0 oy
568 göst.
Diğer kategorisinde (1,073 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bebeğime Instagram hesabı açtım geri fotoğraflarını kaldırdım sizce nazar değermi yoksa atsam bir şey olur mu atmasam ne zaman atacağım

33 Cevaplar

0 oy
(26,469 puan) tarafından
Ben inanırım nazar deveyi bile devirir
-Reklam-
0 oy
(244 puan) tarafından
Atmasam be zaman atacağım dye sorman bence saçma. İster at ister atma kimse şu zaman at şu zaman da arma diyemez. Yanlış anlama ama bebeklere çocuklara instagram hesabı açmak nedir. Nazara inanırsın inanmazsın ama internet bu ya hani nasl bir zaman da yaşıyoruz hepimiz görüyoruz etraf pedofili dolu. Yine de sen bilirsin. 
(1,073 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
tarafından
Tabıkı ınanıyorum ne zaman duruma esımle kendı resmımı atayım o zaman sebebsızce aramzda tartışma  ckıyo aramız bozuluyo. Yada kızımı atayım sakın olan  kızım o gun hıc durmuyo.
(1,073 puan) tarafından
Allah nazardan korusun sizi
tarafından
Cumlemızı ınsallah canım
0 oy
(176 puan) tarafından
Nazar var evet ama biraz da bizim korkularımız enerjimizle alakalı diye düşünüyorum kötü düşünüp kötüyü çekmek gibi mesela içimde en ufak bir korku olsa içimden bile geçirsem ya bişey olursa işte nazarı çekerim diyorum oluyorda ama diğer türlü korkmadan dua ederek ve inanarak yaparsam olmuyor olmadıda:) yoksa gördüğümüz tüm güzel bebekler şimdi mezarda olmalıydı Allah korusun:(
(1,073 puan) tarafından
O kadar haklısın ki güzel insan kalmazdı
0 oy
tarafından
Geçen hafta kızım ölümden döndü Allah korusun bende herşeye nazar demezdim ama yaşayınca anladım nazar olmazsa bile ortalık sapik dolu pedofili almış başını gidiyor yazık atma küçücük bebeği 
(1,073 puan) tarafından
Kaldırdım canım
0 oy
(4,713 puan) tarafından
Evet inanırım dinde var böyle bir şey.
0 oy
tarafından

Peygamber efendimizden (S.a.v) buyurmuştur ki; Nazar haktır, kader ile yarışan bir şey olsaydı, nazar değme işi yarışıp onu geçerdi (kaderi değiştirirdi).”

(Müslim, Selâm: 42; İbni Mâce, Tıb: 3)
(1,073 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Değer tabi ben koymuyorum bi yere wp ye koyuyordum ne zaman koysam huysuzlanır dua falan açıyorum sürekli ama okumadan rahatlamıyor hatta bu ara çok girip çıktık gören çok oldu yine huysuz birazdan anneannemi aricam oku diye
(1,621 puan) tarafından
Bende pek inanmazdim hicte öyle koutmazdim ama bi ara inanilmaz karın ağrıları çekmeye başladım sürekli karnıma kramp girer saatlerce kivrandirirdi doktora hiç gitmedim anneme söyledim anneannemi arayıp kız hasta oku dedi benim haberin yoktu ertesi gün ağrı kesildigi zaman dedi annem ondan sonra ne zaman karnım ağrısa okuturum benim karnıma vurur agri eşimin gözlerine :O
0 oy
tarafından
Nazara inanirim ve su an etrafta bu kadar Pedofili varken bence o sabiyi bı yerde paylaşma. Artık en yakın çevrelere kadar  girmiş o iğrenç mahlukatlar. Sen sosyal medyada paylaşırsın fotoğrafı başka bı yerde kötü amaçlı  kullanabilirler. 
(1,073 puan) tarafından
Kaldırdım canım
0 oy
tarafından
İnanırım tabi dinimizde olan birsey ama çok takıntı yapmıyordum taki bi kaç şey Görene kadar mesela ortanca eltim küçük eltimin çocuklarına Ayy bunlar çiğ sütü likir likir içiyor dedi çocuklar bi daha süt icemedi sonra parkta aynı eltim küçük eltimin kızı su içti baska su yoktu kız tam içerken Oha tüm suyu bitirdi dedi kızın ağzından burnundan su fiskirdi sonra kendisi doğum yaptı 40 gün önce en büyük eltimde onun bebeğine Oha bu bebek nasıl emiyor öyle benim torunum 5 aylık bu kadar emmiyor dedi garibim bebek covid oldu 14 gün yogun bakımda kaldı 
(1,073 puan) tarafından
Ondaki de ne gozmus
tarafından
İlk defa eşim dedi bebek olunca çok göstermë diye
0 oy
tarafından
Ben bebek çocuk resimlerini sosyal medyada paylaşılmasını doğru bulmuyorm 
(1,073 puan) tarafından
Haklısın canım da işte
0 oy
(848 puan) tarafından
Atmak göstermek zorunda değilsiniz ki zaten görmesi gerekenler görüyordur. 
(1,073 puan) tarafından
Öyle de insan özeniyor kaldırdım şimdi zaten
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Valla ben inanıyorum çünkü Kur'anda bile geçiyor tabiki nazar var. En basit örneği 40 ım çıkar çıkmaz eşim bebeğim ben foto paylaştım ertesi gün koca çaydanlık ayağıma döküldü. 15 gün oldu döküleli ve hala iyileşmedi. Eğer bir hafta daha böyle devam ederse deri değişimine gidilecek sen düşün artik
(1,073 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 184 göst.
6 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Trbznlugln (2,101 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 305 göst.
3 Nisan 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,469 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 137 göst.
20 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eminenur (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 904 göst.
1 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Nar (872 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,976 soru

24,118,536 cevap

333,343 kullanıcı

...