0 oy
716 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (439 puan) tarafından
Hayirli aksamlar hanimlar esimin sperm sayisi düşük ciktigi icin bize asilama önerdiler asilama oncesi bi kes daha spermiogram cektir dediler esime.bugun randevusu vardi doktoe buguk ihtimal bakteri var demis kan ve sperm bakterisine bakilcak sonra da antibiotige gecicekmis antibiotikle sperm duzelmesi ve hamilelik olusabilirmis..boyle bisy duyan yasayan varmi aranizda hap vs kullanarak sperm sayisi yukselip hamilelik elde edilebilir mi

14 Cevaplar

0 oy
(1,699 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Proexeed plus ilacı var Dr. Önermişti 3 ay kullandı esim hsmike kaldın 
(439 puan) tarafından
Yaa insallah bizde de oyle olurr
(1,699 puan) tarafından
Insallah canım
-Reklam-
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Keciboynuzu özü yedir bol bol. 

Arkdastan duymuştum 
(439 puan) tarafından
Pekmezini denettim bi sene hic ise yaramadi
0 oy
(93 puan) tarafından
Canım bitter çikolata fındık ceviz keçiboynuzu pekmezi düzenli uyku kafa rahatlığı 
(439 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim
(93 puan) tarafından
Rica ederim canim inşallah Rabbım gönlünüze göre verir
(439 puan) tarafından
Amin canim insallah❤
0 oy
(108 puan) tarafından
Benn herşeyi yaptım yükselmedi tüp bebek yaptırıyoruz transfer olucak zaman harcama bence tedavinizi olun 
(439 puan) tarafından
hayirlisi olsun insallah sizin icin de canim❤bakalim antibiotikle insallah kisa zaman icinde gelisme olur olmazsa kesinlikle asilamaya baslicaz
0 oy
tarafından

Arkadaşımın eşi dr tavsiyesi ile ilaç kullandı ama isim.bilmiuorjm ikiz bebekleri oldu :)) 2 tane oglu vardi 7 aylik

(439 puan) tarafından
Ya ne guzeell
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Aktardan keçi boynuzu al eşine kuru olan ondan yesin
(7,827 puan) tarafından
Sende hayit tohumu cayi ve aslan pencesi cayi ic  bir gun biri bir gun biri ayni zmnda 1 kase bala 1 er cay kasigi cekilmis corek otu caksir koku keci boynuzu tozu ve tarcin koyup her sabah ac karna esinde sende yiyin
(439 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim
(7,827 puan) tarafından
Mutlaka yap canım bizimde sperm sorunu vrdı ameliyat oldu düzelmemişti ameliyatın amacı  sayısı iyice düşmesin diyeydi biz ilaç kullanmadık bunları yaptık şükür rabbim evlat verdi
0 oy
tarafından
Keçiboynuzu birebir cnm mutlaka yesin sabah aksam
(439 puan) tarafından
Pekmezini denedi canim bi senedir ama hic faydasini gormedik
tarafından
Pekmez değil cnm onu saf haliyle yicek tohumuyla
0 oy
(366 puan) tarafından
Sigara alkol bı kere olmuycak onlar çıkacak.sonra keçiboynuzu özü fındık fıstık..

Doktorun yazdığı ilaçlarıda düzenli kullanılırsa çoğalır inşallah
(439 puan) tarafından
Insallah canim tesekkur ederim
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Soğuk sıkım keçiboynuzunu sütle karıştırıp hergun içsin 5 binden 50. Bine çıktı  arkadaşım söylemişti
(439 puan) tarafından
Denicem kesinlikle tesekkur ederim❤❤
0 oy
tarafından
Kizkardesimin eşi o durumda ilaçları kullanıyor 2 ay oldu faydasini daha görmedi 3 ay demişti doktor olmasa aşılama veya tupbebek diye işte bir de ameliyat durumu varmış enistede demiş ameliyat olurum kardesimde diyor aşılama yaptırmak istiyorum.oylece kaldirlar.ya biirseyde.bilmiyoruz ilaçlarda çok pahalıydı 800 TL ye hap.aldi ya rabbim olmayan ve hakeden herkese versin
0 oy
tarafından
Aktarlarda satılıyo çakşır suyu. Bunu alıp kullansın esın 
0 oy
(7,307 puan) tarafından
Canım bizde ilk sene çocuk olmayınca gittiydik kendimize baktıralım birşey varsa erken tedavi görelim diye şükür birşey çıkmadı ama kocam aklına geldikçe keçiboynuzu yedi eline alıp alıp yiyordu rahmetli bı eniştesine öyle demişler de sizde bı deneyebilirsiniz inşallah tedaviye gerek kalmaz zor bir süreç 
0 oy
tarafından
Bal  polen ari sütü valla eşim hergun yiyiyor bizde baktirdik onda sorun yok sperm hareket bayagi iyi ama işe yarıyor olabiliyor doktorlar veriyor doğal yolda.. aşılamayida dene derim vakit kaybetmeyin 
0 oy
(436 puan) tarafından
Moral bozmak istemem ama vücudun yapısı neyse odur. Kolay kolay değişmez. Kadının yumurta sayısı artmaz, erkeğin sperm sayısı artmaz. Kalitesi de değişmez. Tıbbi müdahale olmadığı sürece bitkisel şeylerle bence çok uğraşmayın hem zaman hem para kaybı olarak düşünüyorum. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 324 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde ElaLii (557 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,222 göst.
14 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ben (352 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 289 göst.
6 Mart 2022 Diğer kategorisinde Gokce09 (388 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,171 soru

24,150,356 cevap

334,872 kullanıcı

...