0 oy
824 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Teyzeme gittim abimlerde vardı teyzemin iki oğlu da ayrıldı eşlerinden  3 yıl evli kalıp konuşma arasida teyzem dediki ben kimi kinadim çocuklar böyle dedi oğlu şimdi biriyle resmi nikahsız mış bende bence annemi kınadın dedim annem 10 yıl önce oldu babamla ayridiktan sonra resmi nikahsız biriyle bı dönem yaşadı evlenceken vefat etti teyzem o benim ablam filan dedi neyse geldim eve mesaj atmış sizce ben haksizmiyim bı bakın daha okumadı yazdığımı haksızsam silicem teyzemi severim üzmek istemem

image

16 Cevaplar

+1 oy
(6,048 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Yoo gayet iyi demişsin. Bizi utandırıyor annen demisse zaten kinamistir boşuna senin vicdaninla oynamasın cokda güzel demissin
(6,048 puan) tarafından
Yok yok sen en güzelini yapmışsın. Benim annemi aglatacaklar . Arkasından da bizi çok utandırdı diyecekler. Ben o teyzeyi alır alır yerin dibine sokar çıkarır sonra geri sokarım.  Hiç üzülme hiç kendine dert etme
tarafından
Bide diyoki bilmedikleein var sen gel bugün anlatım diyo bende ne bilmicem bacisisin dertleşmişti senle anlatmak istese annem anlatirdi bana dedim öldü yani niye anlatcan bana ben 39 yaşındayım annem 47 yasinda öldü genç kadın hataları illaki olmuştur yani ben evladiyim  ama herseyini bilemem sen bacisisin bilirsin yanii
(6,048 puan) tarafından
Hayır birde kim bilir neler sallayacak yalan bile söylese hayır o yalan söylüyor diyecek biri yok tabi atıp tutar ay çok sinir oldum teyzenize. Ölmüş kadını mi cekistirecek birde kadının kızıyla. Allah rahmet eylesin canım.
tarafından
Yok ben merek etmiyorum bana anlatma mümkünse derim zaten ben biraz sert bı mizacim var anne baba konuşun da hassasım bana bişey anlatamaz kör öldü badem gözlü oldu der anca başka bişey diyemez bilir ters cevap alcagini geçen sene abimlerde oturuyoruz büyük teyzem laf açıldı konuşma arasında dediki yaaa annen hiç çocuk aldırdımi acaba dedi bende teyze kocası çapkın bı adamdı oda öldü teyze olmuş adamın arkasından konuşulmaz da ben sorumoyum rahmetli seni kaç kere aldati diye boşver olmuş gitmişler bizene dedim varsa onları. Günahı bilmek duymak istemiyorum kilzrida vardı hiç cevap bile veremedi yengeme.demis o niye öyle dedi bana yengemde sen niye öyle bişey sordum bişey biliyorsun madem süs teyze niye açimıyon demisss yok ben bildiğimden demedim demiş yengemde ama o bilerek sana sordu iyimi oldu şimdi demis
(6,048 puan) tarafından
Aynen devam canım ne kendini ne anneni ezdirme . Arkasından böyle konuşturma . Oda nasıl güzel kardesmis öyle. Arkasından atıp tutuyor. Şimdi de teyzen kendi çocukları adına utansın bakalım. Allah bir değil iki utanç vermiş ona . (Utanılacak birşey asla değil boşanmak ben teyzen öyle düşündüğü için diyorum.)
-Reklam-
0 oy
(1,355 puan) tarafından
silme msji guzel yazmissin cnm
tarafından
Güzel yazdimda karşılık vermese bu muvzu büyüsün istemiyorum valla yaa çok sular aktı çünkü altından
0 oy
tarafından
Yoo bence gayet güzel bir şekilde açıklamanı yapmışsın 
tarafından
Yaptım ordada anlatım diyer teyzemin çocuklarında da örnek verdim bak dedim her birimizin en az bı evladı ayrıldı bazısı eski kocasına döndü nikahsız her kiniyanin başına geldi büyük teyzemm diyo zaten benim bacım açılış yaptı ayrıldı ilk nikahsız yaşadı bizim çocuklarda ona çekti ben çok kinadim büyük konuştum diyo açık açık
0 oy
(4,584 puan) tarafından
Gayet iyi demişsin vallahi annemin teyzesinin oğlu annemi istemiş zamanında annem de babamla evlenmiş bi yıl sonra boşanmış teyzem de sonra yine demiş hani alalım oğlana bak seviyo diye eniştem demiş ki ben oğluma ikinci el almam tarzı kötü konuşmuş bide anneannemin yanında sonra o çocuk evlendi aynı annem gibi bı sene demeden boşandı annem ikinciye evlendi hala evli o hala bekar 
tarafından
Yaaa benimde anem asi bı kadındı bunlar gibi deyildi biraz yani şimdi annemin yaptıkları normallesti ama o zaman yediler kadını şimdi hepsinin başında soyleyimce zaman deyisti eeee kuran aynı Kur'an hadis aynı hadis kime göre neye göre deyistibu günahlar kişiye göre şekil aldı herkes işine geleni yapiyoo
(4,584 puan) tarafından
Heh işte bizim sülalede de o zamn tek boşanan annem di millet başına gelince normal goruyoda başkasında olunca ay nasıl olur diyo iste
tarafından
Valla başına gelmeden kimse anlamıyor bence Allah kimseyi evlatlarinla sınamasın ne diyimm
(4,584 puan) tarafından
Amin canım benim zaten kim kimi kinarsa yaşamadan ölmez derler ya o yüzden çok korkarım öyle şeylerden
0 oy
tarafından
Olanı söylemişsin bacım ne dicen başka 
tarafından
Dedim oda biliyo haklı olduğumu ondan zoruna gitti
0 oy
tarafından
Gayet iyi demişsn cnm
0 oy
(79 puan) tarafından
Bence silme gayette güzel demişsin 
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Guzel makul bi cevap cnm
0 oy
(693 puan) tarafından
Hayir silme cok haklisin söylemekte gec bile kalmişsn teyze annen bizi utandirdi dediginde sende beni üzmüştün cnku o benim annem kalbim cok kirilmisti deseydin insanlar böyledr iste kendi hatalrini gormezler 
0 oy
(69 puan) tarafından
Kırıcı olmadan demissin açıklamışsin hem 
tarafından
Benden beklemiyodu ondan kırıldı
(69 puan) tarafından
Bunu silsende degismicek zaten senin demenlemi herkes bilir hatasinida diendirmez sen kendin yakistiramamissin yaptığını oda iyi olduğundan anladığım kadarıyla ama dedikten sonrada bunu dilersen hiç olmaz hiç yoktan kötü niyetli olmadığını dile getrmissin
tarafından
Eniştemin yanında cevap veremedi onlar farkında zaten herşeyin kendi sordu ben kimi kinadim abim dedi imtahan dünyası bende soylucem ama kizmaca darilmaca yok dedim zaten ama teyzem şok olduu
0 oy
tarafından
Çok güzel yazmışsın valla kendileri her şeyi desin, onlara bir şey denildiğinde üzülsünler. Karşısındaki de insan düşünseymiş üzülür mü kırılır mı diye 
0 oy
(54,121 puan) tarafından
mesajin sonunu gelene kadar o annen hakkinda yorum yaptı mi diyecektim ki yapmış haklısın sen yeri gelmişken lafi gedigine koymuşsun
tarafından
Canım uzun uzun konuştuk daha önce teyzemle bende yeri geldi annemin hatalarından söz ederim fakat bazende derim ben anneme boşuna kızmıştım  bu konuda yani yanlışım varsa onlara derim.teyze bu konuda haklıymış bak karı koca ne yaşadılar bilemiyiz eskiden böyle düşününmuyudum şimdi evlilik zor diyorum hak veriyorum bazı konularda oda deseydinhe yaaa bu konuda anne haklıymış diyer teyzelerim.soyluyo bacım söylerken kızıyorum bak aynısı başıma geldi diyeee yaaa tek bu teyzem deyil diyerleri.haksizlik ettiler hepsi farkında ve vicdan azabı çekenler bile varr
0 oy
tarafından
Ulan  saygı bozmadan anca bu kadar güzel ayar verilirrrr

Vallahi helal olsun
tarafından
Teşekkür ederim canimm
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Annen bizi utandiriyo dediyse o lafi haketmiss
tarafından
Yeni  deyil ama dedi ben hiç unutmadım inşaallah oda hatırlar bu dediğini
(7,786 puan) tarafından
Yeni olsun eski olsun. Anneme laf edenin ağzına ederim yani. Üstte yazdıklarını da okudum teyzen daha neler denmesini hakediyo ama neyse
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Kınadığımı nasıl düşünürsün diyor bide annen bizi utandırdı diyor çelişkiye bak bence çok güzel yazmışsın asla silme unutma teyzen olabilir ama annen için öyle konuşmuş ve sen sadece terbiyeni fln bozmadan ona kendi hatasını göstermişsin. 
tarafından
Yaniiii inşallah anlamıştır
0 oy
tarafından
Böyleleri de bi tuhaf,yaparken iyi ama yüzüne vurulunca senden kötüsü yok. Boş ver bacım iyi demişsin valla helal olsun kız

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 2,929 göst.
9 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Aysegullss (3 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 523 göst.
+3 oy
27 cevap 671 göst.
10 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Burcu inci (15 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,474 soru

24,139,906 cevap

334,449 kullanıcı

...