Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
mutfak temizligi kıslik temizlik
0
oy
311
göst.
28 Kasım 2021
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
1 2 ay önce kış temizliği yapmaya başlamıştım ama o sıralar evde hamam böceği vardi jel alıp sıkmıştım mutfak dolabının içlerine filan heryeri temizledim sadece mutfak kalmıştı üstünden 1 2 ay geçti
bebeğim 1 buçuk yasinda dış çıkarmaya başladı arka dişlerini çıkardı hic durmadi biraz ondan dolayı birazda havalar hep kapalıydı icimden hic temizlik yapmak gelmedi şimdide bebegim gece geç yatıyor gündüz 12 de kalkıyoruz günlük işler yemek derken aksam oluyor ve hic bisey yapamıyorum temizledigim arka odalar bile kirlendi ne yapabilirim ya yarın yapip yarın yapim derken kaldi gitti offf bugünde kaldi vala
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
9
Cevaplar
0
oy
28 Kasım 2021
Emine S
(
18,469
puan)
tarafından
cevaplandı
28 Kasım 2021
seçilmiş
En İyi Cevap
Yanlis anlama ama bende 12 ye kadar yatarsam benim de işlerim kalır. 1 hafta erken uyanıp her gun 1 odayı yaparsan isler biter.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
28 Kasım 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
yaparsan biter bende yaz kıs temızlıgı dıye bısey yok acıkcası sacma da gelıyor neden temızlıgın bır zamanı olsun kı kafama estıkce bıyerlerı temızlerım haftada bır halı kaldırır heryerı dıp kose temızlerım dolap ıcı yatak altı ayda bır temızlerım mutfak dolaplarımın hep elım ustundedır kırlenmez bıle hanı bu sekılde olunca ay kıs geldı ay yaz geldu derdı olmuyor ne zaman canım ıstıyosa ne zaman musaıtsem o zamab
28 Kasım 2021
Sugra
(
1,301
puan)
tarafından
yorumlandı
Al benden de okdar yk yaz temizliği yk kış temizliği temizliğin günü saati olmaz ki kirlendikce yapcnki işin btsin
28 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen oyle bana sacma gelıyor kirden pastan mahvolana kdar beklıyolar ornegın mutfak dolaplarını ıclerını ustunu falan 6 ay kullan snra tabı gözunde buyur kırlenınce
28 Kasım 2021
Sugra
(
1,301
puan)
tarafından
yorumlandı
Wlla her yemekten sonra fayanslarimi.yikarim bezlede mutfak dolaplarımi silerim öyle yatarm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Kasım 2021
Ggyk
(
14,194
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben oğlum her öğlen uykusuna yattiginda bir yeri temizledim bir gün mutfak dolabı bir gün buzdolabı bir gün banyo. Dip köşe de temizlik yaptım mı tamamdır halılarım az daha kirlensin diye bekliyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Kasım 2021
Eflinduruu
(
42
puan)
tarafından
cevaplandı
Ay vallahi dün bütün evi dip bucak girdim bide hamileyim bı mutfak kaldı yarın yaparım dedim ama bugünde elim hiç gitmedi heryer temiz orası öyle içime de sinmiyor ama yapasimda hiç yok en nefret ettiğim yer mutfak temizliği ne kırığı bitiyor ne yağı vallahi temizlikle benimde basim belada :-|:-|:-|
28 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
aynen vala cok haklisin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Kasım 2021
Hira&Hilal
(
7,117
puan)
tarafından
cevaplandı
Her gün bir oda yap isin kolay olur. Mesela ben bugün salonu temizledim komple, mutfağı, wc ve banyoyu halledicem. Yarın da yatak odasını yaparım.. Ertesi gün de kızımın odasını ve tv odasını temizlerim.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Kasım 2021
Istanbullu 34
(
5,268
puan)
tarafından
cevaplandı
Sen bir güm erken kalmaya çalis bebegin zaten 12 uyaniyormus o saatte kadar bitirsin sonra rahat rahat dinlenirsin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Kasım 2021
Karadenizin incisi
(
11,120
puan)
tarafından
cevaplandı
Benimde 1.5 yaşında oğlum var 27 haftalık hamileyim yavaş yavaş yapıyorum yapmayınca beynimi.yoruyo hep aklımda şurayı da sileyim ha bugün sileyim ha yarın derken düşünürken daha çok yoruluyom
bı gün dolabın üst kısmını sildim oğlum uyurken belime ağrı girince bıraktım ertesi gün alt dolapları sildim. Pazartesi salı da gardrop düzeltirim böle böle idare edebiliyorum yavaş yavaş
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Kasım 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Yaz kış temizliği bendede yok valla ayda bir evin katibi üstünü dip bucak heryerin silerim geri kalan haftada iki kere toz alma tuvalet banyo silme süpürme
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Kasım 2021
Yazar gecerim - BANU
(
13,672
puan)
tarafından
cevaplandı
Mevsimsel temizliğe hiç gerek duymuyorum saçma ve gereksiz geliyor yani nereyi temizlemek gerekirse orayı temizliyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
6
cevap
397
göst.
Bunlarda benim kıslik menemenim ve domatesli tursum :)
12 Eylül 2020
Yemek-Tarifler
kategorisinde
_ebrulii888_
(
872
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
3