0 oy
588 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Herkes yazmış bugün yasnana iğrenç olay neymiş kızlar haberim yok meraktan catlirem:D

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Yıldııızzzzz naber kız. :D

Ne olayı 

tarafından
İyidir kizzz senden haber;)) bilmiyom ki öyle yazmışlar postlarda bende merak ettim ;)
tarafından
İyi diyelim iyi olalım  ☺☺
tarafından
İyi ol kız ☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Puhahahaaaaa boşver yıldızım amannnnn
tarafından
Amin kuzum amin vallahi izleyemem kuzum çok etkilenirim daha da kendime gelemem zaten psikoljim pek sağlıklı değil
tarafından
;(((((( psikoloji kalmadı valla cidden çok kötü bir dünyada yasiyoruz kuzum ya her gün kötü haberler hep insnalae birbini öldürüyor falan offf bıktık ya
tarafından
Vallahi öyle kuzum yaa hep aklım evlatlarımizda nasıl bir devire geldiler diye :-(
tarafından
Aynen ya geleceğimizin çok parlak olduğunu dusjnmuyorum umudum da yök zaten ama evlatlarımızi.Rabbim korusun inşallah kzuum ;(
tarafından
Amin kuzum amin inşallah:-(
0 oy
(5,453 puan) tarafından

3 aylik bebegi babasi doverek beyin kanamasi geçirtmis adi hayvan herif ondan bahsediyoruz canim:'(

(5,453 puan) tarafından
Bakma canim bakma valla daha gozumun onunde annesindede var tabi ama o hayvan herifin yatacak yeri yok
tarafından
Ne diyim yaaa arrik bıktım böyle şeyler duymaktan yeminle bebeklere çocuklara çok üzülüyorum
(5,453 puan) tarafından
Valla uckursuz yaratık yapiyorlar çocukları birde kaldirip vuruyorlar allahim onu cehenneminde yaksin
tarafından
O çocuk olsun diye ne dualar eden anneler var duusnsene insanın kendi evladı kanı canı bu ya biz poposuna virsak vicdanimiz sızlıyor iblis bunlar dünyaya inmisler insna kiliginda kıyamet alametleri Rabbim yawrularimizi korusun ya
(5,453 puan) tarafından
Amin canim insallah
0 oy
tarafından
Boşver şimdi sende bilirsin sinirden yatamazsin
tarafından
Ay öğrendim canım yaaa çok kötü Allah cezasını verisn bebekten ne istemiş
0 oy
(995 puan) tarafından
Suan uyuyamama sebebim vallahi gözüme uyku girmiyor o görüntüler geliyor gözüme çıldırıyorum 
(1,039 puan) tarafından
Aynen ya bende uyuyamıyorum nasıl kiyarsin ne istersin bir damlacık bebek ya bebek evlat bende yanlışlıkla basmisim videoya bir saniyesini gördüm kendime gelemiyorum cildiricam biz annelerin eline versinker o iti ah keşke yemin ediyorum yakında olsaydım gider bulurdum onu ben
tarafından
Ya iannanamiyor insan içine şeytan gitmiş bence onun iblis o
(1,039 puan) tarafından
Artık şeytan yapmaz bunların yaptığını ya tobe yarabbim Allah'ın belası onu içeri tiksinlar icerdekiler gösterir ona eminim ah yavrum nasıl canı yanmıştır onun nasıl bebeğim benim keşke tüm böyle bebeklerin annesi olabilsem hepsini böyle o.coxuklarinin elinden kurtarabilsem
tarafından
Bilmiyorum ne diyecegimi Rabbim hayırlı insnalarla karşılaştırsın evlatlarımızin kaderini hayırlı güzel eylesin korkuyorum artık bu dünyadan herşey aklıma gelir oldu insanlar azitti sapıttı psikopatlasti sonumuz nasıl bilmiyorum Rabbim herşeyin hayirlisni eylesin
(1,039 puan) tarafından
Amin amin inşallah
0 oy
tarafından
Ahahah simdi naneyi yidik dlldks
tarafından
Ay şuan sadece o bebeğe çok üzülüyorum olmuş dimi ne istemiş minnacık melekten ya anlayamıyorum aklım ermiyir;(
tarafından
Valla onu bilmiyorum bakamadim yavru iyi falan diyolarmis ama tam emin degilim
tarafından
Ay Rabim şifa versin o iblisin de cezasını versin keşke idam edilse ya
tarafından
Keske gebertseler tutuklanmis
tarafından
Bziim devletten de bu beklenir zaten bir b.o.k olmaz

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,293 soru

24,413,086 cevap