0 oy
475 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (181 puan) tarafından
6 ve 2 yasinda iki kizim var aksamlari yatirmaya gidince birisi diyor elimi tut birisi diyor yanimda yat bu sefer uyumuyorlar buyuk kizim kardesine karsi çok hırçın kiziyor vuruyor ayni yatakta sola yatmiyor saga yatiyor bebekliginden beri yemek secer 1 saatte yemek yer  babasida bazen lafini dinlemeyince bagiriyor artik uzuldugumu anlatiyorum yoruldugumu da anlatiyorum şuan uyudu ve ben cok pisman oluyorum yanlismi yapiyoruz nasil davranmam gerekiyor icim icimi yiyor

7 Cevaplar

0 oy
(2,694 puan) tarafından

Benimkiler de birisi 1 yaşında diğeri 2 yaşında en büyüğü 6 yaşında büyük babayla uyuyo ama 2 siini yanıma alıyorum gece sütlerini eline veriyorum içerek uyuyolar ama tabi birisi bi yerde diğeri bi yerde hiç sorun yaşamıyorum kıskanıyor büyük ihtimalle seni kardeşinden 

(181 puan) tarafından
yanlis birsey yaptim bilmiyorum bazen dayanacak gucum kalmiyor yataklari ayri yanyanalar ikisinin de yaninda duruyorum ama buyuk kizim elimi tut beni uyut diyor konusup guluyor sonra digeri agliyor boyle bir dongu icine girdim
(2,694 puan) tarafından
Yaa kıyamam işde seni küçük den kıskanıyo
(181 puan) tarafından
sanırım teşekkür ederim yorumun icin
-Reklam-
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Aslında eşin birini yanına alması gerekiyo biz oyle yapıuoruz ikimizde ayrı odada uyutuyoruz sonra yatırıp geciyoz odamıza yoksa gerçekten çok zor hangi birini uyutcaksın eşin yardım etmiyosa 2 yaşında olanı ayagında salla yatır digerinide yanına al yat canım
(181 puan) tarafından
esim yardım ediyor büyük kizimi uyutuyor  ama büyük kizim yataginda yatmaz mutlaka yanima gelir kardesini uyutmamida istemiyor kisir bi donguye giriyoruz
0 oy
(163,382 puan) tarafından
birini esin birine sen uyutsaniz
(181 puan) tarafından
büyük kizim geri geliyor canim ve benim kucugu uyutmami istemiyor elini tutayim onunla yatayim istiyor korkuyorum diyor gecen gece kendin uyayacaksin dedim benim yatagimda o gece surekli agladi anne gitme diye
(163,382 puan) tarafından
sen buyukle ilgilen esin kucukle
0 oy
(23,870 puan) tarafından
Kuzum odası ayrı değilmi büyüğün öp sarıl üzerini ört odasında kendi kendine uyumayı öğrensin küçükte yanında uyur yorulmazsın okanın odası ayrı girer yatağına uyur küçük oğlumuda öyle alıştırdım uyurlar hemen eşim gelincede yemek yer kahve içeriz onada zaman ayırabilirim böylelikle sende bu şekilde yapabilirsin 
(23,870 puan) tarafından
Ne demek canım hemen anlatıyım :) okan 5 yaşında Aliş 2 buçuk okan okula gittiği için öğle uykusu yok ama alimi saat 13 te uyutuyorum erken kalkar 9 da uyanır bi saat filan öğle uykusu var akşamda 22 de ikiside uyumuş olur
tarafından
Ahhh hayalim olan uyku saatleri :D benim biri 3 yasinda küçüğü 8 aylık.  Uyku saatleri düzene girmiyor bir türlü
(23,870 puan) tarafından
Geçenlerde bi arkadaşıma anlattm bunları uygulamş sende yap kız :)
tarafından
Deniycem canın Allah razı olsun
(23,870 puan) tarafından
Cümlemizden ❤️
0 oy
tarafından
Bunda ne var ki bacım 
(181 puan) tarafından
nasil yani duygumu soyle ifade edeyim bazen zor durumdaa kalıyorum kendimi cok sucluyorum ve surekli sorguluyorum acaba yanlis davraniyorum dogrumu diye
tarafından
Bacım biz yemek yemedik diye uyumuyorum diye oyuncagimiz çok ses çıkardı diye dayak yiyen çocukların napiyosun ki sen ister istemez çocuklar arasında kıskançlık vardır huysuzluk olabilir sizde insansınız taştan mi yaratildik arada patlamalar olabilir
0 oy
tarafından
Biri 3.5 diğeri 2.5 yaşında benimkiler kavga ediyorlar kıskançlık yapıyorlar tabi ama sizin eşit davranmanız lazım birini sen alıyorsan birini eşin almalı 
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Kızm 4 buçuk yaşında oğlum da 29 aylık kızım kendi yatağına geçer yatar oğlumu da ben yatırıyorum bazen normal de kendileri yatarlar senin ki kıskanıyor bence

Hiç öyle kıskançlık yaşamadık bilmiyorum oğlum bu ara sinirli olmuş ablasına vuruyor izin vermiyorum ama siz konuşun bence büyük çünkü kızın anlar seni

İlgili sorular

+1 oy
34 cevap 1,123 göst.
3 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (717 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,156 göst.
17 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayselaras (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 708 göst.
6 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Expertmom (1,001 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 478 göst.

Kategoriler

1,470,402 soru

24,085,427 cevap

331,443 kullanıcı

...