0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından
Yenidoğan kış bebeği yorganda yatırmayıp nasıl yatırcaz kızlar ya

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Niye yorganda yatmaz ki
(54 puan) tarafından
Hem ağır gelir bebeğe diyorlar hemde ani ölüm riskini azaltmak için Allah korusun gece herkes uyurken kapatabilir nefessiz kalabilir diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bn üstüne ince battaniye örtüyodm , evinn derecesi 23 civarıyda üşümez 
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

Doğduğundan beri uyku tulumu kullanıyorum geceleri  Gündüzleri gözümün önünde olduğu için battaniye vs. Evim 20   21 derece.

(54 puan) tarafından
Uyku tulumu bulamıyorum ben bilmiyorum nasıl özellikte olması gerektiğni
tarafından
pamuklu olması önemli. içine ne giydireceğin de görsellerle tog değerine göre yazıyor. evinin ısısına göre.
(54 puan) tarafından
Marka önerebilir misniz.bide yebi doğan kaç tog giyer.ev ısısı 22 23
tarafından
Türkiyedeki markaları bilmiyorum kuzum ama tog değeriyle ilgili görseli ekleyeyim yukarı. Sen kıyaslama yaparsın alırken.
Her markanın böyle bir görsel önerisi var.
0 oy
(6,542 puan) tarafından
Aman canim yenidogan bebek hareket etmez diye yorgan battaniye falan kullanma, benim kizim daha 1 haftalikken hepsini yuzune topluyodu allah korusun, kendim yarim kundak yapiyodum onuda aciyodu ilk bi hafta sird bu yuzzden uyuyamadim ya bogulursa diye:( simdi hazir kundak aldim kafam cok rahat, usudumh ustunu actimi derdi de yok 
(6,542 puan) tarafından
Onu hic bilmiyorum canim kullanmadim, maddi durumun iyiyse love to dream oenrririm ben ikinci el aldim, bebegim cok sevdi, owli de guzel ama benim bebegim sevmedi maalesef , normal tulum seklinde hazir kundaklar var lcwde falan onlarada bakabilirsin, ama ilk aylar ellerini cok oynatip knedilerini uyandiriyolar o sebeple ben love to dream aldim cok oynatamiyo elini :)
(54 puan) tarafından
Maddi durum mu :) iyiyse mi:)
(6,542 puan) tarafından
Yani soyledigim kundak ithal geliyo, sıfırı bin lira maalesef , bende ikinci el aldim , o sebeple soyledim yanlis anlamamissinizdir umarim
(54 puan) tarafından
Yok canım ne yanlış anlaması. Hani dolar olmuş kaç lira altın almş başını gitmiş ekonomi berbat o yüzden dedim ben:(
(6,542 puan) tarafından
Anladim canim haklisin , bende bebekte surekli aklim kaliyo diye aldim iste anca ikinci el alabildim :(
0 oy
(118 puan) tarafından
Kesinlike ağır gelir ben ona gore bebek yorganlari var yeni doğan onu kullandım 11 aya kadar sende onlardan al
0 oy
(1,353 puan) tarafından

Hayır tabiki de boğulma riski var. 

Uyku tulumu alıp giydirin
0 oy
(163,453 puan) tarafından
yorgan cok agir gelir yeni dogan minnacik bisi zaten battaniye yeter

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 201 göst.
24 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Dirhem (465 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 158 göst.
22 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Zeynepin annisi (1,522 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 171 göst.
13 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esence (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 210 göst.

Kategoriler

1,474,295 soru

24,137,145 cevap

334,350 kullanıcı

...