0 oy
547 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,776 puan) tarafından
Öncelikle kaynana ile birlik yaşayanlara Allah Sabır versin, 2 tane çocuğum var bilen bilir üstümden inmiyor kızım bana çok bağımlı, kaynanamlar ilk geldiği gün hiç durmadı hep ağladı, hala bile onu kucağıma almadığımda ağlar, Hadi neyse Atadır Kaynana, kayınbaba saygısızlık etmeyim diyorum ama habire Kaynana bize 1 saat uzaklıktaki akrabalarını çağırıyor, sen git gör neden bana durmadan yatılı misafir çağırıyorsun ki çok sinir oldum, yemek yaparken bana çay koy kızım diyor, elimi yemekten çekip Tuvalet yıkayamıyorum yada bir süpürge takamıyorum kimsede asla yardım etmiyor kaynanama dedim anne çamaşırları toplar misin? Onu bile toplamadı, çocukların karnını doyurmuyor, altlarını açmıyor herşey öyle bana bakıyor

8 Cevaplar

0 oy
(163,334 puan) tarafından
laan sumeyra genemi hesap sildirip yeni actin
(1,776 puan) tarafından
He sevdoş neden dersen birkaç resmimi sildim 2 resimi gizlemeden hesabı sildirince resim kaldı öyle, bende hani pis şeylerde kullanıyorlar diye resimlerde var diye kapattım yeni açtım
(163,334 puan) tarafından
hayirlisi sumeyraa
(1,776 puan) tarafından
Kız ne bilem daha görülme çok olunca gizlenmiyor resim bende kapattım dedim resimler çıkmasın
-Reklam-
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Allah bol bol bol bol bol sabır versin sana inşallah... 
(1,776 puan) tarafından
Amin, valla herşeyi geçtim misafir çağırması beni çok sinir etti
(2,743 puan) tarafından
Aynen bende en çok ona sinir oldum. Kendi evi sanki. Çok saçma.
0 oy
tarafından
Ay bune ya nasıl sabrediyosun kabul etmiyceksin bu kadar git kendi evinde ağırla çok meraklıusan. İnsanların düzenini huzurunuda kaçırıyolar. 
(1,776 puan) tarafından
Çocuğum durmuyor zaten bide misafir çağırıp duruyor yok kardeşini, görümcesini, amaçlarını gelin gelin diyor delirdim ya
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Bende çok sinir olurum ya eğer görmek istiyorsan git evlerine gör iki çocukla bana niye eziyet ediyorsun haklısın 
(1,776 puan) tarafından
Bide zaten kalkıp yardım etmez bide kardeşini. Amcalarını, görümcesini çağırıyor, gelseler de kalıyorlar yatılı, sevmiyorum 20 gün kalacağız diyorlar kayınbaba, inşallah giderler
(4,687 puan) tarafından
İnşallah çok sıkılırlar bu gece yarın giderler 20 gün bitmez böyle
0 oy
tarafından
Ayyy Allah yardımcın olsun canim 
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Allah sabır versin inşallah eşinle konussana annen yardım etsin diye hem yardım etmeyip hem misafir cagirmak nedir bende beraber oturdum Allah'ım o günler gitsin birdaha asla gelmesin senin dediğin gibiydi :((
0 oy
tarafından
Birlik mi yaşıyorsunuz yoksa senin evine mi çağırıyor o nerde oturuyor uzakta mi senin evinde nasıl ağırlıyor ya 
(1,776 puan) tarafından
Benim evime çağırıyor, kendisi 6 saat yoldan geldi, ama kendi gidebilir onlara
tarafından
Ayy herseyine karışıyor mu sende her gelene yemek verme canim çayın yanına 3 5 bsey koy
(1,776 puan) tarafından
Gelseler yatılı geliyorlar kuşum
0 oy
(43 puan) tarafından
Canım bende hiç sevmiyorum bu tarz durumlar benim kayinvalidemde 1 sok var aramızda bana yer yapıyor gaza getirip ay seni sordular gelinim çok iui dedim ne yemekler yapiyo felan bende anlamazliktan geliyorum konuşmuyoruz artık zaten kayınvalidem olsun görümcem olsun el kadar çocuk ağlıyor elimde bıçak yemek yapıyorum tezgahta arkama otururlar beni izler bı sigara yakarlar tavrını koy canım inan çok yipranirsin şimdi değilse bile yıllar sonra bedeninde hissedersin
(1,776 puan) tarafından
Benimde öyle kızım ağlıyor kimsenin umrunda değil bensiz durmaz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 137 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,410 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 873 göst.
0 oy
7 cevap 247 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ummmeryem27 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy