0 oy
958 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
Saç boyası aldım ama boyayacak bir Allah'ın kulu yok kocama boyayıver dedim hayır dedi ben kendim boyayabilir miyim sizler nasıl hallediyorsunuz

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kocama boyatıyorum ben, zaten kapalıyım öyle aman aman iyi olmasına gerek yok 
tarafından
Kocaların bu kahve sevdası bizi öldürecek :)
tarafından
Çocuk büyüsün artık çocuğu alıp alıp gezmeye kacacagim adam kahvenin başını beklesin dursun şimdi 3 aylık elimi kolumu bagliyor :-D
tarafından
3 aylıkken daha iyi valla kız, 8 aylık olacak benimki 5 dakika durmuyor gittiğim yerde rezil oluyorum :)
tarafından
Maşallah hareketli olsun sağlıklı olsunda :-D ben ev gezmesinden ziyade yakın akrabalarıma gidiyorum sayilidir gittiğim yer havalarda soğuk nadir duruyorum yakın bazıları bazilarina araba ile gidiyoruz ayaklansa arabaya atlar park çark gezeriz :-D
tarafından
Evet orası öyle dışarıda birqz sakinleşiyorlarda hem :)
-Reklam-
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Saçımı ilk kez kendim bpyadım geçen hafta .Ak saçları kapatma amaçlı boyatıyordum.Öndeki beyazlar kapanmış yan alttaki beyazlar kalmış.Saçlarım kabarık dalgalı çok zorlandım kolum ve sırtım ağrıdı
tarafından
Ben fırça ile beceremedim avuç avuç sürdüm artık canım bendede üç beş beyaz saç var onlar kapanmış yarım saat tuttum birde 1 saat kalacakmış ben 30 yazısını kocaman yazılmış görünce gerisini okumadım talimatın
0 oy
tarafından
Evde hep kendim boyarim cok basit boya yapmak
0 oy
tarafından
Kendim boyuyorum anca ombre falan yaptıracaksam kuaföre giderim 
0 oy
(1,584 puan) tarafından
Ben senelerdir kendim boyuyorum canım boyayi döküyorum banyoda kafama iyice yediriyorum heryerine tek tek ayırıp uğraşmak daha zor 
tarafından
Bende öyle yaptım şekerim 1 saat tutmadigim için sadece üç beş beyazım kapanmış renk oturmadı diğer boyayı iki ay sonra yaparim artık peki her boyada saçının hepsine mi suruyorsun yoksa hep diplere mi
(1,584 puan) tarafından
Ben komple sürüyorum canım daha iyi giriyor zaten sürekli siyah yapıyorum sıkıntı olmuyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 141 göst.
24 Nisan 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Aydan YILDIZ (840 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 563 göst.
21 Nisan 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde yagmur1608 (712 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 2,127 göst.
18 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 61 göst.
22 Mart 2025 Diğer kategorisinde Kubra_16 (27 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,941 soru

24,065,845 cevap

330,363 kullanıcı

...