0 oy
191 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
mevlana şekeri diyarı Konya'dan selamlar :D , hanımlar benim kız 13 aylık gece 11-12 gibi zorla uyutuyorum gece 2 kere ve  sabah 7 gibi uyanıyor öğlen 12 gibi 1 saat uyuyor ve gün içinde başka hiç uyumuyor. Ve bu durumda acayip yoruluyorum yeni ayaklandı hiç yerinde durmuyor bazen bulaşıkları bile toplayacak vakit olmuyor ev sobalı sobaya yaklaşır diye gün içinde biraz daha uyuması gerekmez mi? Sizde durumlar nasıl ne önerirsiniz hiç yorulmuyor uyutmasam gün içinde de uyumayacak gece de YORULDUMMMMM :(

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Konyadan aleykümselam =) Çok geç uyutuyorsunuz alışkanlık yapmış olabilir ben hergün 9 da uyutuyorum saat 7 de kalıyordu ama artık öyle değil diş döneminden sonra değişti akşam on on buçuk gibi uyuyor tabi geceleri uyanıyor ve sabah 8 de uyanıyor bazen 8 buçuk öyle uyku düzeni vermeye çalışıyorum ama yok şuan diş dönemi o yüzden zorlanıyorum not tutarak düzen oluşturabilirsiniz 
-Reklam-
0 oy
(264 puan) tarafından
Öncelikle selamlar bende Konyalıyım kocaelindr oturuyorum benimki de 10 aylık aynı şekilde hatta gece bazen daha çok kalkar şimdi bide yürümeye başladı yandık 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 150 göst.
0 oy
4 cevap 154 göst.
16 Ekim 2023 Diğer kategorisinde _GaRDeNYa_ (520 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 268 göst.
14 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 211 göst.
5 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde EbruMeva (111 puan) tarafından soruldu