0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (68 puan) tarafından
5 ay ömce dogum yaptim 3 aydir spiral taktim ilk başta ara kanama yoktu sonra adette bir başladı 6 gün olan ben 10 gün adet su gibi aktı şimdi ara kanamalar adette kanamayı durduramama var nasıl geçer başta sorun yoktu

ankden kasığıma bıçak batıyor gibi oluyor kaymada yok

4 Cevaplar

0 oy
(669 puan) tarafından
Banada doktor takmadı çok kanama yaptığı için ve çıkartıp hamile kalınca düşük riski oluyomus bilmem ne sen doktora gjttinmi kayma olmadığına eminmisin 
(68 puan) tarafından
1 ay ömce gittim kauma yok dedi 10 yıllık olani takıldı
-Reklam-
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Bazı kadınlarda sprial cok kanama yapıyor bende de oyle oldu 1 sene oldu hala regl oldugum da yoğun kanama oluyor 
(68 puan) tarafından
bardaktan boşalırcaaına oluyor 3 yada 4 gün kan ilacı kullanmasam gittim
(3,270 puan) tarafından
Evet o şekil oluyor. Bende doktora gittim bı kac ay once. Aşırı kanama yapıyor sende cıkarttır dedi ama baska turlu korunma yontemı yaramıyor bana o yuzden spirial duruyor hala
0 oy
(15,022 puan) tarafından
Bazı kişilerde vücut kabul etmiyormus canım bı kontrole git 
(68 puan) tarafından
evt bende çıkarnak istemiyorum
0 oy
(42 puan) tarafından
Kayma olmuyor ama ben ne yaptıysam hiç bı korunma yöntemini bünyem kaldırmadı iğne vurdurdum yan etki yaptı 7 ay kanamam durmadı tedaviyle durdurduk hap kullanamıyorum diyabet hastasıyim en son spiral taktırdım 3 yıl durdu ama 3 yıl her ay basi acillik oldum desem yeridir megersem içeride iltihaplanma yapmış çıkarmak zorunda kaldı doktorum ee sonuç 16 haftalık hamileyim adama kalınca korunmak böyle oluyor son çare doğumda tüp baglaticam :((
(68 puan) tarafından
çok zor olumuş geçmiş olsun kadın kendi korunmayınca güvende hissetmiyor kendini şuan kanamayı göze alıyorum 5 aylik bebegim var ele avuca sıgmıyor ikincisinde ölürüm erkege pek güvenilmiyor korun diyorsun bizim kadar dikkat etmiuorlar prezervatif kullansalar iyi olur
(42 puan) tarafından
Kadın her konuda bir işe el atmayinca olmuyor işte canım herşeyin cilesinide biz çekiyoruz pi prezervatif takmak zor geliyor bizim cektigimiz acıların yaninda

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 181 göst.
15 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 260 göst.
26 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde edamustu4535 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Glcnkbba (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.