0 oy
574 göst.
Diğer kategorisinde (1,953 puan) tarafından
Kizlar eşimin yakin arkadaşı eylülde evlendiler kiz hamile şuan 2 hafta önce evlerine davet etti eşimin arkadaşı o zaman müsait değildik bu hafta müsait olabildik esim arkadaşını aradı musaitiz siz müsait misiniz cagirmistiniz dedi arkadaşıda eşimin midesi bulanıyor fazla yemek yapamıyor dışarıda buluşalım dedi kı biz zaten yemek için gitmiyoruz amaç sohbet muhabbet.gecen haftalarda da kızın arkadaşları eve gelmiş davet etmiş şimdi ise bizi evlerine davet etmiyorlar dışarıda buluşalım diyorlar sanki kiz bizi istemiyormuş gibi hissettim yanlış mı anladım acaba 

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dışarıda buluşmak daha mantıklı bencede 
-Reklam-
0 oy
(163,446 puan) tarafından
yanlis bi his yeni hamile hassasir kokulara karsi ikramlik yaomasa kendi utanir en iyi seyi soylemisler bence
0 oy
(2,225 puan) tarafından
yanlış anlama bence canım 

ben olsam ben davet ederim hamilelik sonuçta hasasiyeti vardır mutfağa giremiyordur benim de arkadaşlarım 3 4 ay giremediler nerdeyse kendi evleri kokuyordu onlara 

bazen temizlik yapmadığı olur belki mahcup olmak istemez bence sen ara davet et bi :)))
0 oy
tarafından
Valla ben hamile olduğunda özelikle ilk aylar yataktan çıkamıyorum evde berbat bir durumda oluyor belki kadın musait olmadığı için kabul etmemiştir
0 oy
(4,093 puan) tarafından
Canım bu iş yemekle bitmiyor ki temizliği var ara ara insanın evden mutfaktan bulaşıktan bile midesi bulanıyor kendimden biliyorum dışarda buluşun bunda yanlış anlayacak bişey yok
0 oy
tarafından
Zaten gitme kendin yemeğe çağır onları. Olurmu ya dışarda yemeyelim bize gelin diyin kıza da sor hatta canının çektiği bişey var mı yapıyım diye. Bi çay içip kalkmak bile o kız için iş. Hiç bişe yoksa siz geleceksiniz diye evi temizlemesi gerekecek ne gerek var banada hamileyken misafir gelirdi sinir olurdum gelen herşeyi tüm temizliği bulaşığı yemeği kendi yapacaksa gelsin yoksa gelmesin diye düşünüyordum 
0 oy
tarafından
Hamileleri alttannalmak lazım cnm belki mahcup olucagindan bişey vermeden hazırlamadan olmaz gibisinden öyle demiştir 
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Sohbet muhabbet için de gidilse sonuçta bir hazırlık yapıyoruz hepimiz evimize gelen bir misafir için o kızda öyle düşünüyor olmalı tahminimce de hamileliğinin ilk donemleri ve mide bulantısı olması çok normal arkadaşlarını davet etmiş olabilir o an kendini iyi hissetmiştir kendimden örnek vereyim benim arkadaşlarım gelmek istediğinde yaptığım hazırlik farklı eşimin arkadaslari geldiğinde farklı oluyor sonuçta arkadaslarimla aramda bir samimiyet var kendimi kötü hissettiğimde dile de getirebilirim kizlar kendimi iyi hissetmiyordum kusura bakmayın anca bukadar hazırlık yapabildim diye ama eşimin arkadaşına bunu söyleyemem hazırlığımda ona göre olur bence sen yanlış anlamissin canım ☺️
0 oy
tarafından
Ben olsam ben çağırırdı evime belki yapamıyor kendimden biliyorum  3 ay yemek yapamıyorum  mahcup olmamak için öyle demiştir belki
0 oy
(663 puan) tarafından
Geçen hafta bulantısı yoktur ama bu hafta vardır ev işlerini yapamıyordur bizim kültürümüz de misafiri inceden inceye ağırlamak vardır illaki bir ikramda bulunmak istiyecek ama şuanda bunu yapacak halı olmayabilir şahsen benim bu durumum olsa bende dışarıya davet ederdim ki zaten gerçekten benim arkadasimsa beni önemsiyorsa böyle şeylere asla takılmaz 
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Ya samimiyetten derdini diyor işte ne güzel ben olsam ben yaparım getiirim derdim  yani öyle kolay değil misafir ağırlamak getir götür temizle 
0 oy
(244 puan) tarafından
2 hafta önce çağırmış sonuçta belki temizliğini filan yaptı etti hazırlığını oyle çağırdı. Siz söylediğiniz de gerçekten kötüdür yani hamilelik sonuçta bir gün bir günü tutmuyor evi temiz değildir yapamıyordur. Ama tabi kötü olan bir insan da disarda buluşmayi kabul etmez evim de rahat edemiyorsam disar da da edemem. Tekrar haberleşir ayarlarız diye de bilirdi tabi 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 265 göst.
18 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 353 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 508 göst.
3 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sifanurr (272 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 200 göst.
5 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Misswomennn (71 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,799 soru

24,129,943 cevap

333,967 kullanıcı

...