0 oy
818 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (770 puan) tarafından
Bebegim 8,5 aylik olmak uzere ve surekli agliyo surekli gece kac defa kalkiuo sayamiyorum gecesi ayri gündüzü ayri ve me kocamdan ne baska birinden hayir yok yardom eden kimse yok bunaldim yoruldum az once yine uyumamak icin direndi agladi meme veriyorum agliyo uykusu var ama agliyo bende oturdum agladim ona bagirdim me istiyosun diye oda ben oyle yapimca daha cok agladi ama gercekten tahammul edemedim artık dis sancisi değil bi saglik sorunu yok cok sukur ama niye agliyo cozemiyorum artık kafayi yeme raddesine geldim sinir krizi geçirdim resmen cocuga bisey yapmadim ama kendi saçlarımı yoldum dizlerimi dovdum bi sekilde sakinledik ve uyudu suam ama cok vicdan azabi duyuyorum hic iyi bi amme degilim

24 Cevaplar

0 oy
(402 puan) tarafından
Canim benmde yeni 8aylik oldu uc gece saat başı kalkti acaba acmi diye düşündüm yatmadan yarim saat önce yediririm yattı bir kere kalkti gece normalde bir bir buçuk saat önce veririm yatmadan belki seninde ondandir bide diş cikartiyo olabilir ayrica sen öyle bagirdikca oda korkar yapma canım yazık o kuzuya arada bnde öyle oluyom ama dank ediyo hmen gülüp ediyom kizima sakinlesiyo oynayip biraz yatiriyorum sonra
(770 puan) tarafından
Bende ac mi diye dusundum dedigin gibu yatmadan once kaşık mama yedirip yatiyorum yok yine kalkiyo acaba usuyo mu dedim tulum aldim yine kalkiyo battaniye mi agir geliyo donemiyo diye mi agliyo dedim ortmuyorum ustunu yine agliyo.huy etmis artik
(402 puan) tarafından
Diş o zaman canim baska herşeyi denemissin
-Reklam-
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Herkesin sabrinin tükendiği zamanlar olur önemli olan pişman olacak şeyler yapmamak üzme kendini herkes böyle dönemlerden geçiyordur emin ol benim kızım 26 aylık hala uyumak istemez bir derdi de yok uyumamak için direnir doğdu doğalı böyle ben uyku nedir bilmem eşin yardımcı olsaymis keşke biraz
0 oy
tarafından
Canım oğlum 8 aylık 

Aşırı ilgi isteyen bir bebek tam bir kucak delisi ayrıca çok zorlaniyorum yalan yok

Sinirleniyorum bazen her insan gibi ama ya o an odadan çıkıyorum yada kocama çatıyorum valla 

Eşin nerede peki yardımcı olmuyor mu hiç 
(770 puan) tarafından
Arkadasiyla gezmede gecede donup yatiyo hic yardimci olmiyo

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,111 göst.
3 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Neyleyim (340 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 600 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 387 göst.
27 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde A2020&2021. (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 371 göst.

Kategoriler

1,468,219 soru

24,055,309 cevap

329,880 kullanıcı

...