0 oy
322 göst.
Diğer kategorisinde (459 puan) tarafından
Ankilozan spondilit hastası eşim çok doktora gitti ama birtürlü çare bulamadı bilgisi olan var mı acaba

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ilk kez duydum canim Allah şifa versin insallah
-Reklam-
0 oy
(459 puan) tarafından
Ne gibi belirtiler var benimde eşime demislerde suphelyiruz diye
(459 puan) tarafından
Eklem ağrısı çok fazla bel fıtığı tedavisi gördü uzun bir sure
(459 puan) tarafından
Ne dediler peki eşine İstanbul başakşehir cam sakura cemal beş randevu alın iyi bir doktormus
(459 puan) tarafından
Tedavisi 9lmadigini  volteren kullaniyor
(459 puan) tarafından
Eşimde gitm dgi doktor kalmadı onunda ağrısı var
0 oy
(801 puan) tarafından
Omurga iltihabi çok ağrili olur egzersizlerle ilaçla tedavi edilebilen bi hastalik babamda da vardi

Gitmediği doktor kalmamişti bu rahatsizliktan hacettepe üniversitesi tek iyi gelen iyileşmesini sağlayan yer oldu. Geçmiş olsun 
(459 puan) tarafından
Yaaa acaba hangi ilaçları kullandı eşim sadece volteren kullaniyor
(801 puan) tarafından
Şimdi konuştum babamla:D sigara içmiyordu babam eğer içiyorsa birakmasi kilo varsa vermesi lazim. Endol marka ilaç kullandi bir de doktorun verdigi balik yagi iyi gelmiş
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Eşim aynı hastalıktan muzdarip.

Endol kullanıyor. Raporlu iğneleri var aynı şeker hastalarının kullandığı iğnelere benziyor kesin tedavisi yok..mesela eşim boynunu ne sağa ne sola tam döndüremiyor

Bel hareketleri kısıtlı

Bu yüzden bel çevresi kilolu. 

Yüz üstü yatamaz boynundan dolayı 
(459 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun sizede galiba eşimde bu hastalık allhh şifa versin hakkınızı helal edin gece gece rahatsız ettim sizide
(4,658 puan) tarafından
Çok sağol canım ne demek sen de helal et. Allah hepsinin şifasını versin. Üzülme canım Allah dermansız dert vermesin. Çok şükür ki ilaçlsr vs var. Bi an önce teşhisi koyarlar da tedaviye başlar inşallah eşin.
Hayırlı geceler...
(459 puan) tarafından
Eşim sadece volteren kullaniyor o rahatlatıyor acaba bu hastalığın tedavisi varmi
(4,658 puan) tarafından
Canım ben kesin tedavisi var mı diye bilmiyorum eşimden dolayı söyleyebilirim. İlaç ve egzersizlerle yaşam kalitesi arttırılabilir.
Ama asla diye bişey yoktur tıpta hiçbir şey yüzde 100 değildir. Eşimin artık kemikler kaynamaya başladığı için yapacak bir şey yok
(459 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim sizede hayırlı geceler insallahh herkese şifa versinn rabbimm
0 oy
(73 puan) tarafından
Canım bu hastalık bir romatizma türü. Çaresi yok, yani grip gibi geçen bir şey değil. İlaçlarını kullanarak ve egzersiz yaparak sadece ilerlemesini yavaşlatabilir ya da durdurabilir.
(459 puan) tarafından
Acaba durdurulabillrmi
Eşim sadece volteren kullaniyor
(73 puan) tarafından
O ağrı kesici.durdurmaz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 162 göst.
23 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Defnedamla (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 86 göst.
30 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Zisan (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 368 göst.
5 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zisan (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 807 göst.
31 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melekkkk (47 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,157 soru

24,120,945 cevap

333,467 kullanıcı

...