0 oy
406 göst.
Diğer kategorisinde (176 puan) tarafından
Darp raporu almak için hataneye gittiğimizde hastane polisi vs olaya dahil oluyor mu acaba, şikayet etmek için değil sadece raporu  elimde kanıtımın olması için alsam dahi

Bu konuda bilgisi olnlar bilgilendirirse çok sevinirim

11 Cevaplar

+2 oy
(801 puan) tarafından
Başima gelmedi bilgisi olur diye düşünüyorum

Hem darp görüp polisin haberi olur mu diye düşüyorsan önce kendini düşün derim. Darp varsa birak bi zahmet haberi olsun
-Reklam-
+1 oy
(5,444 puan) tarafından
Darp raporu almak icin hastaneye giderseniz adli vaka girisi yapilir hastane polisi cagirilir. Sikayet icin karakola giderseniz darp raporu almak icin onlar hastaneye gotururler 

Sadece darp raporu alayim sikayetci olmayim durumu soz konusu olamaz
0 oy
(306 puan) tarafından
Tabi illaki dahil olur bence fikrim bu sekilde
0 oy
tarafından
Direk polis yanına geliyor canim sen istemiyorum desende doktorlar çağırıyor orda ifadeni aliyorlar sikayetcisin degilsin onu polise soylersin ama kayitli kalıyor ki ayrica kalsın zaten sakın dayak yeme yiyyorsan o herifi bırak sana vuran devam eder vurmaya allahin cezasi adam
0 oy
tarafından
Şikayet etmeyecekseniz neden darp raporu almak istiyorsunuz? Anlayamadım açıkçası ben durumu.
(659 puan) tarafından
Ilerde birşey olursa darp raporum var demek için herhalde
tarafından
Bir kere yapan 2.yide yapar zaten. Farklı bir düşünce yapısı olmuş post sahibinin. Allah ıslah etsin yapan kişiyi ne diyeyim.
0 oy
(11,198 puan) tarafından
Darp raporu alacak kadar şiddet gördüysen bırak hastane doktorunu feriştahinin haberi olsun... Dayak yiyip susup oturursan bu fırsat vermek olur. Elinde rapor olunca o seni korumayacak
0 oy
(62 puan) tarafından
Hastane polisinden onay almadan rapor alamazsınız. İlk olarak adli vaka olarak geçiyor 

Ama zaten bir kere yapan bir daha yapar cnm :( 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
İlerde  birşey  olursa  diye  düşüneceğine  git  boşan canım  ölmeyimi bekliyorsun 
0 oy
(163,443 puan) tarafından
önce polise git onlar seni hastsnete goturur
0 oy
(808 puan) tarafından
Haberi oluyo tabiki 
0 oy
(3,166 puan) tarafından
Oluyor polis şiddet durumu ile ilgili ifadeni alıyor 

İlgili sorular

+3 oy
2 cevap 221 göst.