle hiç anlamıyorum Bir de görseniz öyle kalemi Dindar öyle sanki Allah'ın yanından gelmiş daha Haşa

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evlendir kurtul en basit çözüm o valla Allah sabır versin ne diyim kocana sen kıyamıyorum diyosun ama yemeyenin malını yiyorlar belliki acıma al sende 
(14 puan) tarafından
Biliyor musun canım en büyüğü 40 yaşında yeni nişanlandı bir kere evlenip boşanmış bir tanesi 36 37 yaşında bir tanesi de 30 yaşında falan diğeri de 27 falan Bense 19 yaşındayım ve girsem sanki onların düşmanıyım işim gibi bu arada eşim de 32 yaşında sanki onların düşmanıyım işim gibi Sanki ne yapmışım ben onlara bana böyle kötü davranıyorlar Bir gün arayıp sormaz da hamileliğim boyunca bile ben doğum yapmıştım beni soracaklarını ilk bebeği soruyorlar da asla unutmam
tarafından
Yavrum sende nabza göre şerbet vereceksin o zaman eşim yanında oldumu canım cicim yap o gittiği zaman onlar nasılsa öyle davran eşine şikayet etmek onların ekmeğine yağ sürmek demek o yüzden hiç kötüleme parayida sen kullan eksiğini alki onlara fırsat kalmasın
(14 puan) tarafından
Gerçekten o kadar doldum ki artık sabredemiyorum aynanam da öyle orada kendi gözümle bir şey gördüğünde gerçekten Allah kadar büyük ki kim ne ederse bulur Kaynanamın tavukları falan vardı öyle bahçede istiyordu eltim 1. Katta kaynanam İkinci katta yaşıyor kaynanam eşim canlı tavuk seviyor diye öyle onu gözüne sokacak ya tavuk kesecek keseceğim dedi Ben de böyle şeyleri bilmiyorum Eltim dedim bir tane bana verirsen ben de sana yardım ederim dedi karnım dedi bana yardım et diye O ne dedi yok zaten aldır falan filan Sonra kaynanam 2 tane böyle cılız tavuk kesti eltim ona yardım etti Ben de yardım ettim öyle kestik pişirdik Akşama sabahına Kaynanamın büyük en büyük tavuğu birden ölmüştü işte Allah'ın sopası yok Allah asla bir şeyi unutmaz yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yere bakan yürek yakan cinste horumcelerin varmis..

Dişini nasil gosterceksin bilemem ama işin zor..
(14 puan) tarafından
Kızlar gerçekten kimse kimsenin derdini bilmiyor Tam eşim evden çıkınca eşimi arıyorlar akşam eve gelince onun telefonuna bakacak geleyim onu gündüz aramışlar sonra E şimdi bana diyor ki oğlunu görmek için aramışlar Ben evdeyim ben oğlum muyum niye beni aramıyorlar onu görmek içinse sadece kendilerine eşim gözüne sokmak için işim Eve gelince ararlar öyle böyle Ben evdeyken beni aramazlar sormazlar sonra da işime Derler ki o bizi aramıyor falan filan onlar yüzünden yeni doğum yaparken Eşim beni dövdü yeni doğum yapmıştım zaten psikolojim bozuktu Tabii Görümcem yanımda kalmıştı diye doğum yapmıştım hamileydim O süre zarfında benim yanımda kalmıştı onu da bir gün ben hep sizi temiz birisini falan temizliyorum dedi doğum yapmıştım Bir hafta falan olmuştur herhalde Ben de ona dedim ki ne diyorsun sen yapma yapmak zorunda değilsin dedi sana ne yaparım benim abimin evi değil mi dedim benim evimde yapma dedi benim abimin evi değil mi Ben de dedim ki seni Allah'a havale ediyorum Allah senin gönlüne göre versin
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Keşke evlenseler. 
(14 puan) tarafından
Evlenmezler evde kalmışlar bir de biz buraya ilk defa içimde yalnız kalmışız evlendiğimizden beri her gün eşim onları arıyor biriniz gelsin biriniz gelsin ona da gelmek istemiyor Çünkü orada rahatladı yerinde benim içimden korkuyorlar eşim öyle fazla gelip toz mallarla izin vermez orada geziyorlar yiyorlar içiyorlar her şeyi yapıyorlar buraya geldiklerinde kısıtlanınca da istemiyorlar Buraya gelmeyi ben de onları istemiyorum Evimde her şeyleri bile minnet evlense ler bile geri dönerler benim başıma not an öyle bir kocan var ki onları kötü diyeceğini hep beni kötülüyor
(1,061 puan) tarafından
İşin zor ya. Bende de bitane bekar var yaşı büyük artık evleneceğini sanmıyorum. Seninkilerin yaşları kaç?
(14 puan) tarafından
1 tane 41 tane 37 bir tane 31 Bir tane de 27 yaşı 41 olan en büyüğü boşanmış bir kere Şimdi nişanlandığı ilkbahara evleniyor Tabii bir daha geri dönmezse o kadar kötü geçimsiz bir insan ki
(1,061 puan) tarafından
İnşallah dönmez canım ya. Darısı diğerlerinin başına.
(14 puan) tarafından
Amin Amin Allah razı olsun canım benim
0 oy
(2,641 puan) tarafından
Nerelisin kız sen
(14 puan) tarafından
Diyarbakırlıyım
(2,641 puan) tarafından
Neresinden canım
Bende diyarbakirliyi
(14 puan) tarafından
merkezinden sen neredindensin cnm
0 oy
tarafından
Birni bize ver bekar kaynim var
(14 puan) tarafından
Vallahi abla düşman başına kendin için istemediğin bir şeyi başkası içinde isteme demiş peygamberimiz
tarafından
Yok şaka yapıyorum kaynım iyi yakmylm çocuğun başını
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Hepsi evde kalmış kız kurusu. Koca istiyorlardır ama onlar için evlenmek çok zor artık. Kolay bepenmezler... Valla onlardan önce eşine sen aldır ki onlara verecek para kalmasın. Samimi de olma. Uzak dur. Herkese hakkettiği gibi davran.. 
(14 puan) tarafından
aynn valla

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 502 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Burcu13 (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 450 göst.
22 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 227 göst.
28 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ikra ece (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 278 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde Sevimlipandacik07 (177 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,340 soru

24,152,796 cevap

334,991 kullanıcı

...