0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar. Kızım okula başladığından beri 15 günde bir hastalanmaya başladı. Geniz akıntısı olduğu için sürekli öksürüğe çeviriyor ve tam geçti derken tekrar başlıyo. Gitmediğimiz doktor kalmadı okul mikrobu diyolar. Öksürük için çam kozalağı şurubu mu andız pekmezi mi daha etkili bilgisi olan yazabilir mi? Yavrum artık öksürmekten karnım ağrıyo diye ağlamaya başladı 

6 Cevaplar

0 oy
(2,063 puan) tarafından
benim kizmda  2 yaşında  oksurk bir türlu geçmiyor  artok ciğerleri patliycak  kiizmin  aglio  surekli  yarın yine  goturcem  hasteneye ccok geçmiş olsun 
(60 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun
(2,063 puan) tarafından
cok  sağolun
-Reklam-
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Canım probiyotik alsanız bünyesi güçlense yavrunun 
(60 puan) tarafından
Kullanmadığımız probiyotik, pekmez, bal kısaca aklına gelebilecek bütün herşeyi kullandık ama nafile yani hala daha kullanıyoruz ama sadece bunlarla olmuyo tabi doğru düzgün yemek yemwdiği için Bi yere kadar yeterli oluyo bunlarda. Napıcağımı şaşırdım bu dediklerim kaldı denemediğin o yüzden sordum. Çok teşekkür ederim cevabın için canm
(4,687 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm iştahsız çocuk zor oluyor
(60 puan) tarafından
Sağol canım. Ever çok zor. Babasına çekmiş oda öyle öğrenmiş Bi makarna, patates başka bişey bilmiyolar
(4,687 puan) tarafından
Benim oğlana öyle kocamda öyle eziyet vallahi
(60 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun o zaman. Benim oğlanların boğaz sağlam yemedikleri işkembe çorbası kaldı Bi ama kız sıkıntı valla inşallah düzelirler en kısa zamanda
0 oy
(75 puan) tarafından
Aynı dertten muzdarip BİSSÜRÜ anne varmış.kızlar bŞKa posta da yazmştm. Gece uyumadan önce zyret verin 1 ölçek 2 yaşından büyükse. Hatta 3cc fln da verseniz olur. Hem uyku yapıyor hem boğaz gıcıgını ortadan kaldırıyor. Ben öle büyüttüm oğlumu 5 yaşında şimdi. Hala öksürük krizi olursa alerji ilacı veririm. Bu arada kendim de hemşireyim 
tarafından
Zyret nedir şurup mu. Birde içinde penisilin içeriyor mu aca bilginiz var mı
(60 puan) tarafından
Alerji ilacıda kullandık. Hitrizin, deloday vs doktor tavsiyesiyle tabi. Ama öyle bişey ki şimdi hasta oldu ya verdiği alerji şurubu kesiyo öksürüğü ama diğer hastalandığında fayda etmiyo. Okullar açıldığından beri ilaç kullanıyoruz neredeyse bitkisel bişeyler istiyorum birazda içi dışı ilaç oldu yavrumun. Aklımda bulunsun teşekkür ederim canm olmazsa bunuda denerim
(75 puan) tarafından
Zyrtec alerji ilacı. Penisilin yok içinde.googöe a zyrtec etken maddesi diye yazıp bakabilirsin..
.
.

Birinde fayda edip birinde etmemesi de tuhaf olmuş ilacın. Okula gidince öle oluyor çok hastalanıyor lar. Çocuklarımıza çok küçüklükten sümkürtmeyi, yani hııkkk de deyip burnundan sümükleri çıkartmayı öğretmek lazım. Sık sık sümkürtmeli. Öksürüğü ciddi ölçüde azaltıyor. Nsnle limon fln bitki çayları içirmeli. Siyah turp u oyup zencefil bal içine koyup bardakta süzdğrmeyi biliyorsnzdır. Onu yapın içirin mesela
tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️
(60 puan) tarafından
Çok çpk teşekkür ederim canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Ayva yaprağını kaynatıp içir sürekli çok iyi gelir ben oğluma öyle yapmıştım faydasını görmüştük canım 
tarafından
Yaa kız 1 yaşında çocuğa da yapilirmi
(60 puan) tarafından
Ihlamur ayva yaprağı denedim hepsini ama geçirmedi canım. Sağol Allah razı olsun
tarafından
Yapılır tabiki aktardan alırken sor canım emin olursun için rahat eder :)
tarafından
Temam sorayim
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Canım bak sana soyliyim mutlaka uygula iyi gelicektir siyah turp al içini oy bolca bal koy içine ağzını kapat bir gün beklesin hergun bı kaşık ver çocuğuna doğal antibiyotik öksürük falan kalmaz kardeşimin bronsitini annem böyle çözmüştü 
(60 puan) tarafından
Soğan balı duymuştum ama turp ilk defa duydum. Teşekkürler canım Allah razı olsun
(3,504 puan) tarafından
Siyah turp valla kesin dene faydasını gorucen canım daha bugün annem gitti yigenim için aldı yaptı yine onunda öksürüğü çok o yüzden yaptı şifa olsun inşallah
(60 puan) tarafından
Amin inşallah canım denicem mutlaka Allah razı olsun
(3,504 puan) tarafından
Senden de canım benim
0 oy
tarafından
ben kozalak aldim ama yeni basladim daha oksurugu tek azaltan hava makinasi oluyo bizde o bile 3 5 gun sonra azaltiyo yani dusun
(60 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 215 göst.
24 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
24 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hayatzor27 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
15 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bsmllah (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 825 göst.
16 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,890 soru

24,036,728 cevap