0 oy
311 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
1 2 ay önce kış temizliği yapmaya başlamıştım  ama o sıralar evde hamam böceği vardi jel alıp sıkmıştım mutfak dolabının içlerine filan heryeri temizledim sadece mutfak kalmıştı üstünden 1 2 ay geçti 

bebeğim 1 buçuk yasinda dış çıkarmaya başladı arka dişlerini çıkardı hic durmadi biraz ondan dolayı birazda havalar hep kapalıydı icimden hic temizlik yapmak gelmedi şimdide bebegim gece geç yatıyor gündüz 12 de kalkıyoruz günlük işler yemek derken aksam oluyor ve hic bisey yapamıyorum temizledigim arka odalar bile kirlendi ne yapabilirim ya yarın yapip yarın yapim derken kaldi gitti offf bugünde kaldi vala 

9 Cevaplar

0 oy
(18,469 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Yanlis anlama ama bende 12 ye kadar yatarsam benim de işlerim kalır. 1 hafta erken uyanıp her gun 1 odayı yaparsan isler biter. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
yaparsan biter bende yaz kıs temızlıgı dıye bısey yok acıkcası sacma da gelıyor neden temızlıgın bır zamanı olsun kı kafama estıkce bıyerlerı temızlerım haftada bır halı kaldırır heryerı dıp kose temızlerım dolap ıcı yatak altı ayda bır temızlerım mutfak dolaplarımın hep elım ustundedır kırlenmez bıle hanı bu sekılde olunca ay kıs geldı ay yaz geldu derdı olmuyor ne zaman canım ıstıyosa ne zaman musaıtsem o zamab
(1,301 puan) tarafından
Al benden de okdar yk yaz temizliği yk kış temizliği temizliğin günü saati olmaz ki kirlendikce yapcnki işin btsin
tarafından
Aynen oyle bana sacma gelıyor kirden pastan mahvolana kdar beklıyolar ornegın mutfak dolaplarını ıclerını ustunu falan 6 ay kullan snra tabı gözunde buyur kırlenınce
(1,301 puan) tarafından
Wlla her yemekten sonra fayanslarimi.yikarim bezlede mutfak dolaplarımi silerim öyle yatarm
0 oy
(14,194 puan) tarafından
Ben oğlum her öğlen uykusuna yattiginda bir yeri temizledim bir gün mutfak dolabı bir gün buzdolabı bir gün banyo. Dip köşe de temizlik yaptım mı tamamdır halılarım az daha kirlensin diye bekliyorum 
0 oy
(42 puan) tarafından
Ay vallahi dün bütün evi dip bucak girdim bide hamileyim bı mutfak kaldı yarın yaparım dedim ama bugünde elim hiç gitmedi heryer temiz orası öyle içime de sinmiyor ama yapasimda hiç yok en nefret ettiğim yer mutfak temizliği ne kırığı bitiyor ne yağı vallahi temizlikle benimde basim belada :-|:-|:-|
tarafından
aynen vala cok haklisin
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Her gün bir oda yap isin kolay olur. Mesela ben bugün salonu temizledim komple, mutfağı, wc ve banyoyu halledicem.  Yarın da yatak odasını yaparım..  Ertesi gün de kızımın odasını ve tv odasını temizlerim. 
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Sen bir güm erken kalmaya çalis bebegin zaten 12 uyaniyormus o saatte kadar bitirsin sonra rahat rahat dinlenirsin
0 oy
(11,120 puan) tarafından

• Benimde 1.5 yaşında oğlum var 27 haftalık hamileyim yavaş yavaş yapıyorum yapmayınca beynimi.yoruyo hep aklımda şurayı da sileyim ha bugün sileyim ha yarın derken düşünürken daha çok yoruluyom:D bı gün dolabın üst kısmını sildim oğlum uyurken belime ağrı girince bıraktım ertesi gün alt dolapları sildim. Pazartesi salı da gardrop düzeltirim böle böle idare edebiliyorum yavaş yavaş 
0 oy
tarafından
Yaz kış temizliği bendede yok valla ayda bir evin katibi üstünü dip bucak heryerin silerim geri kalan haftada iki kere toz alma tuvalet banyo silme süpürme  
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Mevsimsel temizliğe hiç gerek duymuyorum saçma ve gereksiz geliyor yani nereyi temizlemek gerekirse orayı temizliyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 397 göst.
12 Eylül 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde _ebrulii888_ (872 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Havin06 (3,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 520 göst.
11 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 499 göst.
1 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,416 soru

24,072,128 cevap