0 oy
195 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kızlar kızım 1 yaşında hicbirsey yemiyor sadece emiyor nerdeyse, onu da ısırıyor yara içinde kaldım hep, 1 öğün de olsa mama aldım ama biberonla imkanı yok içmiyor, kaşıkla denedim öyle birazda olsa içiyor, ise yarar mı ? Bide kaç ml doyurur 1 yaşındaki bebeği

6 Cevaplar

0 oy
(2,303 puan) tarafından
Bende mama veriyorum gunde birkere flan beni reddetmesin diye kasikla iciriyorum hep doktorumda oyle soyledi canim nekdar icer blgim yok kizim 5 bucuk aylik 90 cc yapiyotum ama gunde birkerr yda iki 
(2,303 puan) tarafından
Rabbim evlatlarimizi bize.bagislasin kuzum . Baksana ya biz lokmasini sayip vicdan yapiyoruz bu serefsizler nasl vuruyo allahimm bissurude post actilar izlemedim ama okudum psikolojm alt usttt :(
tarafından
Ben izledim izlemez olaydım, şimdi annesinin açıklamasını dinledim utanmadan diyorki konduramadim kocama, hey şeref.siz halen video çekme peşinde halen 5 dk bekledim diyor lan öldürürüm benim çocuğumun tek kılı kopsa
(2,303 puan) tarafından
Ifadesini bende izledm azonce allah o kadininda belasini versin dogdugundan beri yapiyormus lann sisi sok o vuran eline kizgin yagi doj gece uyurken allahin brlasii nasl dayandin yemn ederm bende bebegime bisey olcak kevgire cevirmezsem delik desik etmezsem serefsizimmmmmm . Cokmu vuruyo ya allah askina butun gucuylemi vuruyo o yavrum aglamiyomu allahim o adami bize verseler keske oyle bir imkan olsaaa keskeee
tarafından
Ah keşke kuzu keşke şuan yazdıklarını okudukça aynı duyguları yaşıyorum seninle Allah onları bildiği gibi yapsın
(2,303 puan) tarafından
Amiiinn kuzum Cezaewinde o adami insallah oldurmezler olmek ivin yalvattilar butun kogusss ona anirta anirta tecavuz etsin insallaaaaaaahhh . O anne musvettesinden de devlet kurtarsin insallah o yavruyu :((((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şırınga ile verebilirsin canm 
tarafından
Bak bunuda yarın deneyim sağol canım
tarafından
Şırınganın iğneli yerini takmıcan kuzu , büyük şırınga al ağzına bas senin içinde daha kolay olur
tarafından
Harikasın güzel taktik yarın bakacam kuzum sağol
tarafından
Rica ederm kuzum
0 oy
(15,022 puan) tarafından
Kızım doğduğundan beri hiç biberon almadı 6 aydan sonra da kaşıkla yedi hep mamasını. Ama göz kararı icirdim hep 
tarafından
Ben hiç biberon vermedim bi su veriyorum biberonla doğduğu günden beri beni emiyor ama artık yetersiz kalıyor hiçbirsey yemiyor mecbur bıraktı beni mama vermeye bugün 125 cc verdim kaşıkla
0 oy
(2,781 puan) tarafından
150-180 falan yer canım
tarafından
Tamam canım çok sağol bugün zaten 125 verdim yarın 150 ye çıkarırım
(2,781 puan) tarafından
Rica ederim. İyi yapmışsın canım.
0 oy
tarafından
Meme reddi yaomamasi için kaşıkla verin diyo doktorlar asko 

Doyar diye doymasin
tarafından
Keşke artık meme reddi yapsa asko resmen meme bağımlısı hicbirsey yemiyor beni de ısırıyor afafaffs

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 655 göst.
17 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Havin06 (3,315 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 222 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,688 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 220 göst.
0 oy
8 cevap 237 göst.
17 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tekcocuk (1,945 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,841 soru

24,174,771 cevap

336,053 kullanıcı