0 oy
769 göst.
Diğer kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kizlar sormadan edemiycem dunden beri takildi kafama bizim bi cocuk doktorumuz vardi simdi emekli olmus adi tanay diye yaziyordu neýse biz tesadufen tanay hanimın esini bulduk oda cocuk doktoruymus baska bir hastanede denk geldi baktim soyadlar ayni bnde merakliyim ya instagramdan baktim cok eski kullanilmamis bi hesap buldum ilkonce tanay hanima baktim hesap bulamadim sonra esine baktim gercekten esimi yoksa akrabasimi diye cunki biz tanay hanimdan cok memnunduk ilk kizimin taa bebeklik doktoru hesap var ama dedigim gibi dogru duzgun kullanilmamis takipcilwrw bakayim dedim belki tanay hanimin hesabini bulurum diye baktim buldum ama rus oldugunu ogrendim adi gercekte tanya usmenova ymis hastanenin adini degistirmesi aklima takildi ister istemez sizce neden olabilir tıp merkezi normalde tam olarak hastane degildi calistigi yer

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

:D

Kiz   kafa yorcak başka bir şey bulamadinmi

(3,102 puan) tarafından
I ı bulamadim kiz valla agjsjddj:D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilmem canm 
(3,102 puan) tarafından
Kafamda soru isaretleri :D
0 oy
(28,460 puan) tarafından
:D amaaaaan bizeneee
(3,102 puan) tarafından
Deme gıı oyle agahsjjsus:D
0 oy
(15,302 puan) tarafından
Kadın belki Türkçe çağrışımlı bir isimle daha güvenilir olacağını düşünmüştür 
(3,102 puan) tarafından
Olabilir canim zaten tanya diye yazdirsa bizim milletin kesin tuhafina giderdi bidw istanbul gibi biyerde cok kacak doktor var insan korkuyo
0 oy
tarafından
Telafuzdan dolayi oyle yapiyolar canm aklina baska bisey gelmesin mesela benim calistigim hastanede chabby diye yabanci uyruklu doktor vardi kapida cagri yaziyodu hepimiz de cagri hocam diyoduk. Baska bi doktor daha vardi adı degisik onunkinde de Muhammed yaziyodu :)
(3,102 puan) tarafından
Hmm anladim canim zaten bn olsam tanya diyemezdim gene:D natali degilmis Allah muhafaza afhsjdddj:D
0 oy
(30,262 puan) tarafından

Belki ismini öyle kullanmak istedi  başka birşey bulamadın kafana takacak :D

(3,102 puan) tarafından
Kiz ne bileyim hastanede kafaya gore isim kullanamaz diye dusunuyprum
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Bence kadının adı Tanay ama Tanya ismine benzediği için tanyayi kullanıyordur
(3,102 puan) tarafından
Olabilir canım
0 oy
(4,716 puan) tarafından
Irkçılıktan korkmuştur belki :))
(3,102 puan) tarafından
Ahhaha yok kiz turkler sever ruslari ozellikleerkekleri agahhdjdndj
(4,716 puan) tarafından
Gerçi o da doğru ashdjdj
0 oy
(3,167 puan) tarafından
Canım kendisi nüfusta değiştirmiştir ismini hastane kafasına göre yapmaz öyle birşey tanya ise tanyadır ismi 
(3,102 puan) tarafından
Hmm anladim canim cok sagol
0 oy
(4,584 puan) tarafından
Canim Rusya da okuduysa şayet burda çalışamıyor ya burdan aliyolar diploma çalışabilmek için türk diplomasina çevirince türk ismiyle Oluyo özel haytinda normal ismini kullanıyordur iş.hayatimda diploma adını yasal bişi yani
(3,102 puan) tarafından
Hmmm simdi anladim canim ne bileyim takildi aklim oyle ya biraz lisanida andiriyordu rusu
(4,584 puan) tarafından
Yani olur öyle şeyler
0 oy
(163,574 puan) tarafından
bosver yaaa ☺☺☺
(3,102 puan) tarafından
Taktim kiz bi kere:D

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 117 göst.
0 oy
1 cevap 176 göst.