0 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde (128 puan) tarafından
Kızlar piyasada en uygun bulaşık Makinesi vestelde var bide elden taksit yapıyorlar sizce alınır mı değer mi vifi bağlantısı filan varmış ne bileyim gönlüm başka markada ama Vestel uygun diye vestele karar verdik kullananlar varmı bide kaldığım yerin suyu çok kireçli bir sıkıntı olur mu 

22 Cevaplar

0 oy
(15,019 puan) tarafından
Wifi bağlantısı ne işe yariyormus ? 

Benimde Vestel sorun yok şimdiye kadar 
tarafından
:)) aklıma Siemens bayisinde gördüğüm buzdolabı geldi WiFi vardi ne ise yarıyor dedim içini gösteriyormuş buzdolabında ne kaldı ne yok diye.. eşimle çok gülmüştük yumurta falan eksik olursa çok isimize yarar bu buzdolabi demistik:)) herelde vestelde saatinde çalıştırma ozelligidir içindir;) daha ne gorcez
(15,019 puan) tarafından
Ahaha valla hiç görmedim yani wifi baglantisi ve bulaşık makinesi ☺️ benimde Vestel de wifi yok galiba :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Altus aldım yeni önceden hotpoint ariston kullanıyordum ama altus daha da güzel yıkıyor başka marka kullanmam artık dedim 
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Süpürgesinden blendırından çok memnunum ama çamaşır makinasından tiksindim artık berbat ötesi..
(2,743 puan) tarafından
Evet Çamaşır makinesi cidden kötü ya neden acaba .. TV buzdolabı memnunum ama makine kötü
(1,412 puan) tarafından
Aynen bi daha simens veya samsung almaya düşünüyorum
0 oy
(10,000 puan) tarafından
alınmaz ben aygaz almıstım sıfır yenı evlendıgımde 2 sene gıtı degısrıdım buz dolabı bıle suan arza yapmaya basladı ama ıdare etmeye calısıyom suan alamam
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Evlendiğimden beri buzdolabıyla çamaşır makinem vestel gayet memnunum yani beyaz eşya biraz şans meselesi mesela buzdolabinda meyve sebzelerim 3 4 ay kalsin ne bozulma oluyo ne çürüme yapiyo
(128 puan) tarafından
Aaay gerçekten mi
(511 puan) tarafından
Yani meyvenin sebzenin 3 4 ay bozulmaması mumkun değil sanmıyorum biraz mübalağa yapmissinz
(2,743 puan) tarafından
Benim buzdolabında öyle tavsiye ederim maşallah
(9,610 puan) tarafından
Abartı falan yok canim 4 yıldır bu buzdolabını ben kullanıyorum başka şeyler çok uzun kalınca bozuluyo ama ben koyduğum maydanozu taze soğanı marulu 1 2 ay sonra tekrar aynı şekilde bozulmadan alip kullanıyorum veya bi elma armut nar kivi çilek gibi meyveleri ayni şekilde taze yiyorum salatalığın sebzeligin dışında ki bölüme koyunca 3 hafta içinde bozuluyo ama sebze ve meyveyi kendi bölmesine koyunca hep taze kalıyo
0 oy
tarafından
Bulaşık makinem yok ama TV buzdolabı çamaşır makinem hepsi vestel marka çok memnunum  canım. Peki WiFi özelliği ne ise yarıyor canım 
0 oy
tarafından
Ben olsam almam en guvenmedigim marka
0 oy
tarafından

Ankastre setimden tut tv me kdr hepsi vestel çokta memnunum şu güne kdr bi sorun yaşamadım pahali bulaşık makinesi alınca ne olcak ki bu suyla yıkıyorda o altin suyunda mi yikiyor :D

(128 puan) tarafından
Kız yOk kurtulması filan sıkıntı oluyor mus ciziyor Muş seninki hangi model
tarafından
Cokta yeni model değil canim BM.301
0 oy
tarafından
Televizyonunu aldım pişmanım 
0 oy
tarafından
Beyaz eşya şans meselesi canm
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Ya ben vesteli hiç sevmezdim. Ama buzdolabım ve televizyon um Vestel. Şunan çok memnunum. Bulaşık makinem yok. Bende alıcam Vestel almayı düşünüyorum onuda. Yerli mal olduğu için gümrük fiyatlarından etkilenmiyor o yüzden ucuz 
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Benin tüm beyaz eşyam vestel gayet memnunum Türk markası hem 
(128 puan) tarafından
Canım kullandığin bulaşık makinesi hangi model az programda kurutma sorunu varmış dogrmu
(7,094 puan) tarafından
Yo gayette güzel kurutuyor 4 programlı ben memnunum modelini hatirlamiyorum
0 oy
tarafından
Vestelden çok dilimiz yandı bizim 

Ama beyaz eşya da biraz şans işi bence 
0 oy
tarafından
Vestel en dandik marka canım baksa birşey bak bence çok şikayeti var
0 oy
(15,958 puan) tarafından
Tayinci olduğumuz için iyi bir şey almak istemedik vestel 3 programlı aldık burası da aşırı kireçli güzel tikiyor ben memnunum 

Benimkini de wifi bağlantısı felan yok 
0 oy
tarafından
Buzdolabı Çamaşır Makinası Ve TV Vestel memnun değilim . 
0 oy
tarafından
4 senelik evliyim. Ankastre harıc tum beyaz esyam vestel hepsıde bozuldu. Tv patladı  durduk yere pat dye ses geldı ekran kartı ptlamıs değiştık phılıps aldık onu . buzdolabı sureklı uyarı verıp ıcını ısıttı degısım yptılar garantı kpsamında .  Bulasık makınası yıkamama sorunu vardı oda tamır gordu. Şuana kadar bı derın dondurucum saglam cok sukur.  Aslında brazda sans ısı bu beyaz esya . Annemgıl senelerdır kullanıyo hıc bı sorun yasamadılar daha
0 oy
(346 puan) tarafından
Bulaşık makinesini bilmiyorum, tvmiz Vestel. İnternet bağlantısıyla ilgili çok sorun yaşadık burdaki servis de sağolsun pek ilgisizdiler 1 ay içinde 3 kez filan servise gitti. En sonunda bir gün Fabrikasından Genel Müdür aradı " burdan takip ediyorum sorununuz çözülmemiş servise gereken uyarıyı yapacağım ama sizin için ne yapabilirim dilerseniz bir üst modeli gönderelim" dedi, biz şok :D üst modelini gönderdiler bir sorun çıkmadı çok şükür
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Guzel marka canim ama hic kullanmadim vestel
0 oy
tarafından
Ben çok memnunum 5 yıldır kullanıyorum çok güzel tertemiz yıkıyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 82 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,501 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 208 göst.
9 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,211 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
28 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Selma&furkan (1,025 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 172 göst.
2 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,970 soru

24,147,534 cevap

334,721 kullanıcı

...