+1 oy
200 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (59 puan) tarafından
Kizlar ben lise 3 kadar bitirdim çocuk gelişimi okudum lise 4 te evlendim okumadım son bir yılımı bende son bir yılımı açıktan okuyup üniversitede hemşirelik okumak istiyorum lütfen fıikir verin pek bir bilgim yok

6 Cevaplar

0 oy
(1,160 puan) tarafından
Ne için fikir istiyorsun ? Yazmışsın zaten canım
-Reklam-
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Senide yukari alalım şööyle

Kiz kocayı bulunca okulunu niye bıraktın a bacım
(59 puan) tarafından
Belki zengin koca bulduk fırsatı değerlendirelim şaka ya ben zaten okumak istiyorum da ne yapacağımı bilmiyorum eğitimden anlayan okul işleriyle anlayan biri neler yapabileceğini söyler diye uazdim
(14,412 puan) tarafından
Kaç sene oldu bırakalı
0 oy
tarafından
Bn liseyi bitirdim evlendim bnde üni okumakla istiyorum cnm üni sınavlarına hazırlanacam da çocuktan vakit bulamıyorum haftaya da ehliyet sınavim var çocuk durmuyor ki hazirlaniyim
0 oy
tarafından
Tmm iste liseyi bitir aciktan bu yil. Ayni zamanda unv sinavina hazirlan. Sayisalda yaklasik 250 binin icine girersen hemsirelik fakultesini kazanirsin 4 yil okuyunca olursun ins
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Açıktan bitir liseni. Sayısal ile sınava hazırlan. Ama örgün okumak zorundasın yapabilecek misin? Fizik kimya biyoloji ve matematik ağırlıklı çalışman gerekiyor.
(59 puan) tarafından
Benim biyolojim baya iyidir
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Açıktan okuyabilirsin sorun olmaz. Üniversite sınavına çok iyi hazırlanman lazım hemşirelik için. Allah muvaffak etsin inşallah canim 
(59 puan) tarafından
Amin abla cim

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 183 göst.
8 Nisan 2023 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
14 Aralık 2022 Kültür-Sanat kategorisinde YSK (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 375 göst.
23 Aralık 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Yusuf Eymenin annesi (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 467 göst.

Kategoriler

1,474,722 soru

24,143,880 cevap

334,590 kullanıcı

...