Kızlar 5 yıldır evliyiz eşim biraz ilgisiz ve sert bi yapıya sahip bir insan co uzak canim cicim gibi sözcükler kullanmaz sevdiğini de zar zor söyletirim söylememe gerek yok diyor kalbimdesin diyor acaba gerçekten sevdiğini nasil anlayabilirim ..bu aralar aramız bozuk bazı nedenlerden dolayı beni gerçekten sevip sevmediğini bilmek istiyorum
Senin için fedakarlık yapıyorsa seni sevdiğinin göstergesidir bu canım. Bazı erkekler kendi ailelerinde sevgi görmediği için eşlerine ve çocuklarına da sevgi gösteremiyorlar. Ama sevdiklerini fedakarlıklarıyla, düşünceli davranışlarıyla belli ederler
bende 4 yillik evliyim ask zaten gecici bir heyecan o bitiyor muhakkak ki asik degildir artik bir zaman sonra aliskanlik oluyor ve sevgi kaliyor bende kendimden biliyorum artik ilk zamanlar ki gibi onu gorunceki heyecan kalp carpintisi olmuyor alisiyor insan birbirine ama sever illaki herkes belli edemez sevgisini eger yapisi oyleyse esini en iyi sen tanirsin bilirsin eskiden de oyleydise huyu odur o kadarini gosterebilir benim esim mesela yanlizken askim canim falan der ama birisi varsa krsinlikle soylemez mesafeli davranir yabanci gibi olur onun huyunu bildigim icin sorun etmem bende durduk yere de seni seviyorum falan demez oyle ama sevdigini bilirim ben
Canim herkes ozellikle erkekler sevdigini canim cicim gibi sozlerle belli edemezlerki . Senin icin ne yapio ona bakmalisin belki kendince gosteriyordur ama sen anlamiosundur. Bitek seni seviorum demekle sevmiyo insanlar malesef mesela sen hasta olunca basinda bekliomu su isteyince getiriomu ne bilim.gelirken eve ekmek aliomu bazende olsa sariliomu bunlara dikkat et bakalim. Evet zor tabiki boyle duygularini belli etmeyen insanla yasamak ama onunda karakteri boyleyse yapcak bisi yok 5 yildir evliyiz diosun hep bu sekildemiydi yoksa sonradanmi boyle oldu bide o onemli tabi
Aynı durumdayiz canım benimde eşim set mizacli alisamadim bu hallerine bizim.de aramiz su aralr ii degl malesema
Canım ben sana soyluyum, sende dene,
1 sen agliyarken kotu oluyormu)
2 sen arayinca beni bir yere gotur gotutuyormu)
3 Sana supriz yaparimI)
4 sana hic sevdiyini soyluyorumu )
5 seninle konusarken ses Tonu deyisirmi)
6 seni kiskaniyormu)
7 ne istiyirson aliyomu )
8 dudaklarina bakarmi )
Canim herhangisini yapiyorsa seni seviyor demek dene cnm )
Bundan emin değilsen neden evlendin canım ?bi de 5 yılda emin olamadiysan bu saatten sonra çok zor
1,488,956 soru
24,337,501 cevap
345,915 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın