+1 oy
567 göst.
Diğer kategorisinde (3,912 puan) tarafından
Cicili biseyler mi taç vs yoksa normal elbise veya pijama mi 

Aslında pandemi  nedeniyle yanıma kimse gelemeyecek herkes telefonla ariyacak biraz iyi de görünmek istiyorum

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Pijama takımı.   
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben de aynı muammayi yaşadım iki farklı pijama aldım birisi rahat birisi süslü tabi ki rahat olanı giydim ;)
(3,912 puan) tarafından
Sanirim bende altıma rahat olan pijamami giyip basima beyaz bi taç takip sadece yüzümü gosterecm  :D
tarafından
O da iyi fikir canm hem gözünde kalmamış olur
0 oy
tarafından
Hiç öyle şeyler giyinmedim ne hayallerim vardı nasip değilmiş
0 oy
tarafından
Guzel giyinip tabikide resimlerin falan olsun durum falan paylasirsin arayan olursa görüntülü konusursun tadını çıkart:)
(3,912 puan) tarafından
Sanirim alt tarafıma rahat olan pijamami giyip basima bir taç takarım
tarafından
Aynen nasil istiyorsan öyle yap kendini mutlu hisset :)
0 oy
tarafından
Kime iyi goruneceksin ki doğumdan çıkmışsın dikişlerin var sutum gelecek mi bebeğime yetecek miyim kaygısı vs vs . Milleti düşünmüyorsun bile alt üst pijama takımı giymiştim pandemiden önceydi üstelik yanıma gelen giden olmuştu. Millete göre şekil alamam 
(3,912 puan) tarafından
O senin düşüncen yani ne bu agresiflik sen öyle bakımsız bitkin görünmek istemiş olabilirsin ben istemiyorum demek ki var görüşeceğim kişiler
tarafından
Yo hiçte agresif olarak yazmadım gayet normal yazdım o senin algılama şeklin. Alt üst pijama giyince bitkin mi olunuyor firfirli şeyler mi giymek lazim bakımlı olmak için. İlginç
0 oy
(5,453 puan) tarafından

Valla 2 takim aldim biri şıkır şıkir oteki rahat rahat olan kirlenince annemi aradim evden rahat biseyler getirin diye aklima bile gelmemis oteki:P

(3,912 puan) tarafından
Yani rahatlık ön planda oluyor
(5,453 puan) tarafından
Kesinlikle dogum sonrasi haliyle yorgun oluyorsun hormonlar tavan yapiyor bir fotografimiz var benim agiz goz yamulmus lohuda terligi kurdelem frlan vardi koydugum gibi hic cikartmamisim
0 oy
(366 puan) tarafından
Normal pijama takımı giymiştim canım
0 oy
(426 puan) tarafından
İkisinide giydim önce beyaz süslü bir takım giyip resim çekilip çıkarttım sonra normal önü düğmeli takım giydim 
(3,912 puan) tarafından
Bende öyle yapicam sanırım
0 oy
(912 puan) tarafından
İlk gün normal pijama giydim ikinci gün cicili giydim çünkü foto çekimi vardı
(3,912 puan) tarafından
Bende 2 tane götürürüm olmadı
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Normal pijama tüm giydim sancılar kanamalar durmuyor doğumdan sonra da mallesef
0 oy
(109 puan) tarafından
Pijama en rahatı
0 oy
(164,069 puan) tarafından
sade pijama hic benlik degil cicili bicili seyler ☺
(3,912 puan) tarafından
En azından taç takılır ya yeni anne
(164,069 puan) tarafından
kimsesiz oldum icin herek duymadim
(3,912 puan) tarafından
Aman kız bebis görüyor ya seni iyi görsün
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Pijama takımı bide lohusa  geceliği deniyo heralde onlardan giydim şubat dogumluydu  oğlum yanıma yemekte aldım rengi modeli guzeldi . Yazmamı da güzel oyalilardan koydum 
(3,912 puan) tarafından
Bende 2 adet alacam sanırım
0 oy
tarafından

Elbiseli tüllü lohusa takımı giydim yine pijamalı lohusa takımı giydim doğuma makyajla girdim ama çıktıktan 3 saat sonra su gii terlemeye başladım ne makyaj kaldı ne saç ne taç :D

(3,912 puan) tarafından
Olsun ilk resimi çekip çıkartırız ya insan hevesli ediyor
tarafından
İlk bizde çekildik güzel giyin derim
0 oy
(9,077 puan) tarafından
Ben iki takım koymuştum. İlk süslü püslü giyindim doğumdan sonra odaya çıkınca ama çok zorlandım. Rahat olanı giydim sonra da. Ama kanamam çok olmuştu. Alttaki pijamamı bikaç kere değiştirdim 
(3,912 puan) tarafından
Bende sanırım 2 pijama alicam
(9,077 puan) tarafından
2 tane takım al. 2 tane de alt ayrı al bence. Belli olmuyo işte. Fazlasından zarar gelmez.
0 oy
(1,581 puan) tarafından
Normal pijama giymiştim ama ozeniyorsan tactir süslü şeyler de giyebilirsin senin paşa gönlün bilir tatlım 
(3,912 puan) tarafından
Evet 1 normal bi süslü alacam sanırım
(1,581 puan) tarafından
Tamam ama benden sana bi tavsiye alt pijama çok al yanına ben 3 defa degistirmistim
0 oy
(932 puan) tarafından
Gecelikle çok üşüdüm pijama tercih ettim taç vardı ama takamadım bir türlü bu sefer pijama ve taç 
(3,912 puan) tarafından
Bende gecelik almiycam şubat başı olacak doğum soğuk olur
(932 puan) tarafından
Ben ağustos sonu üşümüştüm canım şimdi de şubat 8 gibi duruyor kesin üşürüm sabaha karsi
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Ben 2 alt üst takım pijama aldım birde önü düğmeli elbiseli bir gecelik aldım ama rahatlığına baktım alırken açıkçası 
(3,912 puan) tarafından
Bende 2 adet pijama takımı alacam sanırım
(1,106 puan) tarafından
Nasıl rahat ediyorsak o şekilde giyinmeliyiz bence canım benimde ocakta doğum sezeryan olacak birde dikişlerim falan da olacağı için rahat şeyler tercih etmek daha mantıklı geldi şu doğumu atlatalım da ondan sonra süsleniriz☺
0 oy
tarafından
Öğlen 11 buçukta sezeryana alındım akşam 7ye kadar hastane önlüğüyle durdum :) ondan sonra normal pijama giydim 
0 oy
(1,495 puan) tarafından
Pijama giydim sıradan o ağrı sızı bebise bakma kaygısıyla süsü pusu düşünemedim 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 333 göst.
14 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Kralice177 (481 puan) tarafından soruldu
+5 oy
33 cevap 1,038 göst.
0 oy
7 cevap 261 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (10,218 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 628 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Yakamozzzz (436 puan) tarafından soruldu