0 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
Doğum yapalı dört ay oldu görümcem denen insanla aramızda 10 dakika yol yok ha şu gün habu gün ha yarın gelicez dedi durdu abisine.ben açıkçası aralarına hiç girmiyorum karışmıyor um ama herdafasinda abisinin iyi niyetini suistimal ediyor şimdi kızına doğum günü yapacakmış abi siizide bekleriz aradı siz olsanız gidermiydiniz yoksa gerçekten benmi kötü niyetli düşünüyorum neden insanlar hep kendine bende bir anne babadan dünyaya gelmedimmi misafirlikteydik arabada azda olsa tartıştım neden hesabını sormadın bacım sen kaç aydır beni oyaliyorsun öncelik seninmi yoksa benimmi gelmem lazım diye bana diyorki ben demedimki ben gelcem işim var dedim diyor busefer de yenge göndermedi abimi olucak bıktım yeminle artık dayanacak gücüm kalmadı insanların bencillgine siz olsanız gidermiydiniz

5 Cevaplar

0 oy
(14,201 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Onu hiç takmayacagm için umursamaz m davranır giderdim hesapta sormam neden gelmedin diye banane 
(79 puan) tarafından
Takmıyorum ama kendilerini birsekilde hatırlatıyor lar yoksa İnanki benim çok muhabbetim yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
4 aydır yeğenini gelip görmedi ise. Asla gitmezdim esimide gondermezdim. İsteyen de istedigini desin duymazdim
(79 puan) tarafından
Ben dedim zaten sen gideceksen git ama sakın bana gidelim deme
tarafından
Esinde seni desteklemeli bu konuda bugün konuda seni yalnız bırakırsa yarın da biesey olsa.onlardan yana olur.  Bir bahane bul öğün git gez :)) kocanla
(79 puan) tarafından
Ailesiyle olsun aile atılmaz atmasinda zaten yerinde zamanında hesabını sorsun sen ne yaptın da benden bunu bekliyorsun gibii bukadar yaniii
0 oy
tarafından
Dogum yapalı 4 ay oldu ve o gelmedıyse bır kere bıle töbe gıtmem. Ne ısım var 
(79 puan) tarafından
Dimiii yaniii içimden gelmiyor zaten
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Yenge göndermedi diye düşüneceğine ben bir gözünüz aydın demeye gidemedim abime diye düşünmeli yiğeni olmuş sonuçta 7 kat el değil seni etkilemek istemem ama ben gitmezdim 
(79 puan) tarafından
Bunu siz soyleyebiliyorsunuz ne güzel bir düşünce ama bu düşünce onda olsa bu hareketi yapmaz zaten öyle değilmi nerde bu kadar yürekli bir düşünce
0 oy
(306 puan) tarafından
Hiç gelip görmedimi.gerxekten yigenini
(79 puan) tarafından
Evet gelmedi hastaneye geldi 10 dk durdu ve gitti sonrası hiç olmadı ve bu süreçte ha bugün ha yarın diyip diyip durdu abisine dalga geçer gibii şimdi kızının doğum gününe çağırıyor beni aramadı zaten aramasında ama abisinide kullanmasın öyle degilmi
(306 puan) tarafından
Tabikide valla tam yeri ve zamanı abinde desin önce.sen bi gel yigenini görde sonra doğum.gunu kutlarız
(79 puan) tarafından
Bunu bile demedi biliyormusun dediği denetleme var iş yerinde kaç gündür yoğun çalışıyorum belli olmaz dedi halbuki böyle bir durum yok o seni kırıyor sende desene bacım böyle böyle değilmi kıvırma ya gereek varmı doğru varken
(306 puan) tarafından
Aynen... Boşver hiç sıkma.canini

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 235 göst.
24 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Es25 (4,059 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 189 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,481 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 429 göst.
23 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu