0 oy
371 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (399 puan) tarafından
Esim evlilik yildonuumunde ceyrek bileklik almisti komple altin olanlardan ama hic dayanikli dgl bnde onun ozerine biraz birikim yapip daha saglam bsy alayim diye dusundum szce kelepcemi yoksa bilezik  mi daha iyi olur bide 14 ayar  dusnyrn alirsam digerlerine gucum yetmez

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kelepçe daha kullanışlı bence
(399 puan) tarafından
Ne yonden mesela
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaç paran var şuan toplam ona göre diyeyim 
tarafından
Tabi daha iyi 14 ayar asla alma alacaksan 22 ayardan şaşma. Yaşadığın yer neresi ise googleden yaz atıyorum ilçenin adı ve kuyumcular derneği yaz çünkü altın fiyatları ile göre değişiklik gösterebiliyor. Bizim burda şuan 22 ayar 675 TL yapması. Üstüne biraz daha katarsaan 10 gram bilezik yap at kenara isciliksiz
(713 puan) tarafından
Katılıyorum size bnde şu an 10 gram bilezik 22 ayar aldım 15 gün oldu 5500 ye aldım
(399 puan) tarafından
Istanbulda oturuyorum cmm 10 grama nasil bir bilezik geleblr ki...cnku burdaki kuyumcular asiri fitatlar biciyor
tarafından
Dogursunlar inşallah canım öyle derler ☺️ en mantıklısı o
tarafından
Biraz ince olur ama en azından yatırımlık olur isciliksiz .
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Çeyrekli  bileklikten kelepçeye baya birikim yapman gerekiyoo
(399 puan) tarafından
Ceyrekli bilekligimin degeri 2.300 istedigim kelepce 4 bin 5 bin civari cnm cok buyuk pahali bsy alamam ztb
0 oy
(713 puan) tarafından
Kuzum 14 ayar qsla alma yarın satsan para etmez ne alırsan al 22 qyardan sasma
(399 puan) tarafından
Oda cok pahali ya
(713 puan) tarafından
Yeni bilezik aldım 22 ayar 5500 kuzum gramı az olsun 22 ayar al çok pişman olursun yarın satsan para etmez
(399 puan) tarafından
Grami az olunca incemi oluyor
0 oy
(163,444 puan) tarafından
kiz 14 ayarlar saglam olmaz ince olur cabuk kopar
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Ya merak ettim nasıl bilekliğin neden dayanıklı değil koptu mu zinciri falan ince mi yani ondan mı canım. Kelepçe değer alırken pahalı ama satarken değer kaybediyor bilezik al bence öyle bir niyetin varsa da. 
(399 puan) tarafından
Ortasi ceyrek kenarlari 3lu zincir gibi  komple altin yani ikidir kopuyor ya:(  iyiki ewde oluyorda fark ediyorum disarda kopsa gidicek buyuzden satip ilerde ustune ekleyip bsu almak isyyrm
(3,843 puan) tarafından
Çeyrekli bileklikten yana benimde şansım gülmedi. Önce ip taktırdım. Koptu. Sonra silikon bileklik yaptırdım yine koptu. Şimdide altın zincire yaptırıyorum yeni verdim bugün hatta postu görünce üzüldüm:(( ay inşaAllah takabilirim bu sefer. Benimde yüzüm gülmedi anlayacağın. Arpa zincir deniyor sanırım ona taktırıyorum bu sefer de.
0 oy
tarafından
Hic altin alma derim suanda
(399 puan) tarafından
Suan alamam zaten birikim ypmam gerekiyor ustune...
0 oy
(15,000 puan) tarafından
Kelepçe ya bayılıyorum onlara 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 153 göst.
0 oy
7 cevap 260 göst.
21 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Kuzey19 (459 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 771 göst.
29 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,084 göst.
4 Temmuz 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aşk eşittir ben (903 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,670 soru

24,114,187 cevap

333,132 kullanıcı

...