+1 oy
967 göst.
Diğer kategorisinde (2,933 puan) tarafından
O bebeğini döven kişi varya ne insan ne baba nede bir cisim bu nasıl bir vijdandır yoldaki taşa öyle vurulmaz cok kötüyüm çok anne olmasam bu kadar kötü olmazdım belki gözümün önüne evladım geliyor ağlamaktan bi hal oldum ne hale geldik kopsun kıyamet kopsunda bizde günahımızı cekelim onlarda ceksin ben razıyım ama işin içinde insanlık hakkı olarak hakkımı asla helal etmiyorum böyle insanlara ha bu arada linç etmek gibi davranışda bulınmayın bunlar hayatın gerçeleri o yapmaya utanmadıysa bizde paylaşıp unutturmayız utanmamda linç edecklerde cevabım hazır

26 Cevaplar

0 oy
(862 puan) tarafından
Malesef bende izledim haberler uygulamasında aman allahım için çok tuhaf oldu boğazım düğümlendi resmen midem bulandı Allah kimsenin içinden merhameti almasın böyle insanlarda baba olmasın gerçekten insan çocuğu babasıyla dedesiyle nesnesiyle tek birakamicak duruma gelmiş dünya sonumuz hayr olsun
-Reklam-
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Ayyy gördüm kanım dondu valla benim bebeğim sandım elindekini allah belasını versin keşke elimize dusseydi dilim dilim keserdim valla şeytan adam 
0 oy
tarafından
Başıma ağrı girdi yeminle kızımı öpüyorum hep rabbim rabbi hasreti yananlar varken bunlar ne yapıyor Allah anneninde babaninda bin cezasını versin
0 oy
(5,292 puan) tarafından
Allah bin belasıni verdin izlemez olaydım az once postlardan fordum internette girip baktım ay allahım kurban olim sana boyle caniler anne baba olmasin o adami keske cezavinde gebertseler o ladinda o yavruda kurtulsa
0 oy
(16,787 puan) tarafından
Onu çeken anasına ne demeli ben yeni gördüm nasıl yüreğin dayandi bide no oldu no oldu  demiyor mu devlet alsinda ellerinden kurtulsun o yavrucak pislikler ya kurban olduğum rabbim böyle insanlara vermese evlat kıymet bilmezler 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 950 göst.
+1 oy
20 cevap 655 göst.
0 oy
8 cevap 384 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Baldananne (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 393 göst.
11 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,306 soru

24,097,143 cevap

332,149 kullanıcı

...