0 oy
1,897 göst.
Diğer kategorisinde (64 puan) tarafından
Günaydıınnn , hanımlar  hamileliğiniz de kayınvalideniz bebek için hediye aldı mı birşeyler yaptı mı acaba?

37 Cevaplar

0 oy
tarafından

bebek dogdu dorduncu ayinda bir çöp dahi almadii:angry: annem beşik aldi bebege bes yüz liralik alisveris yaptı bir çeyrek annem bir çeyrek babam taktı kocamın tarafi bi b+k yapmadı kaynana olacak kadın da kizlarinin üçüncü dördüncü çocuklarına hurclarla bebek gormeye gider tam altin götürür Allah kabul etmesin

(64 puan) tarafından
Çok ayıp etmişler canım, görüşüyor musunuz peki
-Reklam-
0 oy
(351 puan) tarafından
Örgü yelek hırka battaniye felan yaptırdı şifonyer aldı mevlüt ünde de Yarımlık takacakmış :)) 
(64 puan) tarafından
Ohhh darısı başımıza :)
(351 puan) tarafından
Amin amin benim kaynanam çok iyiydir bu konularda kıyafeti almaz yağdırır adeta bez parasını felan da verir elinde oldukça onda olmazsa kayınbabama verdirir mutlaka Allah razı olsun ikisinden de :)
0 oy
(200 puan) tarafından
Çeyrek tek taktılar canım başkada birşey görmedim
(64 puan) tarafından
Hay Allah'ım insan heves edip bi kıyafet ,battaniye birşeyler almaz mı insan ister istemez kırılır
(200 puan) tarafından
Yok anam nerde bizde o şans , şansıma tüküreyim eltim benden sonra doğurdu herşey aldı ona şehir dışında oturuyordu oraya kadar gidip 1 ay kaldı ben iki adımlık yerdeydim 1 gün gelipte kalmadı yanımda ahh neler çektim be ben :)) yabancı gelin olunca böyle oluyor işte bacım
0 oy
tarafından
Oğluma 1000 TL ye yakin kıyafet aldirkar battaniyeden çoraba kdr 

İki tsne de yarım altın taktılar 

Annemde tüm örgü işlerini yapti babam beşik aldı kız kardeşlerim kışlık kıyafet falan aldı kaynım çeyrek taktı (14) yaşında

Bizde yatak odasını arabasını bir kaç eşlik kalan seykeri aldık

Doğumda da peder epey bir para verdu
(64 puan) tarafından
Ne güzel zorlanmadan geçirmişsindir o dönemleri herkes bişeyler yapınca üzerindeki maddi yük hafifliyor darısı başımıza
tarafından
Aynen oyke saolsun hepsi
0 oy
(3,146 puan) tarafından

Bikac yelek ördü 3 4 tane de altüst takim almisti ilk kizimda birlik oturuyoduk o zaman zaten. Sonradan kizim buyunce takimlari geri aldi zaten allahtan yelekleri istemedi ama :D 2.bebegim yeni dogdu 49 günlük corap bile yollamadi istemem zaten geri alir falan :)

(64 puan) tarafından
Geri almak neden ya :D  değişikmiş
(3,146 puan) tarafından
Eltimin cocuguna giydircekmis daha cocuk filan dogmamisti bide. Hayir yani gidip alsa batacak sanki benim cocugumun esyalarini baska sehirden istiyor :)
0 oy
(1,884 puan) tarafından
Herşeyini aldı kaynanm sağolsun arabasını pusetini ev tipi ana kucağı oda takımı yatak yorgan felan yaptırdı kıyafetlerini aldı  
(64 puan) tarafından
Ooooo sen bir iki tane doğur o zaman kız :)
(1,884 puan) tarafından
Keşke kuzum kendiliğinden olsa doğururdum valla ama 4 cü tüpbebek tedavimde oldu kızım şükürler olsun
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Oğluna düğün yapmayan geline taki takmayan insanlardan hicbir beklentim yok hayırlı olsun derler sadece
0 oy
(390 puan) tarafından
Yelek hırka falan ördürmüş birde banyo küvetini almıştı 4 5 parça kıyafet bohça şeklinde getirmişti. Mevlüt te onu gelen misafirlere göstermiştik küveti falan değil tabi de yaptırdığı örgüleri falan aldığı kıyafetleri bide yarım takmıştı :) 
(64 puan) tarafından
Yapmış birşeyler maşallah
(390 puan) tarafından
Yani kuzum hiç yoktan iyidir
0 oy
(441 puan) tarafından
Bebek arabası mama sandalyesi 8-10 takım kıyafet örme yelekler ve bir çeyrek taktı sağolsun 
0 oy
tarafından

Şu şekilde canım 

image

(15,977 puan) tarafından
Teşekkür ederim.
Çok kararsız kaldık normal ana kucağı mı ***** elektirikli mi diye bebek uyandığında kendi kendine hafif hafif sallıyorlar dediler eşimde biraz hareketlenir düşer diye korkuyor. Tabi gözle görmek lazım
tarafından
5 kademeli emniyet kemeri var canım ya güvenlik açısından güzel Yani benim icime sindi
(15,977 puan) tarafından
Tamam canım sağol bizde bir bakalım eşime de söyleyim kemer sistemini
0 oy
tarafından
Hayır sadece bir tane tulum aldı. Onu da kızına götürdüm.  Gerek yok buna da dedim üstelik ilk torunuydu. 
0 oy
(545 puan) tarafından
Yok güzelim ya umurlarinda değil.bir arkadaşım hediyeler aldi bebisime nasipse anam babam doğuma gelcek ailem yapmis ablam abilerim akrabalar her şey yapmışlar sag olsunlar eşim taraf fis
0 oy
(6,400 puan) tarafından
Cumhuriyet takti 
(6,400 puan) tarafından
2 zibinla 1 battaniyeyi de unutmym bari ☺☺☺
0 oy
tarafından
Valla ben 26 haftaligim hel alaçam alaçam diyor çok konuşanın sözü sayılamazmış derler yani inanmıyorum 
0 oy
(1,634 puan) tarafından

Yelek, hırka ve bunlarla takım patik ördü bi sürü. Doğumda tam altın taktı bi sürü kıyafet oyuncak aldı. Yün yatak yastık yorgunda yaptı ama bizim oğlan sevmiyo yün yatağı. Sağolsun hiç bişeyi esirgemez. İlk torunu olduğu için çok kıymet verir sıpama. Bakalım diğer torunlara napcak :D

0 oy
(10,885 puan) tarafından
Ben 3 oğlan doğurdum kaynanam 1 iğne bile almadı şimdiye kadar bi beklentimde yok annemi sorsan yaz yaz bitmez
0 oy
(1,508 puan) tarafından
Benim kaynanam yok 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 254 göst.
2 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eslemree (1,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 219 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde elis (2,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 224 göst.
17 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aysegulnll (531 puan) tarafından soruldu
+1 oy
43 cevap 918 göst.
14 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde dertli.anne (29 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,427 soru

24,154,320 cevap

335,059 kullanıcı

...