0 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde (34 puan) tarafından

image

Kızlar 2 tane yunus 2 tane sarı Prenses 2 tane beyaz prenses 1 tane vatos var ama Kocaman akvaryum kocaman motor var balık cok az daha yeni başladık alacağız yemini sabah akşam elimle 2 cimbiş diyeyim artık öyle veriyorum ama cumartesi akşam gidip pazar akşamı dönüyoruz hafta sonları mutlaka köye gidiyoruz dış motor var devamlı acık sizce bişi olur mu ve başka bi bakımı falan oluyor mu

image

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Balıklar göl balığı zaten akvaryumun büyük balıkların az olması çok iyi. Muhtemelen dişi erkek sizin balıklar ve dogurup ağzında saklar büyütürler. Otomatik yemleme olması lazım bi zaman ben de baktım vardı bir araştır. Önemli olan yemleme dış motor olduğu için uzun zaman temizleme gerektirmez 
(34 puan) tarafından
Teşekürler otomatik yemlemeye bakıcam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizde de Japon balığı var canım ama bazen 3 gün bile yem vermediğimiz oluyor bir şey olmuyor akvaryum var motoru çalışıyor sürekli 
(34 puan) tarafından
Bizim de motoru sürekli açık oluyor sabah akşam parmaklarımın ucuyla 2 defa yem veriyorum yani toplamda 4 cimbiş gibi az mı sizce
tarafından
Kac tane balık var toplam canim
(34 puan) tarafından
7 tane
tarafından
Ben balık başına bir tane atıyorum sayıp atarım hep
0 oy
(1,355 puan) tarafından
ben bazen iki gune veriyorum cnm yemini cumartesi aksam at bise olmaz pazar aksamina kadar yok icim rahat etmez dersen tatil yemleri var ondan at benim akvaryum daha buyukkk bi sorun olmuyorrr 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 495 göst.
12 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,519 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 265 göst.
0 oy
5 cevap 418 göst.
3 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 131 göst.
16 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (891 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,885 soru

24,175,318 cevap

336,078 kullanıcı

...