+1 oy
1,309 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (738 puan) tarafından
Eşim pazardan ıspanak almış gelmiş ömrü kısa olduğu için dolapta bekletmeden pişirmek istedim temizlerken eşim su içmeye geldi göz ucuyla baktı fark etti tarım işiyle uğraştığı için ayırt edebildi aynı ıspanak gibi hiç bir şekilde kolay kolay ayırt edilmez tek farkı kenarları tırtıklı ve hafif tüğlü oysaki arasında haberlerde de çıkmıştı zehirli ottan karıştırmışlar eşim fark etmese onu öyle pişirecektim hepsini tuttu eşim çöpe attı kimse artık ekmeğini helaldan kazanma peşinde değil çocukları olan anneler var faydalı olduğu için yedirmeye çalışıyor dikkat edin demekki çoğalmış karıştırmaya başlamışlar 

23 Cevaplar

+1 oy
(738 puan) tarafından

En İyi Cevap

Kendi çöpüme temizlerken attığım dan buldum 1 tane bu en miniği bizim attıklarımızın yaprakları daha geniş kalındı bu arasında çıkan henüz yetişmemişlerinden 

image

(14,957 puan) tarafından
Teşekkürler canım bilgilenmis oldum sayende
(738 puan) tarafından
Hepimizin çoru çocuğu var ya kendimizi geçtik karnımızdaki kucağımızdaki çocukları düşünür olduk bize bişey olmasa bile çocukların miğdesi hassas allah korusun ya zehirlenseler yedikten sonra
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aaaa çok sağol bizimle paylaştığın için. Allah korumuş
(738 puan) tarafından
Şok oldum kolay kolay ayırt edilmez çoğalmış karıştırma olayı artık bide hamileyim allah sakındı sanırım çok dikkat edin gerçekten kimseye güven kalmamış 3 kuruş için sağlığımız la oynuyor lar
0 oy
tarafından
Uzun zamab sonra bugün ıspanak aldım ya bende.. dikkat edeyim sağolasın 
(738 puan) tarafından
Temizlerken özellikle ben dikkat etmedim eşim olmasa hamile hamile onu öyle yerdim tüğlü hafif kenarları çatal çatal dümdüz ıspanak yaprağı gibi değil
0 oy
(163,323 puan) tarafından
bence zehirleyici bisi bilerek karistirmazlar arasina karismistir
(738 puan) tarafından
Yarısı ondan dı ama resmen yarı normal ıspanak yarısı o ottu arasına 1 2 karışsa anlicam
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Ayyyyy hiç Allah korkusu da yook verilmiş sadakanız varmış kuzum 
(738 puan) tarafından
Bide hamileyim ya onu öyle yeseydim resmen ayarlanmış yarısı o ottan yarısı ıspanak bağ şeklinde almış bide lastikle bağlamışlar karıştı arasına desem bağ yaparken görmediler mi
0 oy
tarafından
Amanın geçen yaptım kızıma suyunu içirecektim içmedi biz yedik bişey olmadı ama almam bida ne olur ne olmaz resmi varsa atar mısın böle anlayamıyorum ben
(738 puan) tarafından
Aklıma gelmedi aslında benimde yeğenlerim var ablalarım çok pişirir onlarada atacaktım benzerliği ayırt etsinler diye eşim apar topar attı çöpe kenarları tırtıklı dümdüz ıspanak gibi değil ve hafif tüğlü nette var zaten
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Ay verilmis sadakaniz varmış 
(738 puan) tarafından
Bide bebek bekliyorum kendimi geçtim çocuğuma bişey olsaydı allah sakındı :(
(7,094 puan) tarafından
Allah ıslah etsin böyle insanlari ya
0 oy
(49 puan) tarafından
aaa bunu geçenlerdede duydm valla ne demek bu ya ya bilmeyen biri denk gelseydi 
(738 puan) tarafından
Bidaha sanırım ıspanak filan yemem çok korktum kendimi geçtim hamileyim dikkat etmekte fayda var iyiki evde yalnızken pişirmedim allahtan eşimde kalkıp su filan almaz benden ister normal de
0 oy
(2,980 puan) tarafından

Evet haberlerde görmüştüm Güzelavrat otu, kurt böğürtleni, şeytan vişnesi diye isimi varmış 

(738 puan) tarafından
Zehirleme derecesi ne kadar bilmiyorum ama bunun arasına bayağı karıştırmışlar 1 2 tanr de değil yarısı o ottan
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Evet geçen sene bayaaa bi kişi zehirlenmişti 

Dikkatliymis eşin
(738 puan) tarafından
Eşimde tarım işi ile uğraşıyor ailece onlar bilinçi böyle otu çöpü kolay ayırt ediyor lar
0 oy
tarafından

Bir sene böyle birsey vardi. 

Ama uzmanlar açıklamıştı.  Bir bütün Bağ icinde kokundan ayrı ise tektek onlara dikkat edilsin diye. Ama.kok Bir bütün ise ondan zarar olmaz. Kokun yanında kopmuş gelmis otlar ise onlar yenmemeli 

image

tarafından
Bunu öğrendiğim çok iyi oldu çok sagol
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Canım o.otlar hep çıkıyor ki o yüzden ayiklarken ben kökünü kesip hep tek.tek.bakarim öyle keserim
(738 puan) tarafından
Bilerek karıştırıldığını bağ şeklinde satmışlar düzenlemişler bide 1 kilo ıspanak tan yarısı bu ottandı desem ki toplarken onlarda fark etmedi desem 1 2 tane de değil
(4,583 puan) tarafından
Yaparlar bacım
(738 puan) tarafından
Neye kime güveneceğiz anlamadım insaniyetli düşünelim günah almayalım diyoruz ama bizim insaniyetliliğimizide süistimal ediyorlar
(4,583 puan) tarafından
Kimseye guvenemicez çünkü artık funtmya öyle bir hale geldi ki en yakınımız bile kelek atiyo
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Rabbım korumuş sizi bilerek yapanların Allah ıslah etsin
(738 puan) tarafından
Bilerek yaptılar ise kime satıyor günahlarına giriyorlar ise allah yedirmesin o parayı onlara
0 oy
tarafından
Ay keske resmını cekıp atsaydn canm ya bn hıc anlamam kı 
(738 puan) tarafından
Kendi çöpüme atmışım 1 tane temizlerken buldum şimdi bu en küçüğü yaprakları bunun ince ama atılanlar yaprakları kocaman dı bu arasında çıkan en miniği ekliyorum yorumlara bak
0 oy
(402 puan) tarafından
Geçen hafta aldim valla tek tek yıkadım farkli bsy cikar aradan diye bende izledim tv de çekinerek aldım ama dikkatle temizledim bsy çıkmadı biraz kizima verdim tadını bilsin diye valla herseye bir hile buldular sucuk salam eve sokmuyorum tavuğu bile bildik yerden aliyoruz ne olucak sonumuz bilmiyorum
(738 puan) tarafından
3 kuruş fazla para için sağlığımız la oynamak nedir ya hepimiz çocuğu var hamileler var yetişkini geçtik çocukları karnımızdaki bebekleri düşünün değil mi
(402 puan) tarafından
Kimse kimsenin umrunda değil ki canım kim kimden para koparticam diye bakıyo Allah hepsini bildiği gibi yapsın kac kez düşünüyorum valla erzak alirken
0 oy
tarafından
Teşekkürler cnm. Ispanak pek sevmiyorum ama keşke atmadan fotograf atsaydin 
(738 puan) tarafından
Burda paylaşmak aklıma gelmedi daha sonra benim gibi bakmadan pişirmeye kalkmasın kimse herkes çocuğuna yediriyor diye düşündüm eşim apar topar attı çöpe hamile olduğum için o benden daha çok korktu ya yeseydin ben yokken pişirmeye kalksaydın diye
(738 puan) tarafından
Fotoğrafını attım kendi çöpüme atmışım 1 tane buldum
tarafından
Tesekkur ederim canım
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Bence zehirli bir otu kimse bilerek karıştırmaz başının derde bile bile sokmaz ıspanaktan  farklı olmadığı için karışmıştır büyük ihtimalle  dikkat etmek lazım iki yıldır bu şekilde zehirlenen çok kişi var sizede geçmiş olsun
(738 puan) tarafından
Bağ şeklinde alınmış temizlenip lastiklenmiş bir. Şekilde almış temizlerken bağ yaparken görmedi mi diye düşündüm bi an
0 oy
tarafından
Ay iyi fark etmişsiniz cnm...kayinvaldemler pazarci olduğu için onlar arkadaşlarından alıyorlar..o yüzden sknti yaşamıyorum şükür..
(738 puan) tarafından
Benim eşimde pazarcı oda tarım yapıyor o fark etmese ben anlamazdım paylaştım fotosunu ayırt edebilsin görenler diye
0 oy
tarafından
Canim illa karışır ıspanak sonucta topraktan çıkıyor yabancı ot ile karışabilir temizlerken tek tek bakıyoruz yabancı ot varsa ayırıyoruz 
(738 puan) tarafından
Bağ yapılmıştı arasına karıştı desem yarısı tamamen ondan dı bide temizlemiş lastiklemişler temizlerken illaki 1 değilse 2 sini görürlerdi 1 kilo ıspanağın yarısı bu ottandı
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Bizim burda bir sürü aile zehirlendi ölenler oldu bunların yüzünden Allah korumuş sizide

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 188 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde asminim09 (329 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 276 göst.
3 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 123gg (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 118 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Bsrst (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Bsrst (278 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,994 soru

24,051,947 cevap

329,696 kullanıcı

...