+1 oy
327 göst.
Diğer kategorisinde (2,173 puan) tarafından

Kızlar bakar mısınız bu vitaminden kullanan varmı nasıl kullanabilirim bugün sağlık ocağından takibimiz vardı ebe bunu verdi kızım için bu arada kızım 3 aylık daha 

image

8 Cevaplar

0 oy
(2,209 puan) tarafından
D vitamini canım günde 3 damla veriyodum yanlış hatırlamıyorsam 
(2,173 puan) tarafından
Ebe de öyle söyledi günde 1 defa ve 3 damla ama direk ağzına mı damlatmam gerekiyor çünkü bende gebeyken kullandım kendim için ben ekmege damlatiyodum
(2,209 puan) tarafından
Çay kasıgına damlatıp ver ben oyle yapıyodum
(2,173 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim
(2,209 puan) tarafından
Önemli değil kuzum
-Reklam-
0 oy
(4,715 puan) tarafından
Evet canım veriyorlar, 3 damla vereceksin ama sağlık ocağının verdiğini çocuk doktorları içinde paraben var diye pek önermiyor. Eğer imkanın varsa Ocean D vitamini alabilirsin eczaneden. Içeriği daha temiz.  Ortalama 50 lira bir şey.
(2,173 puan) tarafından
Yaa öyle mi çok teşekkür ederim canm peki kullanimi.nasil direkt ağzına mı damlatmam gerekiyor
(4,715 puan) tarafından
Rica ederim canım. Evet direkt ağzına damlatacaksın. Hatta benim dediğim markanın kullanımı daha kolay, sprey halinde çünkü ve bir fış sıkıyorsun. Zaten bir fış 3 damla ediyor.
(13,307 puan) tarafından
Pedia d alıyorum ben de o da saf
(4,715 puan) tarafından
Onu duymamıştım Aslı ama içeriği önemli olan zaten. Saf ise o da olabilir :)
(13,307 puan) tarafından
Bizim de doktor önerdi kuzum
0 oy
tarafından
Günde 3 damla veriyorsun canim ama baya geç vermiş sizin sağlık ocağı biz 15 gunlukken başladık bunu kullanmaya 
(2,173 puan) tarafından
Hiç sormayın ya geç verdiler ben de bilmiyorum acemiyim biraz bilsem eczaneden alırdım zaten bu sağlık ocağın verdiği iyi değilmiş
tarafından
Evet onların verdiği iyi değil bende kullanmadım ama 3 damla dediklerini hatırlıyorum hatta her kontrole gittiğimizde soruyor damla bittiyse verelim falan diye diyorum kullanmıyorum sizin verdiğinizi içeriği temiz değilmiş diyorum tamam diyorlar
(2,173 puan) tarafından
Anladım canm çok sağol
0 oy
(1,034 puan) tarafından
Ben 15 gün vrdim yemeğimi hep doğal ve vitamin ağırlıklı yiyorum
0 oy
tarafından
Günde 3 damla olarak veriyorum ben kuzum çay kasigina damlatiyorum o şekilde veriyorum :) ne olduğunu bilmedigi için yalanip duruyor 
0 oy
tarafından
Bunu verme bunun için de paraben var bide 3 ay biraz geç kalmışsın biz 1 aylıkken başladık d3'e eczaneden nutrigen al günde 1 fıs ağzına sık 40 lira birşey 6 ay gidiyor zaten bunu verme 
(2,173 puan) tarafından
Geç kalmadım ben ebe hanım daha yeni verdi bugün benim ilk çocuğum nerden bileyim böyle vitamin verildiğini şok oldum zaten ilk doğduktan sonra ilk haftasında veriliyormus benim bebeğim 3 aylık olmuş yeni verdiler
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Yanlız bu içeriği temiz değil banada verdiler kullanmadım.  
(2,173 puan) tarafından
Ocean 400 varmış galiba o iyiymiş.bende ondan alacağım inşallah
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Gunde 3 damla 1 yasina kadar vercen cok onemli d vitamini
(2,173 puan) tarafından
Tamam canım inşallah

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 456 göst.
5 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sumram (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 150 göst.
18 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mathselin (461 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 472 göst.
15 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde ZelihaAytac (638 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 164 göst.

Kategoriler

1,473,905 soru

24,131,317 cevap

334,060 kullanıcı