0 oy
307 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
3 yıl önce idrardan gelen kanla kum döktüğüm söylendi. Bundan bir kaç ay öncede idrarda kan ağrılı idrar ile doktora gittim daha doğrusu acile yine kum veya taş olabilir tahlil sonuçların yüksek çıktı denildi. İlk defa 3 gündür sırt bel ve böğür ağrısı çekiyorum sağ koluma vuruyor. Halsizlik ve iştah kaybı çok yüksek çok açım sofraya oturup 2 lokma yiyorum doyuruyorum. 3 gündür idrarda kan yok sık sık idrara çıkıyorum ama kan yada idrarda ağrı yok. Şüphe ediyorum hastaneye gidicem dua edin bana 2 bebeğim var bana bir şey olursa onlar da benim gibi kimsesiz kalır nolur dua edin Allah rızası için taş çıksın ama kanser kitlesi vs bir şey çıkmasın bunu kaldıramam çok bitkinim 1 bardak su içmeye halim yok

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Dur ne yaptın hemen  kendini  kanser yaptın 

Kötüyü çağırma  git güzel muayeneni ol tahlilllerini yap birsey cikmaz insallah canm 

Rabbim korktuguna uğratmasın insallab
tarafından
Canım böbrek kanseri belirtilerine baktım hepsi aynı sırt böğür ağrısı iştah kaybı kilo kaybı
tarafından
Google ye baktiysan öyle der zaten
Sırtım agriyo diye baktım banada kanser dedi
Doktora git hemen böyle belli belirsiz seyler icinde üzme kendini
tarafından
Yok canım ben 3 gündür sırt ve böğür ağrısı çekiyorum böbrek olduğu belli zaten nete bakınca böbrek kanseri yada kisti belirtisi çıkıyor
-Reklam-
0 oy
(15,021 puan) tarafından
Rabbim şifa versin canım
0 oy
(14,204 puan) tarafından
Allah korusun inşallah öyle bir şey yoktur
tarafından
Belirtileri arasında sırt ve böğür ağrısı iştah kaybı falan var canım bende tüm belirtiler var
(14,204 puan) tarafından
Hastaneye git hemen canım Allah korusun ya
0 oy
tarafından
Bacım 10 gün önce aynısı başıma geldi taş attım 2 tane ama kum da olabilirdi emin değilim aynı dediklerini yaşadım merak etme ya kanser manser getirme aklına korkma hemen taş veya kumdur yine inan 10 gündür iştahım daha 2 gündür yerine geldi öyle bir ağrı çektim ki sabaha kdr inledim ay ay diye öldüm resmen affedersin kustum birkaç kere  merak etme ya iyi düşün iyi olsun 
0 oy
(649 puan) tarafından
Ohooo sen internete bakarsan nefes alsan kansersin , başın ağrısa kansersin
0 oy
tarafından
Neden hemen kansere yorumluyorsunuz ki? Taş dökerken de böyle olur canım benim kuzenim kocaman adam ağlardı taş dökerken zayıfladı. 
tarafından
İshalde başladı
tarafından
Normal bunların hepsi. İnternete başım ağrıyo yaz kanser der
0 oy
tarafından

Bende aynı şikayetlerle cumartesi gece hastaneye kaldırıldım nefes almakta zorluk çekiyordum eşim ölüyor diye bağırmış kocam:ermm: ultrasan kan tahlili idrar tahlili yaptılar 

Kanda enfeksiyon 

İdrarda enfeksiyon 

Kum kana girmiş yani kum döküyorum 

Birde safra kesesi enfeksiyondan görünmüyo dedi. 

Ateş basması terleme mide bulantısı kusma ishal iştahsızlık sinir ve nefes alamama vardı bende ayrıca 

tarafından
İshal şimdi başladı
tarafından
Geçmiş olsun cnm ❤️
0 oy
tarafından
Kuzum içini ferah tut banada gırtlak kanseri olabilirsn dediler cuma günü yarn hastaneye gidicem rabbim şafi ismiyle şifa versin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 252 göst.
27 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 415 göst.
3 Mart 2022 Diğer kategorisinde Umutherzamanvar (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,957 göst.
17 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 975 göst.