0 oy
242 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (679 puan) tarafından
tarafından kapalı

Kim ne yapmış kim ne etmiş'e bakmaktan kendimize  bakamıyoruz. Kendimize bakamıyoruz ama üremeye devam ediyoruz! Evlenmeye çoğalmaya kalkışıyoruz ! Neymiş efendim "müslüman çoğalmalı, çoğalmak peygamber sünnetiy"miş hadi ya Öyle miymiş ! Bakamayacaksan da kaldıramayacaksan da çoğal mı demiş efendimiz (s.a.s) ! Dini başka yerinden anlayıpta sebep olarak sunanlara bir şey diyemiyorum artık. "Eşim benimle ilgilenmiyor çocuğum olsa ilgilenir, yok efendim canım sıkılıyor en azından bir uğraş olur" düşüncesine sahip beyinlere denk geldim ben ! Çocuğu olduktan sonra şiddetli geçimsizliği arttığınave boşandığına şahit oldum. ! Ne oldu şimdi ? Düzelmiş mi oldu evlilik? Can sıkıntısı gitmiş mi ? Çocuk sizin bozuk evliliğinizin mezesi, can sıkıntınız için bir oyalanma şekli değil ! Kendini düzeltmeden eşinle sağlıklı bir ileşim kuramadan çoğalmaya kalkışma kardeşim. Dini de alet etme !!

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Psikolojik ve karakteristik bozukluğu olan anne baba çocuk yapmasın sonra 3 aylık çocuğu dövüyorlar tamam ona eyvallahta diğerlerinin yatak odasına karışma haddini nerden buluyosun. 
(4,088 puan) tarafından
Canım yani bu sadece psikolojik ya da karakterle ilgili değil ya kimisi gerçekten saçma sapan sebeplerle çocuk yapıyor eltisi hamile kaldı diye kıskanıp hamile kalıp doğuran artık tahammülü kaldırmadığından çocuğun bakımını sallayan anne gördüm ben yanlış işte
tarafından
subhanAllah. Yorumumu bu söylediklerinden tenzih tutuyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kelimelerine harfiyen katılıyorum ..

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 853 göst.
13 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 660 göst.