0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İshal mide bulantısı böğür ağrısı halsizlik iştah kaybı dünde içtiğim ilaçlar yüzümü maf etti ama çabucak geçti bilmiyorum hiç ilaç alerjisi oldunuz mu ama ben ilacı içtikten 10 dakika sonra yüzüm doldu böyle büyük büyük şeylerle ardından 1 saat sonra hepsi kayboldu benim gibi olan var mı 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah 
tarafından
Canım bana ne oluyor bilmiyorum doktor kan tahlili yaptı temiz çıktı gebelik var mı dedi 3 aylık korunma ignesi vuruyorum inşallah yoktur varsa vah halime
tarafından
Ayyy Rabbım hayırlısıni versin inşallah canim neden nasibi varsa olur kız öyle deme bacım
tarafından
Yok kuzum ben istemiyorum Allah olmayana versin çünkü 2 bebeğim var arka arkaya oldu onlarında günahına girmiş olurum sevgi bölünüyor çünkü
-Reklam-
0 oy
(1,879 puan) tarafından
İlaçların yan etkilerine baktın mı canım büyük ihtimalle yan etki etmiş 
tarafından
Bakmadım canım zaten birini 3 4 gündür içiyorum onda bir şey olmadı dün bir tane cipro yazdı 750 mg
(1,879 puan) tarafından
Bak bı yan etkilerine canım belki sana agir gelmiştir ilaç kullanma bidaha
(1,879 puan) tarafından
Baktım da canım o ilacın yan etkileri bunlar
0 oy
(28,469 puan) tarafından
Kız bi doktora gitsene buraya sormayla olurmu geçmiş olsun bu arada en azından acile bi git
tarafından
Canım 2 gündür gidiyorum acile idrar enfeksiyonu diyor ama idrar enfeksiyonu böyle yapar mi
(28,469 puan) tarafından
Yok yapmaz bendede oldu böyle olmadı
0 oy
(1,879 puan) tarafından

Bakbunlar canım

image

tarafından
Hepsi var kuzum bir daha kullanmam bende yan etki yaptı

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 268 göst.
19 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 467 göst.
0 oy
5 cevap 626 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 569 göst.
24 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde sinos2194 (151 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,845 soru

24,189,280 cevap

336,818 kullanıcı