0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde (6,257 puan) tarafından
Kızım 1 buçuk yaşında da daha önce hiç tabak hiç koymadım önune aldıgı gbı fırlatyor bıgun tabağı bantladım makarna haşladım kaşıkla tak tak vuryro yarısı nı döktü vala ne vereblrim bşka önune kendıne alışsın yesın istyroum 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bıızmkıler aynı yştalar ben salatalık verıyorum, pankek, üzüm, dik dik kesilmiş elma, makarna, çubuk kraker, sıgara borehı yaparsam onu koyarım yanı sıvı olmayan herseyı önüne koyuyorum 7. Aydan berı 
(6,257 puan) tarafından
Ben salatalık elma  eline veryorum baazn evde süt yumurta olmuyrı pankek yapamıuorum  sigara böreği de eline veryorum ama yemek olarak ne verim
-Reklam-
0 oy
(4,151 puan) tarafından
Biraz once makarna koydum onu yedi patates koyarim zeytin peynir  tost veririm.  Kendi yemeyi daha cok seviyo.

Ee sen bu zmana kadar hic koymadiysan ole yapmasi normal
(845 puan) tarafından
ben de küçüklüğünden beri veiryorum eğer açsa yer bitirir ama aç değilse oda savaş alanına dönüyor
(6,257 puan) tarafından
Demeki kızımda aç değilmş ondna dağıtı :) vala vermedim önune hiç atıştırmalık eline verdımde byle makarna flan hiç vrrmdim onu ne
(4,151 puan) tarafından
Bnmkide ayni acsa kalkmadan yer ama doyuncaa farkedio kaldirmazsam gecmis olsun :-)
0 oy
(14,947 puan) tarafından
Salatalık domates çubuk kraker krep yaparım ne varsa koysam yer 
(6,257 puan) tarafından
Bnn kızım çubuk kıraker hiç vermedım ince ve sert ya korkuyorum gofret mısır kek veryorım domates nasıl veeryon bn eline hiç domates vermedım sadece salatalık kabugu soyuyorum veryorım
(14,947 puan) tarafından
Hiç soyup vermedim canım genelde kahvaltıda soyarim öğleden sonra isterse eğer yıkar eline veririm çubuk krakeri de çok seviyor
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Her şeyi veriyorum hatta son bir kaç gündür kaşığı da veriyorum alışsın diye 13 aylık 
(6,257 puan) tarafından
Bnde vercm artık ya
(3,146 puan) tarafından
Ver ver yoksa ömrü billeh yedirmen gerekir benim akrabam dökmesi saçmasın diye hep kendi vermişti çocuk 5 yaşına girecek hala annesi oturup yedirirse yiyo o da kavga dövüş yoksa abur cubur
0 oy
(1,309 puan) tarafından
6. ayından beri katı olan herşeyden önüne koyuyorum 13 aylık ama hâlâ yarısını yere döküyo mıncıklıyo alışmasını sabırla bekliyorum
(6,257 puan) tarafından
Vala buda hep mıncukkıyır frltyır
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Bnm oglanda 15 aylik asla kendisi yemiyo çok ugrastim ama ne varsa atiyp
(6,257 puan) tarafından
Kızımda tek tuk yer peki kahvaltı yermi cnm
(7,936 puan) tarafından
Yok onuda bn veririm
0 oy
tarafından
Benimki 1 yaşında, ekmek, salatalık, havuç, makarna, domates aklına gelecek her türlü meyve felan şeyleri veriyorum yiyor atmıyor hiç, atacak olursa da anlatıyorum kızım o yicek atılmaz günah diye şimdiden öğretmeye çalışıyorum 
(6,257 puan) tarafından
Vla ben atma desemde atyro
0 oy
tarafından
Benimki yer valla 13 aylık hrtseyi alır yer
(6,257 puan) tarafından
Kahvaltı ypyor mu cnm
tarafından
Evet canım yumurta salatalik ekmek yer
0 oy
(770 puan) tarafından
8,5 aylik suan eline herseyi veriyorum zaten vermezsem durmuyor kendiai yarisinu yiyor yarisini yerlere atıyo 
(6,257 puan) tarafından
Bnm kızım kilosuda maaşlh çok iyi emzdryırum galıba emzdrme yi braz daha azaltcm
0 oy
(669 puan) tarafından
Benimkide aynı canm yere bişe dokülse hemen gider yer ama ben eline bise verince yemiyo atıyo acıkınca bi kaç parça yiyo sen pes etme önüne koy alışır
0 oy
(53,477 puan) tarafından
o zamanlar ela tabaktan yemiyodu dokuyodu masaya oyle yiyodu ☺️ 
(6,257 puan) tarafından
Vala ben tabagı bantladım tabi doktü maf etti :)
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Çorba , yoğurt hariç hepsini veriyorum eline a tabakla vermedim dhaa hiç. Yedikçe önüne koyyorum. En başından beri böyle yaptm ben 11 aylık.  Sadcee tadimlarda püre verdim snra hemen puturluye geçtim. Eline verdim
(6,257 puan) tarafından
Dişi çıktı gunden beridr elma salatalık bnde eline veyrorım hep

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 363 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,257 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,109 soru

23,866,187 cevap

320,651 kullanıcı

...