0 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından
27 Kasım'da trendyolda kızlarıma uyku seti aldım 2 adet 466tl ödedim. 29 Kasım'da dağıtıma çıkmış kargo takipten gördüm dağıtımda olduğunu Trendyol express getirecekti tüm gün elim telefonda bekledim arayan soran olmadı bugün canlı destekle görüştüm iadeye yollamışlar sinirlendim haliyle. Geliyorlar aramiyolar sonrada bana sormadan iadeye yolluyolar satıcıya yazdım iade yapmicam tekrar kargo çıkışı yapın diye malesef yapamiyoruz demiş. Ürünun adet fiyatı olmuş 400tl 2 günde zam koymuşlar ben şimdi nasıl tekrar baştan alayım el insaf ya. Kızlarim 4 gözle bekliyordu prenses yatagimiz gelecek diye napicam ben şimdi.

4 Cevaplar

0 oy
(16,818 puan) tarafından
Aranmadim diye şikayet et bu kargocular vAr ya nefret ediyorum arama yok eve gelme yok ama nedense ya evde yok yada aradık açmadı notu bırakıyorlar işlerine gelmeyince 
(3,146 puan) tarafından
Normal kargo olsa şubede 3 gün bekletilir gider ordan alırım eyvallah ama Trendyol express le yollamislar oda direk iade çıkarmış dellendim ya para bedava geliyo sanki 2 gün önce tanesi 234tl adligim uykuseti 2 günde 400tl çıkmış nasıl alcam şimdi baştan ben 2 adet lazım bide. Nereye şikayet edebilirim Trendyol asistan yapcak bişey yok dedi.
(16,818 puan) tarafından
Trendyol asistan şikayet edebilirsiniz başka birine her kullanıcı bir olmuyir asistanlarda
(3,146 puan) tarafından
Tekrar deniyim o zaman çok üzüldüm ya
-Reklam-
0 oy
(164,069 puan) tarafından
kargoculari sikaywt et
(3,146 puan) tarafından
Canım normal kargocu olsa şubede 3 gün bekliyor zaten gider kendim alırım neyse derim ama trendyolun kendi kargosu bu şube vs yok bildiğim kadarıyla. Trendyol express getirmiş aramadı da beni.
0 oy
tarafından
Yuh 2 tane fiyatına bir tane mi yuuuhhhh Allah kabul etmesin... Bu nasıl bir zam..
(3,146 puan) tarafından
Hiç sorma bide zaman geçse aradan neyse dicem artmıştır ama 2 gün oldu daha alalı ben şimdi nasıl tekrar alayım baştan. Satıcı da Trendyol asistan da aynı şeyi diyor alınmayan ürün iade gider baştan sipariş verin diyolar. Soygun resmen. Geldiklerinde arasaydilar o zaman.
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Fiyatı zamlandi diye geri gitmesin 
(3,146 puan) tarafından
Yok canım ya ben aldım ürün kargoda iken hala fiyat aynıydı dün dağıtımda iken değişmiş sanırım kurye dağıtıma çıkarmış ama aramadı direkt geri iade götürmüş. Öyle olsa dağıtıma çıkarmadan iptal ederlerdi.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 395 göst.
8 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Erenimm.05 (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 309 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Erenimm.05 (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 304 göst.
0 oy
4 cevap 377 göst.
25 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Elinaa (325 puan) tarafından soruldu