0 oy
227 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,334 puan) tarafından
Tecrübeli anneler hamilelik doneminde ki idrar yolu enfeksiyonun bana ne gibi bi zarari olabilir 35 haftalık gebeyim ilac kullanmiyorum bilgisi olanlar bilgi verirmisiniz

2 Cevaplar

0 oy
(5,452 puan) tarafından

1.IDRAR YOLI enfeksiyonuna zamanında müdahale edilmezse ilerleyip böbrek enfeksiyonlarına neden olabilir. Enfeksiyon nedeni ile oluşan ateş kasılmaların vaktinden önce başlamasına neden olur. Bu da, bebeğin düşmesi ya da erken doğması demektir.

2.Hamilelik döneminde idrar yolu enfeksiyonunda erken tanı, anne ve bebeğin sağlığını riske atmamak adına büyük önem taşımaktadır. Çünkü bu durumda diğer organlara yayılabilen enfeksiyon (sepsis), zatürre, düşük ve erken doğum gibi ciddi sorunlar anne ve bebekte hayati tehlikelere sebebiyet vermektedir.
Gebeyken 3 antibiyotik kullanmis biri ve bir hemsire olarak soyluyorum antibiyotik gerekli kullanildiginda hayat kurtarir
(1,334 puan) tarafından
Ay belirtmeyi unutmusum ıdrar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Erken dogum eger hamileligin kucukse dusuk ve bebege bulasan enfeksiyonlar 
(1,334 puan) tarafından
35 haftaligim bebeğe birşey bulasir mii
tarafından
Bol su tuket doktora gittinmi ilacla hallolur aslinda evde bisiler deneme
(1,334 puan) tarafından
Doktor cok yeni demişti ozaman 28 haftalikti ilaç vermedi suyu çok tuketiyorum temizliğe de dikkat ediyorum ama su bi haftadir sikayetim olustu bu konuyla ilgili
tarafından
Tekrar git canim arta biliyo son aylarda
(1,334 puan) tarafından
Teşekkür ederim gideceğim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 108 göst.
28 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 108 göst.

Kategoriler

1,477,099 soru