0 oy
257 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,552 puan) tarafından

Bebeğimin karnını doyurup, gaz damlası damlatıp, gazını çıkarıp yatırıyorum.. (Geğiriyor yani gazının çıktığından eminim).. 20 dakikada bi uyanıyor.. Eşime hastaneye götürelim dedim, oturdu pışpışlayıp uyutmaya çalışıyor.. Nedeni ne olabilir, çok yordu beni :(:( Bi de çocuk her ağladığında acıktın mı diyor, sanki ben aç bırakıyorum evladımı, sanki ben acıktığını akıl edemiyorum, sanki çocuk sadece acıkınca ağlar gibi :angry::angry: Bebeğim daha 22 günlük bu arada

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Daha minicik o gaz dönemi basliyo ne kadar çıkarsan da gazi çok olur mecbur sabredeceksin annesi aç mı tok mu sen daha iyi hissedersin zaten 
(1,552 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum daha çok küçük küçük ne derdı varda ağlamadan anlatamıyor gözü bıle görmüyor suan, senın kucağını ıstıyodur gazı tam çıkmıyordur ıcınde bırıkıyodur, bır suru ıhtımal var 
(1,552 puan) tarafından
Kucaklıyorum uyuyor.. Gazını da kontrol ediyorum her uyandığında ama yine ağlayınca çaresiz kalıyorum :(
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Eğer tüm şartları yerine getiriyorsa in evet aç olabilir emin ol hastanelik birşey yok az birşey mama deneyin derim 
(1,552 puan) tarafından
Sütüm yeterli çok şükür.. Hatta fazlasını kusduğu için doktorum az az sık sık emzir dedi.. Sütün fazla gelince kusar dedi
(13,307 puan) tarafından
O da sağlıklı değil bebede reflüye sebebiyet veriyor sütün sağlıklısı 15 dk emzirdikten sonra geliyormuş. Biz mamaya besledik iki saatte bir veriyordum o zamanlar doktor yanlış daha da huzursuz olur dedi.
(1,552 puan) tarafından
Hımm, bilmiyorum artık.. Çocuk doktoru memede fazla bekletme gaz yapar bebekte dedi bana.. Sağlık ocağı doktoruna da kusmayı söylemiştim, az az ve sık sık emzir kusmaz dedi
(13,307 puan) tarafından
Tabiki ama kendini koy yerine az az yiyip kalkınca doyuyor musun Bi atıştırmaya başlayınca sürekli aç geziyorsun üstelik yemek yiyene kadar. O da uykusuzluk yapar.
(1,552 puan) tarafından
Bilmiyorum artık.. Ben zaten yine kendi bırakana kadar emziriyorum, hatta bırakınca tekrar veriyorum, yine almazsa o yatırıyorum yerine.. Ama yine uyanıyor
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Çok yediği için siginamiyodr çocuk
(1,552 puan) tarafından
Normalde üç saatte bi uyanıyordu, üç saatte doyuruyordum.. Dediğiniz gibi sığınamıyordu, az az sık sık emzir dedi doktorum, iki saate düşürdüm, 10 dakika falan emiyor
0 oy
(23,402 puan) tarafından
Gazi ne kadar çıksa da bitmiyor. 3 ay dolunca baya rahatlar. Oda çok sıcak olabilir belki. Karnına bol masaj yapın. Ayaklarını hareket ettirin. Karnına doğru ittirin. Br kaç ay bu şekilde idare edeceksiniz 
(1,552 puan) tarafından
Elimden geleni yapıyorum ama bilmiyorum ki bitmiyor mu :( Keşke dilleri olsa da dertlerini söyleyebilseler
(23,402 puan) tarafından
Elinden gelenin fazlasını yapsan da değişmez. Gazlı bebek zamanla düzelir.
(1,552 puan) tarafından
İnşallah.. Teşekkür ederim
0 oy
(867 puan) tarafından

Daha çok küçük beyaz gürültü ve kundak yardımcı olur sürekli hareket ettiği içinde uyanır 

(1,552 puan) tarafından
Kundağı denemedim ama kolu battaniyenin içinde kalınca bile çıkarana kadar ağlıyor
(867 puan) tarafından
Bide gürültüyü dene bakalım
(1,552 puan) tarafından
Tamam deneyeyim, teşekkür ederim
0 oy
(163,512 puan) tarafından
kolik olabilir
(1,552 puan) tarafından
Olabilir mi ki, sadece iki gündür böyle ama
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Canım bizimde öyleydi 2 ay kolumun altında uyudu eve biri gelince görümcem olsun kız kardeşim olsun eşim olsun kolunun altına veriyordum öyle uyuyordu yeni doğan bebek bakımı çok zor. Uyursa sen uyuma Allah muhafaza uyuya kalırsın. Birde bizde çok gittik kaka testi idrar testi verdik. Kakada enfeksiyon çıktı sonra şurupla geçti. Gittiğinizde kaka idrar testi yaptırın birde bir şey çıkmasa bile süt alerjisi mi var onları sorun. 
(1,552 puan) tarafından
Tamam, çok teşekkür ederim.. Size de geçmiş olsun
(2,568 puan) tarafından
Rica ederim canım birde ben süt diyetide yaptım doktorla konusarak 2 aya kadar sonra o da geçti şimdi 8 aylığız geçecek canım benim. İlk iki bucuk aydan sonra daha rahatlıcaksın bak :)
(1,552 puan) tarafından
Yirmisinde rahatlicaksın, kırkında rahatlicaksın, üç aydan sonra rahatlicaksın diyorlar ama ne zaman rahatlicam bilmiyorum artk :)
(2,568 puan) tarafından
Derler derler bir gün o güne gelirsin :) ilk doğumdan sonrası maraton zaten :) büyüsün diye gözünün içine bakıyoruz. Sağlıkla büyüsünlerde :)
(1,552 puan) tarafından
İnşallah, hayırlısıyla gelelim :)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 373 göst.
0 oy
33 cevap 849 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Yarn1238 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 139 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy