0 oy
329 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (510 puan) tarafından
Kendime alerji testi yaptırmak istiyorum hamgi bölümden yapılıyor nasıl nerden randevu almak gerekiyor emziriyorken yaptırabilir miyim

6 Cevaplar

0 oy
(6,157 puan) tarafından
Dermatoloji ye gideceksin önce onlar gerrk görürse kayit aciyor bur bölüm var unuttum adını oraya gidiyorsun  direk test yapmaya gidemuyorsun ozele gidebikirsin ama direk arayip sor bölümün adini alerji testi diye 
(1,030 puan) tarafından
İmmünoloji ve alerji hastalıkları uzmanı na gidiliyor canım  bizde kızım in gittik hep çocuk immünoloji ye
-Reklam-
0 oy
(679 puan) tarafından
Alerji ve imminoloji bolumune gidiyorsun
0 oy
(14 puan) tarafından
Gastroentroloji de yapıyor. Özele hiç gitmeyin derim çok pahalı alerji testleri. Bence mantıken emzirmeye bi engel olmaması lazım yine de sorarsınız
0 oy
(4,716 puan) tarafından

Alerji ve immünoloji canım ama başka bir doktorun gerek görürse kayıt açması lazım. Bende randevu bulamadığım için hep bekledim sonra 182'yı (MHRS) aradığımda başka bir doktorun gerek görürse kayıt açtırması gerektiğini söyledi. Örneğin bende ürtiker var, önce cilt doktoruna gittim. O da alerji doktorunu gerek görmedi.

0 oy
tarafından
Dermatoloji ye gidiceksin uygun görülürse yeşil alanın acilicak ondan sonra alicaksin
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Canım biz bikac ay önce yaptırdık önce çocuk doktorundan randevu alıcaksın o senin için çocuk immünoloji ve alerji bölümünden kayıt açıyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 118 göst.
30 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 403 göst.
6 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Melekkk34 (6,849 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 181 göst.
0 oy
4 cevap 139 göst.
12 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 1 (71 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,339 soru

24,181,997 cevap

336,371 kullanıcı