0 oy
1,237 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Rabbim eksik etmesin ama oğlum çok yaramaz gören nasılsın sabrediyorsun diyor hiç oturması yok bugün beni zivanadan çıkardı 2 defa tokat attım şimdi vicdanım beni yiyip bitiriyor uyuyor şimdi nasıl yaptım diye çok kızıyorum kendime :( Ne kadar kotu bir anneyim :( :'(

35 Cevaplar

0 oy
tarafından

Biriniz öfkelendiğinde, ayakta ise otursun. Yine sakinleşmezse yanı üzere yatıversin buyrulmaktadır. (Ebû Dâvûd, Edeb, 3)

Bu hadis kesinlikle cok dogru ben boyle yaparim hep sende yapmissin bi hata bebegine sarıl öp onlar cennet kuşu 

-Reklam-
0 oy
(2,073 puan) tarafından
Ne olursa olsun minicik yavruya nasıl vurdun ya o daha bebek dur dersin anlamaz tabi uyumaz aglar çözümü tokatta aramak nedir kocanız size bir tokat atsa kıyamet kopar ama siz el kadar yavruya vurabilirsiniz sebebi zivanadan cıktım bahaneniz çok şaçma
0 oy
(829 puan) tarafından
Yazık günah madem o kadar sinirleniyorsun poposuna falan vur ama yavaşça yüzü acır çocuğun hassas onların teni bide ben çok sinirlendirirse ya poposuna vururum ya da gider başka yerde sinirimi atar geri gelirim el kadar bebelere tokat atılır mi yazık gunah
0 oy
tarafından
Kimse dört dörtlük anne değil cnm sanki kimse dövmüyor mu cocuğunu illa ki dövüyor şimdi burda herkes iyi anne rolüne girmesin yani bizde insanız sabır taşı değiliz. Ha dövmeni savunmuyorum ama doğrular bunlar bir daha dövmezsin olur biter insanlık hali yani oluo bazen böyle şeyler 
0 oy
(570 puan) tarafından
Kadın istemeyerek bir anlık sinirle yapmiş tamam yaptığı yanlış ama sanki sürekli şiddet uyguluyormuş gibi yorumlar yapılmış kadın nasıl pişman  olmuş bi dövmediğiniz kalmış yazık arkadaşlar zaten postta da belirtiyor bir anlık diye biraz daha sabırlı davran canm üzüldüm bende
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Ben karşı komşumu ogluna balkonda 1 kez tokat attti diye sikayet ettim aile sosyal hizmetelere. Ve gelip degerlendirdiler ruh hastasi kadin sürekli dövüyor mus cocugu. Çocuğunu aldilar elinden. Çocuğun piskolojik sıkıntıları varmış ve surekli dayak yediği için çocuk ta davranis bozukluğu ozguven eksikligi saldirgan ne ararsan var. Çünkü ona bu sekilde vurmayi saldırıya meyilli olmayi ogretiyorsunuz. Ben cocuk gelisimciyim isterseniz size yardmci olabilirm. Birdaha asla yapmayin kendinizden feragat edin ama çocuğa vurmayin baktiniz sinirinize yenik dusuyorsunuz o an cocuktan uzaklasip sakinlesmeye çalışın . Bu size ve çocuğunuza zarar verecek. Çocuğunuz daha ufak bu cocuk buyuyecek ve akillanacak ama siz sabirli olmazsanız bi davranislar buyudugundede devam edecek gecmeyecek. Benim kizim hioeraktif 2 yaşında daha bir kez bagirmadim vurdum demiyorum bakinn bagirmadim konuşarak saygi sevgi ile halledebiliyoruz herşeyi. Bazen yapmamasi gerek birşey yaptığında genelde uykusuz oluyor o an . Gormezden geliyorum herşeyi görmek zorunda degiliz bunu bilin egonuza yenik düşmeyin çocuğunuzu olduğu gbi kabulleninnnnn !
0 oy
(19 puan) tarafından
Aynı benimde 2, yaşında oğlum var ve 28 haftalik hamileyim. O kadar yaramaz ki bes dk oturmuyo sınırsız bir dağıtması var evi. Hatta aynı yasta ablamin da kizi var bize geldi ve benim oğlanı gördü sen nasıl sabrediyosun bu cocuga dedi. Cok yoruyor olabilirler dogrudur. Ama onlar şuan bizi yorduklarinin ve yanlış yapsalar da yanlış olduğunun farkında olamicak kadar küçükler. Ve aklında kalsın yuze vurdukca çocuğun hayası kalkar ar damari catlar. Arsız olur yani zamanla . En guzeli cok sinirlendiğin anda tepki gostermek yerine baska bir odaya git ve derin nefes al . Emin ol hissediyolar üzüntüyü ve yanına gelip sorar anne ne oldu diye. Benim oğlan soruyo mesela anne ne oldu diyo . Beni cok üzdün sen şunu şunu yaptığın icin ben çok üzüldüm ve küstüm senle konusmicam diyorum hemen üzülme diyip opmeye basliyo beni. Sizde sakinlikle yaklaşin. En kötü nokta bi yastik alıp isirin siniriniz insin. Ama ne olursa olsun aslaa vurmayin . Cok savunmasizlar çünkü yazık günah..
0 oy
(7,470 puan) tarafından

Oluyor bazen öyle şeyler anlat ona yapmamam gerekirdi ama yaptım sen bunu haketmemiştin ama bazen bende çok yoruluyorum diye ne olursa olsun bebek işte bazen bende çıkıyorum zıvanadan totosunda bez var nasıl olsa bi tane yapîştırıyorum napalım sarıl öp özür dile  :)

0 oy
tarafından
Tokat nie attn canm ya 
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Poposuna vursaydın en azından o da iyi değil de olan olmuş canım düşünme
0 oy
tarafından
Kaldır postunu daha çok linç yersin sinirden evinde çatlar yine çocuğa catarsın kocanda sana çatar allahhhh
0 oy
(862 puan) tarafından
Benim oğlan bu bi iki aydır kişiliğini keşfediyor ona yapma desem yapar atma desem atar herşeyi ben yaparım dönemindeyiz bazen o kadar sinirleniyorum ki hemen diğer odaya odaya geçip sinirimin yatışmasını bekliyorum sabah kahvaltı yaparken tuttu tabağı yere fırlattı hali hep menemen aman allahım yapma oğlum dedim tuttu salatalığı attı nerde hata yapıyorum acaba dedim kalktım gittim mutfağa sende öyle yap sinirin gelince insaniz sinirlenebiliriz kendi haline bırak bağırıp kızınca daha çok hırçın olurlar 
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Canım anneyiz işte sabrımız taşıyor ama poposuna falan vur yüzüne tokst atma pişman olmuşsun onu hep aklıma getirip uzuluceksin eminim ama bundan sonra daha dikkat edersin bende bazen çok sinirleniyorum öyle yüzüne hafif vuruyrm gülüyor hani kendinizde çok suçlama çok sinirlenir sen yastığa duvara vur  canınuda skma sen kötü amme oldaydin pişman olmaz yine yapardın

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 222 göst.
9 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fatma3400 (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 357 göst.
2 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 599 göst.
8 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,625 göst.
14 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,674 soru

24,034,067 cevap

328,838 kullanıcı

...