0 oy
377 göst.
Diğer kategorisinde (995 puan) tarafından
Kizlar kizim salı günü 2 yaş doğum günü pazartesi günü de doktordan randevu aldım çocuk doktorundan genel kontrol icin geçen hafta sağlık ocağın da kan tahlili yaptırdim kizima vitamin değeri de istedim onu çocuk doktoru yapar dedi şimdi pazartesi günü doktora vitamin değerlerine baktırmak istiyorum desem bakar mı hemen ve sonuçlar geç mi çıkıyor hastane uzak bana saat 1de gidicem nasıl oluyor bilmiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(15,022 puan) tarafından
Doktora söyle canım onlar yazıyorlar ya test için bunlar için kan alınacak felan diye 
-Reklam-
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Bebegının gelısımınde sıkıntımı var ki?
(995 puan) tarafından
Yoo hayır gayet normal ama ben böyle şeylere önem veriyorum mesela yakın zamanda da göz doktoruna götürdum genel kontrole doktor da dedi normalde 2 yaşına gelince bebeklerin gözlerine mutlaka kontrolü yapılması gerekir ama sizin gibi getiren çok nadir insan var insanlar anca hastanirsa getiriyor sorun yok gayet güzel her şeyi dedi ilgilendi güzelce
(9,920 puan) tarafından
Göze bişey demem ama hırpalatmayın cocugunuzu derim.Beslenmesine dikkat ediyosanız sorun yok.İlle bakılsın dıyosanızda cocuk doktoru kan aldırarak baktırır d vıtamınıne demirine felan
(995 puan) tarafından
Vitamin değerlerine bakınca hırpalanmış mi oluyo :D beslenmesine dikkat etsek bile bazen vitamin değerlerinde sorun olabiliyor sonradan keşke demektense 5 dakika canı aciyabilir onun iyiliği için sonuçta
(9,920 puan) tarafından
O korku o endıse hali kolay degıldır cocuk için mutlaka.Dalga gececegını bılsem sözlerimi tüketmezdim.
(995 puan) tarafından
Evet dün baktırdım kızım çok ağladı ama iyiki yaptırmisim diyorum vitamin değerleri yemesi içmesi güzel olmasına rağmen düşük çıktı ve doktor takviye verdi kızım çok fazla konuşamiyordu meğer b12 düşüklüğü de bunu çok etkiliyormus o yüzden iyiki götürdum diyorum
0 oy
(163,555 puan) tarafından
dr soyle o hallediyo
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Ya bnde baktrmak icin goturdum kizmi en son gecen nisan ayi bakilmis gerek yok dedi 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 126 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,620 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
18 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Ashshhshs (995 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,438 göst.
0 oy
2 cevap 214 göst.

Kategoriler