0 oy
400 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (254 puan) tarafından
Arkadaşlar annem Eşimden sürekli bir şeyler bekliyor. Kaynanamla aram cok iyi degil ben onlarla kavga edince eşimde karsılıklı olarak annem gıle surat yapıyor kavga etmiyor falan ama surat asıyor hareketlerınden belli ediyor 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne bekliyor mesela annen?
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yanı bırkere sen kavga edınce esının surat yapması çok ayıp senın aılenın ne gunahı var, benım annemde esımden hep bekler arasın bırsey alsın bıyere götürsün vs vs ama ben kayınvalıdeme bısey yapsam vaaaay sen onların kızı olmuşsun der
0 oy
(163,454 puan) tarafından
annenin beklemtisi nedir
0 oy
(4,687 puan) tarafından

Annen birşey beklemesin seni mutlu ediyor çalışıp evini geçindiriyorsa başka bir şey yapmasına gerek yok

Sen eşinin ailesiyle ne diye atışıyorsun yani eşin yetersiz bir birey mi seni savunamıyor mu da eşinin ailesiyle tartışıyorsun 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Burda  eşin  hatalı  sen onun  annesiyle  sebepsiz yere  kavga  etmiyorsun  sonuçta  eşin de kendıne gelsin  böyle  çocukça  davranmasın sen b3nim  annneme küstün  bende  seninkinine  küsüyorum  bune ya  
0 oy
(15,934 puan) tarafından
Ergence davranış 
0 oy
tarafından
Valla kaynana gelin anlaşamaz tamam ama kaynana damat surat yapması çok değişik geldi ya benim eşimle annem bir olup beni eziklerler benle dalga geçerler annen biraz kıymet görmek istiyor sanırım ama bunlar karşılıklı bence 
(254 puan) tarafından
Bız gıderız annem gıle cok yakınlık kurmazlar esımlee
tarafından
Valla benim annem 10 saat uzaklıkta oturuyor bize arada eşim bana söylemeden anneme bilet alıp supriz yapıp getiriyor annemi sanki ben değil eşim çocuğu gbi annemle bağları ama bende kaynanamla öyleyim anne kız gibiyiz çok şükür bence bununda etkisi var diye düşünüyorum
0 oy
tarafından
Ne annen ne eşin birbirlerinin işine karışıp aile ilişkilerine müdahale edemez her iki tarafında böyle bir hakkı yok 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 359 göst.
0 oy
23 cevap 1,115 göst.
12 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Minik oglusum1 (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 579 göst.
4 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysehfk (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.
15 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (770 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,424 soru

24,139,092 cevap

334,428 kullanıcı

...