0 oy
829 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (770 puan) tarafından
Bebegim 8,5 aylik olmak uzere ve surekli agliyo surekli gece kac defa kalkiuo sayamiyorum gecesi ayri gündüzü ayri ve me kocamdan ne baska birinden hayir yok yardom eden kimse yok bunaldim yoruldum az once yine uyumamak icin direndi agladi meme veriyorum agliyo uykusu var ama agliyo bende oturdum agladim ona bagirdim me istiyosun diye oda ben oyle yapimca daha cok agladi ama gercekten tahammul edemedim artık dis sancisi değil bi saglik sorunu yok cok sukur ama niye agliyo cozemiyorum artık kafayi yeme raddesine geldim sinir krizi geçirdim resmen cocuga bisey yapmadim ama kendi saçlarımı yoldum dizlerimi dovdum bi sekilde sakinledik ve uyudu suam ama cok vicdan azabi duyuyorum hic iyi bi amme degilim

24 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sen bu haldeyken henüz evrim geçirmemiş kocan ne yaptı merak ettim 
(13,306 puan) tarafından
Ayy Esra ne güzel yorum yapmışsın. Eşin geldi aklıma kahvaltı hazırladım sana diye not bırakıyordu geçen sene. İyiki varlar.
tarafından
Vallahi bazen çıldırıyorum aslı bu adamları görünce ya kadın doğurdu eyvallah anadır bakacak ama babasının evinden de getirmedi be kardeşim eşim o konuda çok şükür anlayışlı hala gece Mehlika süt için uyansa sen yat bütün gün bakıyorsun diye kendi kalkıyor herseyine yardım eder akşamları bana bile bırakmıyor ütopik şeyler yapmıyor babanin yapması gerekenler bunlar zaten
(13,306 puan) tarafından
İnan yetiyor. Bazen annem var diye salıyor bizimki de hemen asılıyorum valla yularından derler ya kabaca. Çocuk istiyorlar hem hem babalık görevlerini yapmıyorlar hele bütün gün napıyorsun alt tarafı bebe bakıyorsun diyorlar ya Allah göstersin iki güncük onlara bebe bakmak nasıl birşey
tarafından
Kim var kim yok bakmaz kaynanamlar Erzurumlu biliyorsun o taraflarda biraz ayipmis büyüklerin yanında sevmek ilgilenmek ben sandım orda biraz boşlar ama yapmadı valla ☺️ Yıldız mom bir kere dedi ayıptır baban var ver Esraya falan patt yapıştırdı cevabı daha ses eden olmadı
(770 puan) tarafından
Benimkine babalik.duygusu gelmemis oglumun amcask olsun dayilari olsun bir kere aglatmadilar ben olmasam bile oynadılar onla ama esime cocugu bırakıyorum kapıdan cikiyorum aglamaya basliyo çünkü ondan buyuk bebek performansi bekliyo kendisi tv basindan kalkmaz cocuguda gobegine oturtur oyle.oturmasini bekler ama bebek bu oynamak istiyor oynanmayinca beni ariyo agliyo hic bi sekilde cocukla.ilgilenmiyor ben sanki tek basima yaptım çocuğu en ufak mizmizlansin hemen bağırıyor bende kızıyorum ben bagirmiyorum sana noluyo senin bagirmaya hakkin yok diyorum
-Reklam-
0 oy
(2,246 puan) tarafından
Benşmki de 8 buçuk aylık gece 4te 5te uyuyo çok zor annelik 
(770 puan) tarafından
Cok zor cokkkk
(2,246 puan) tarafından
Sağolsun eşim nöbette olmadığı zaman alır ayağında sallar sabah nöbetten geldi yine geç uyuduydu bezini değiştirip üstünü değişti eşin yardımcı olsa bu kadar zor gelmez sana
(770 puan) tarafından
Hic yardimci olmuyo aksine gece artık naptiysam susmadi en son biraktim agliyodu esim kalkmış tokati yapıştırcam simdi sana cocugu niye aglatiyon diyo sabahta kalkmis gece cocugu dovuyodun diyo
0 oy
tarafından
Ay canimmmm ya üzülme kız brkimnoglanda öyle bti anda çıldırdı su ne yapacağımı bilemiyorum yanında gidiyorum ağlayınca beşiğine koyup salavat getiriyorum geri geliyorum yine ağlıyor ve şuan uyutmaya çalışıyorum. Uyku saati ibslalah uyursa dinlenecegim inannki yemek.bilrnyiyrmiuorum reçelli ekmek yedim
tarafından
Sabır de bacım ne yapavajsi ne anlamaz ki daha çok ağlar ne gecem belli ne gündüzüm benimde bir yaşında düzelir dedim ama yok
0 oy
tarafından
Valla aynılarını yaşamışız cınnet gelıp kızıma kaç kere ne ıstıyorsun ölmemı mı dıye bağırdım satamam, bu bızı kotu anne yapmaz İNSAN YAPAR. Alışkanlık haline getırme tabı çünkü ne kdar bağırırsak bağıralım anlamıyorlar 
0 oy
tarafından

Öyle düşünme yha bebişin çokda küçük değilmiş acaba nesi var bi kaç sure aç yanında dinlet belki sakinleşir uyur yavrucak

0 oy
(337 puan) tarafından
SEN İYİ BİR ANNESİN ❤ sadece ayni zamanda eşsin evinin hanımısın ve en önemlisi sen de bir insansin ve taştan yaratilmadin herşey bir gun yoluna girecek
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Kötü bir annelikle ilgisi yok canım. Birileri sana yardım etse sen zaten bu duruma gelmezsin. Herkese oluyor aynı şeyler. O anda sakin ol la havle çek içinden bebeğinin ne kadar güzel sağlıklı olduğunu düşün. Bagirirsan iyice korkup daha fazla ağlar. Hem kendine hem bebeğin için sakin kalmalisin. 18 aylık kızım hâlâ kalkıyor bazı bebekler ağrısı olmasa bile evet kalkıyor alışkanlık edip. 8 aylık bebek daha dişleri çıkar uzamasında bile ağrısı olabilir 
0 oy
tarafından
Pilates topun var mı canm
tarafından
Bence acil edinmelisin. Ben iki bebeğimi de o şekilde uyutuyorum. Hemen uyuyorlar. Rahatlatıyor da bebekleri.
(770 puan) tarafından
Nasil kullaniyosun
tarafından
Kac aylik bebegin?
4 aylik olan Bebeğimi kucağıma em,irme pozisyonunda alıyorum oturup hafof hafif zıplıyorum hem gazına iyi geliyor hem hemen uyuyor.
16 aylik olanida kucağıma alıyorum başını omzuma koyuyor zipliyoruz öyle biraz mayisiyor sonranyastoga alıp sallıyorum. 15 dakka uyuyorlar
(770 puan) tarafından
8,5 aylik ama.benimkinde.ise yaricaginu zannetmiyorum emzirne pozisyonunda imkani yok durmaz omzuma.basinida daha hic koydugunu görmedim zipladikca oynar benimki sakin bi bebek degil hic
tarafından
Sen bilirsin canım. Tavsiye benimki sadece.
0 oy
tarafından
Kucağına al evi gezdir anlat evin heryerini inan öğreniyor hem bu arada Ayetel Kürsi oku 10 kere esnemen bitene kadar oku sonra emzirmen bitene kadar oku sakinler inslalah
0 oy
(899 puan) tarafından
Canım anne olmak kolay değil belki evde sıkılmış az gezdir ikinizde hava alın belki size iyi gelecek
(770 puan) tarafından
Arabasinda durmuyo bu ara ondada agliyo
0 oy
(867 puan) tarafından

Sen stresli olduğun zaman o daha çok oluyor sütünden bile geçer 2 gündür bizdede durum aynı bazen bende bağırıyorum ama gerçekten uykusuzluk zor 

0 oy
(729 puan) tarafından
Uyku saatleri düzenli mi uyuma saatini geçirince çoçuklar zır uyuyor ve yorgunlıktan çok ağlıyor.Uyku saatleri düzenli değilse düzenlemeye çalış bakalım devam edecek mi.kendine fazla yüklenme tek başına çoçuk büyütmek çook zor hepimiz arada kızabiliyoruz çözümüne odaklanmaya çalış inşallah rahatlarsınız
(770 puan) tarafından
Saatleri duzenli cok.gecmemisti yatirmaya goturdugumde en fazla 20.dk.gecmisti tabi uyumayip aglayinca 1 saati geçti
(729 puan) tarafından
Tam uyku saatinde değilde bir 15 20 dk öncesinde uyku götürmek lazım çok yorulduğu için bir de uyku saati geçince dalamayınca huzursuzlanıp ağlamış muhtemelen
0 oy
(4,088 puan) tarafından
11 aylık gece 10 defa kalktı yatağa koyuyorum beş dk sonra tekrar ağlıyor dişlerimi sıkmaktan artık dişlerim ağrıyor eşimle bile ayrı yatıyoruz ne zamandır gönderdim onu odadan horluyor da ona mı kalkıyor diye ama yok yani yine aynı artık bu gece Allahım ne olur bana bi daha çocuk verme kaldıramıyorum ben artık dedim düşün yani 
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Kötü bir anne değilsin eşin kötü bir baba. Her gün bebeğinle yarım saat yürüyüş yap çok iyi gelecektir inan bana
(770 puan) tarafından
Evet iyi gelir ama bu aralar bebek arabasında da durmuyot cok agliyo havalatda kotu oldu soğuk
0 oy
tarafından
Kızım da uykusu gelince ağlar yatırınca da bir süre ağlar adet edinmiş sizinki de öyle mi acaba. Ben artık takmıyorum bazen beynim uyusuyor sanki ses duymuyorum. Oğlum var sabah gözümü yapma etme diye açıyorum biri 10 biri 23 aylık. Sabaha kadar biri uyanır biri uyur öteki uyanır kaç defa kalkıyorum bende bilmiyorum ama çok şükür fazla ağlak değiller bende cildiriyorum ama yapacak ne var benimde yasadigim yerde kimsem yok. Eşim sağolsun biraz yardım ediyor sobayı yakıyor biraz ortalığı topluyor sabah o kadar. Haftasonu işte biraz dışarı alıp götürür oğlanı 1 saat felan kadar. Bende çok yoruluyorum cildiriyorum bağırıp cagiriyorum. Bu annelik vicdan azabı imiş onu öğrendim. 
0 oy
(2,147 puan) tarafından
Çingene hamağı iyi gelir canım.Benim oğlum küçükken hiçbir şekilde uyumazdi.Demircide iskeletini yaptırdık.Carsafla hamak yaptık içinede.10 dakikada uyuyordu en fazla, çokta yatistiriyordu.
(770 puan) tarafından
Surekli.uykuya geciste sorun yasamiyoruz ama gece surekli uyanıyor bu bemi cok.yoruyor gunduz aglamalarina bi nebzr katlaniyorim ama gece uyku haliyle cok sinirleniyorum
(2,147 puan) tarafından
Sinirlenen gayet normal.Hepimiz bu günleri yaşadık.Yasamadim diyen yalan söyler.Ama önemli olan alışkanlık haline getirmemen.Sen stresli olduğunda bebeğin bunu hisseder ve onada olumsuz yansır.Emziriyorsan belki doymuyordur o yüzden sık sık kalkiyodur.Uyumadan hemen önce mama verebilirsin tok tutar
(770 puan) tarafından
Evet oyle yapıyorum 3 gundur ama yine ayni huyu boyle sanirim
(2,147 puan) tarafından
Vardır bı sıkıntısı benim oğlumda 1 ay boyunca aksam 11 den sabah 6 ya kadar uyumazdi.Ben de uyumazdim onla birlikte.Gunduz uyurdu bende onla birlikte uyurdum.Sen ev işini falan boşver bir süre öyle yap.
0 oy
tarafından
Ben senden daha beter durumdayım cnm robot değiliz illaki sinir sistemimiz çöküyor zamala ve bazen kendimizi kaybettiğimiz oluyo. Sen gayet iyi bir annesin ve bugünler elbet geçecek en azından ben öyle umut ediyorum ☹️ sıkma canını kimse dört dörtlük değil.  

Kolik bir oğlum var 7 ay 17 günlük reflüsü var ağlayınca nefes almiyo çırpınıp duruyo. O an biraz panik yapsam belkide kaybedicem yavrumu☹️ kaç tane hastaneye gittik bişeyi yok diyip ilaç bile yazmadan gönderdiler tek tanısı kolik reflü. Aktarlarda ot bırakmadım eczanede ilaç bırakmadım gaz damlası yok bilmem bağırsak düzenleyici yok ağrı kesici bilmem neler. Düzelmedi aynı şekilde devam ediyor herşey ☹️ eşim bir iki saat bakiyo duş alıyorum biraz dinleniyorum. Bazen ayaklarım boşluğa düşer gibi oluyo yığılıp kalıyorum. Uykusuzum yorgunum bitkinim ve bütün psikolojim bozuldu ama ne yapabilirim ki o benim evladım ayakta durmak zorundayım. Sabah 7 de lavaboya gidiyorum akşam eşim işten gelene kadar gidemiyorum. Ayak üstü kahvaltı atistiriyorum. Rahat rahat duş almayı özledim. Evimin temizliğini yapamıyorum yemek yapamıyorum. Bazen burada okuyorum bebeğimi uyuttum evi temizledim yemeğimi yaptım sırada kahve keyfi diye yazıyorlar şaşırıyorum gerçekten ben uyutup lavaboya gidemiyorum ☹️ annelik zor evet ama bazı bebekler özellikle kolik bebek çok zor ve anneliğin en zor olduğu evlat .
(770 puan) tarafından
Bemim oglumda kolikti cok aglardi saatlerce cok şükür bizimki 2ayda bitti ama buyudukce bu sacma aglamalarina anlam veremiyorum ve tükeniyorum
tarafından
Bizimki hala devam ediyor cnm doktora sordum 1 veya 1.5 yaşına kadar devam eden bile varmış
(770 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun annelik cok zor gerçekten
tarafından
Amin inşallah cnm ❤️ Rabbim tüm annelerin yardımcısı olsun inş ❤️
0 oy
(163,332 puan) tarafından
oyle kocaya yaziklar olsun
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Oluyo böyle arada bizde insanız üzülme geçiyo bu günlerde...
0 oy
(2,098 puan) tarafından
Allah yardimcmiz olsun bebeğe tek bakmak çok yorucu maalesef bazen bizde yaşıyoruz bi durumu kızım 14 aylik hala aynı huyu bu huysuz bi sebep olmasada benim kızım doğduğundan beri aynı zaten kolik bebekti üzülme bebeğini sev op kokla bidaha bağırmamakta çalış 
(770 puan) tarafından
Aymem benimkife kolikti doğduğundan beri agliyo bazen artik dayanamicak hale geliyorum

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,111 göst.
3 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Neyleyim (340 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 600 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 387 göst.
27 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde A2020&2021. (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 373 göst.

Kategoriler

1,468,688 soru

24,062,268 cevap

330,188 kullanıcı

...