0 oy
427 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5 puan) tarafından
Kızlar ən yakın arkadasima yazdı ya esim kendime olan inancımi kaybetdim kəndimi çirkin gereksiz goruyorum üzr bile dilemiyor hic bir şey olmamış gibi aramiyor bile. Bosanacagm ama babam o kadar zalim biri ki onunla da hayatım mahv olur bir daha nasil evlenirim((( insanlara nasil güvenirim

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuk var mı
(5 puan) tarafından
Yok canim bir yillik evliyiz
tarafından
Boşver o zaman kendini düşün önüne bak.
0 oy
(163,444 puan) tarafından
arkadasin ne yapti
0 oy
tarafından
Yaşadığın şey zor Allah yardımcın olsun. Zor.seyler yaşıyorsun ama yeniden evlenmeyi hemen  ddüşünmede.  Görüyoruz yağmurdan kaçan doluya tutuluyor. 
0 oy
(15,000 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun 
0 oy
tarafından
Canim once omzundaki bi yuku at hemen baskasiyla evlenmeyi dusunme bi dur nefes al kafani toparla iyi biri cikarsa evlenirsin tabi ama acele etme yagmurdan kacarken doluya tutulma
0 oy
(244 puan) tarafından
Daha bosanmadan bir daha nasıl evlenirim nasıl güvenirim diyorsun. Çocuğun yokmuş kendi baban da zaten istemiyor arkanda durmuyorsa kendi kendine kendini idare edebilirsin kendi ayaklarının üzerin de neden duramayasin bence 
0 oy
tarafından
Senden daha kötü durumda olan kadınlar var burada.hayatta kimseye bel bağlamadan yaşamak gerek.çocuklu boşanma durumda kalsaydin daha kötü olurdu.sukret ki kocanın ne olduğunu erken gördün.insanlar acımasız malesef.çalisarak yeniden herşeye başlayacaksın.erkeklere mecbur kalmadan.
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Her yer o adamın yanindan iyidir 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 73 göst.
0 oy
8 cevap 254 göst.
27 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 513 göst.
17 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde BERRA nin annesi (970 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 594 göst.
22 Şubat 2019 Diğer kategorisinde Nur2 (217 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,679 soru

24,114,324 cevap

333,141 kullanıcı

...