0 oy
155 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (272 puan) tarafından
33+2 haftalık hamileyim Bir kaç gecedir yemekten sonra mide bulantılarım oluyordu istifra ettikten sonra normale dönüyorum bir de ara ara kalp atışının hızlandığını fark ettim sağlık ocağına gittim 13. 8 çıktı korkuttular orda çok gebelik zehirlenmesi olabilir diye öyle olursa hastaneye yatacağımı söylediler koşa koşa acile gittim tıklım tıklım polikliniğe gittim sıra versinler kadın doğumdan diye ayakta hasta kabul etmiyoruz dediler. Doktorun kapısında bekledim yok acile gittim tekrar sıra aldım 30 kişi var önümde sinirden korkudan oturdum ağladım artık zar zor içeri girdim doktorun yanına elinde telefon yüzüme bile bakmadı derdimi anlatmaya çalıştım yok hala elinde telefon sonra bıraktı anlattım tansiyonuma baktı 10 çıktı idrar testi verdim çok şükür kötü bişey yok. Bu gün yaşadığım korkuyu anlatamam bebeğime zarar gelecek diye aklım çıktı. Rabbim herkesin evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Ama sağlık çalışanlarının bu şekildeki tavırları özellikle hamilelere yaşlılara hiç hoş değil. Hemen her söylenene inanıp kendinizi yıpratmayın sonucu görene kadar yoksa insanın ömründen ömür gidiyor.

1 cevap

0 oy
tarafından
Ama yinede sen takip et baya zaman gectikten sonra test yapılmış çünkü önemli istifra etmek hamileliğin ilerleyen zamanlarinda
(272 puan) tarafından
Tansiyon aleti aldım canım sabah akşam ölçüm yapacağım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 365 göst.
0 oy
0 cevap 87 göst.
0 oy
3 cevap 293 göst.
0 oy
2 cevap 271 göst.
25 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysel Güzel (1,151 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,297 soru

24,152,066 cevap

334,958 kullanıcı

...